Chytej.cz

Česká ryba není jen kapr. Připravte si třeba sivena podle šéfkuchařky

Úterý 24. července 2012 ve 13:45 | vložil(a) osprey | zdroj: ona.idnes.cz/… | 523× zobrazeno | žádný komentář

Zatímco v Evropě jsou sladkovodní ryby poměrně oblíbené a průměrný Evropan jich spořádá pět kilo za rok, v České republice činí průměrná roční konzumace pouze 1,4 kg na osobu. Obliba grilování sice pomalu vrací českou rybu na naše talíře i jindy než na Vánoce, přesto ještě máme co dohánět. Zkuste se inspirovat třeba od šéfkuchařů a šéfkuchařky.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.