Vyhledávání
Noc jsem strávil na lovu tuňáka...
Pondělí 16. července 2012 v 9:46 | vložil(a) džigit | zdroj: hn.ihned.cz/… | 423× zobrazeno | žádný komentářPřed pár lety začínal jako pomocný kuchař v Londýně, dnes dělá koncepty předním zahraničním restauracím. A jeho kuchyni si oblíbil i například šéf aerolinek Emirates. Přestože šéfkuchař Tomáš Regner připravuje exkluzivní menu, sám se rád nají i v obyčejném stánku, kde nemusí sedět „s rovnými zády“.
A přesně takový prostor nyní otevírá v Libanonu. „Člověk musí jíst na různých místech, jinak si nevybuduje chuťovou banku a v kuchyni se nikam neposune,“ vysvětluje Regner, s nímž HN přinášejí rozhovor v rámci seriálu o Češích, kteří mimořádně uspěli ve světě.
všechny krátké zprávy - přidat zprávu
I vy můžete přidat svůj názor!
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.