Chytej.cz

Dejte kaprovi ještě šanci. Připravte ho na zcela jiný způsob

Úterý 7. prosince 2010 ve 21:24 | vložil(a) džigit | zdroj: www.lidovky.cz/… | 414× zobrazeno | žádný komentář

Kapr na másle, načerno nebo osmažený v trojobalu, to jsou klasické úpravy této tradiční ryby českého vánočního stolu. Ale receptů existuje spousta a každý si může zkusit něco neobvyklého. Třeba dušeného kapra se šalvějí a rozmarýnem nebo pečeného v sýrovém těstě. My si ukážeme výbornou severoamerickou variantu, kde nechybí víno ani italský parmazán.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.