Chytej.cz

Chvála českých ryb: kam na lipana či mihuli?

Neděle 6. března 2011 ve 21:39 | vložil(a) džigit | zdroj: www.tyden.cz/… | 610× zobrazeno | žádný komentář

Přečtěte si, co napsal v roce 1916 Josef Bubeníček ve své knize o rybách: „Kapr, byť z nejlepšího rybníka, není rybou nejlepší. Nejlepšími a nejchutnějšími jsou naše ryby dravé.“ Mezi nejchutnější české ryby řadí autor především candáta, pstruha, lipana, štiku, okouna, marénu, sivena, sumce, mihuli, ježdíka a úhoře

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.