Vyhledávání
Sladkovodní ryby jsou lákavým gastronomickým artiklem
Pátek 19. srpna 2011 v 15:38 | vložil(a) džigit | zdroj: magazin.ceskenoviny.cz/… | 625× zobrazeno | žádný komentářPraha – Račí polévka, ale také candát, štika, siven nebo amur zpestřily letní jídelníček v restauracích, které se zúčastnily gastronomického festivalu Ryba z Čech. Podle pořadatelů akce, která tento týden skončila v Praze, Středočeském kraji a Brně, se chuť domácích ryb stává atraktivním gastronomickým artiklem. Na rozdíl od mořských druhů je však na trhu sladkovodních ryb poměrně málo a podle kuchařů si při přípravě žádají poněkud pečlivější přístup.
všechny krátké zprávy - přidat zprávu
I vy můžete přidat svůj názor!
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.