Vyhledávání
Nebojte se při úpravě kapra koření a bylinek, radí gurmáni
Úterý 20. prosince 2011 v 8:11 | vložil(a) džigit | zdroj: www.sedmicka.cz/… | 494× zobrazeno | žádný komentářFilmový Fantomas měl všechno propočítané: zásadní situace řešil svým příchodem vždycky na poslední chvíli.
Není v tom sám. Mít nachystaného vánočního kapra několik dnů předem doma ve vaně a stromeček nazdobený v předstihu? To není pro všechny to pravé.
Chovatel a prodejce ryb Jiří Topka to zná. Na svého tradičního posledního zákazníka čekává na sádkách u Těšenova na Pelhřimovsku vždy na Štědrý den až do půl třetí. „Přichází vždycky až odpoledne, koupí si kapra a pak řekne: Tak ještě stromeček a máme to. A pak odjede,“ říká s úsměvem šestašedesátiletý Topka.
Pak pro něj začíná po předvánočním maratonu s podběrákem u kádí s rybami příprava vlastního Štědrého večera
všechny krátké zprávy - přidat zprávu
I vy můžete přidat svůj názor!
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.