Chytej.cz

Pozor!Podívej,co je v rybích prstech/přeloženo/

Pondělí 28. března 2011 v 10:10 | vložil(a) džigit | zdroj: www.fakt.pl/… | 770× zobrazeno | 2 komentáře

Kuchtím si na pánvi do zlatova voňavé a šťavnaté rybí prsty a těšíme se,jak si pochutnáme. Těším se na zdravé a chutné jídlo.Omyl!!! Pochoutku,kterou tak rád a často nabízím svým dětem,obsahuje víc chemikálií a umělých konzervačních látek,než samotných ryb. Na většině takových polotovarů najdeme,že obsahují 36% rybího masa,vlastně ani ne tak masa jako fašírku/krásný polský název " miazga"/z různých druhů ryb.A to vlastně jen odřezku,tedy odpadu vzniklého při jejich zpracování.Zbytek tvoří bramborový škrob,různé kypřící látky,guar gumu,rýži,kru­pici,či palmový olej.Pro zvýraznění chuti je dodáno koření a barvivo a nakonec nějaké ty konzervační látky,což jsou vlastně smrtící látky pro různé parazity a plísně! Aby se rybí prsty mohly nazývat „rybími“ po právu,muselo by je tvořit min 50% čistého rybího masa a ne odřezků a kůže.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Středa 30. března 2011 ve 13:17® kerob
kerob

Jako se vsim, jsou kvalitni i sracky, vse je jen o cene a ochote platit. Ja to ale – stejne jako uzeniny a podobny sracky – nezeru.

Středa 30. března 2011 v 11:05® Pítý
Pítý

No a já je mam dneska k obědu