Vyhledávání
Pozor!Podívej,co je v rybích prstech/přeloženo/
Pondělí 28. března 2011 v 10:10 | vložil(a) džigit | zdroj: www.fakt.pl/… | 770× zobrazeno | 2 komentářeKuchtím si na pánvi do zlatova voňavé a šťavnaté rybí prsty a těšíme se,jak si pochutnáme. Těším se na zdravé a chutné jídlo.Omyl!!! Pochoutku,kterou tak rád a často nabízím svým dětem,obsahuje víc chemikálií a umělých konzervačních látek,než samotných ryb. Na většině takových polotovarů najdeme,že obsahují 36% rybího masa,vlastně ani ne tak masa jako fašírku/krásný polský název " miazga"/z různých druhů ryb.A to vlastně jen odřezku,tedy odpadu vzniklého při jejich zpracování.Zbytek tvoří bramborový škrob,různé kypřící látky,guar gumu,rýži,krupici,či palmový olej.Pro zvýraznění chuti je dodáno koření a barvivo a nakonec nějaké ty konzervační látky,což jsou vlastně smrtící látky pro různé parazity a plísně! Aby se rybí prsty mohly nazývat „rybími“ po právu,muselo by je tvořit min 50% čistého rybího masa a ne odřezků a kůže.
všechny krátké zprávy - přidat zprávu
I vy můžete přidat svůj názor!