Chytej.cz

Češi grilují sladkovodní ryby stále raději, jejich chuť ale ničí

Středa 25. května 2011 v 18:53 | vložil(a) osprey | zdroj: magazin.ceskenoviny.cz/… | 517× zobrazeno | žádný komentář

Pstruzi, siveni, ale také kapři jsou podle kuchařů výtečnou letní pochutinou, která si stále víc získává milovníky grilování. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná úprava i lehká stravitelnost. Nemusí se dlouhodobě nakládat ani marinovat. Důležité je ovšem nepřebíjet chuť.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.