Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko.
14.5.2014 | HaD | Závody | 23.484 zobrazení | 216 odpovědí
Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad,
Bulharsko. Za podpory DAIWA :) podle připojení budeme podávat zprávy :)
Jste pro razantní zpřísnění rybářského řádu?
30.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 33.957 zobrazení | 216 odpovědí
rybářský řád dnes vyhovuje těm kteří svazové revíry vyrybnují.bohužel většina veme co chytí.jsem pro změny v řádu,háčky bez protihrotů,kapr ven z vody jen od 50 do 70 cm atd atd
2. MUŠKAŘSKÝ VÁZACÍ VÍKEND
14.10.2005 | toulovec | chytej.cz | 25.606 zobrazení | 216 odpovědí
Takže přátelé muškaři, vazači! na četné žádosti a po letošním úspěšném vázacím víkendu vypisuju druhý ročník. Sice je poněkud brzo, ale nebojte, ono to uteče jako voda. TERMÍN: jsem určil na poslední únorový víkend, tj. zahájení pátek odpoledne 24. 2. 2006, ukončení v neděli 26. 2. 2006 MÍSTO: Totožné jako loňský ročník, tj. turistická ubytovna TJ Jiskra Litomyšl, Vranice, Jarošov u Litomyšle, okres Svitavy Kraj Pardubický. supermapy. centrum. cz PROGRAM: Vázání mušek, diskuse, pívo, jídlo atd – prostě pohoda. Uvidíme jaká bude účast, jesli bude dost místa, rozhodně se vejdou i vláčkaři a strouhání woblerků CENA: myslím že něco okolo 500–600 Kč je max. strop, letos to bylo výrazně méně.
- zaplatíme nocleh (předpokládám že to bude jako loni 100–150 Kč/noc, + elektrika
- jídlo se budu snažit zajistit vydatné, levné, jednoduché a chutné (asi jen večeře pátek a sobota a oběd v sobotu, snídani pravděpodobně každej sám)
- pití zajistím jen pívo – nealko každej sám sobě (loni jsem se podělili všichni rovným dílem a myslím že to bylo lepší než celej víkend matlat nějaký čárečky).
CELEBRITY: nebojte, pár kluků co opravdu něco umí tam rozhodně bude a ochotně Vás naučí na co se zeptáte. Rozhodně tam za lepší ceny nakoupíte nějaké materiály pro vázání, mouchy, nebo můžete jen koukat a debatovat a učit se vázat. CO S SEBOU: – kdo má své vázání, tak samozřejmě svěrák, chlupy, peří............ kdo nemá nebojte se, rozhodně Vám to někdo půjčí do ruky, aby jste se něco naučili.
- půllitr na pívo a bačkory a myslím že to tam přežijete
Čepice s vlastním nápisem
29.7.2010 | FISHERBOY | Obchod | 16.740 zobrazení | 215 odpovědí
Nevím, jestli to nenapadlo někoho už předemnou, nebo pokud se o tom nediskutovalo(nic jsem nenašel). Jde mi o to, že bych rád měl kšiltovku Chytej.cz s vlastním nickem…Podobně jako to mají na jinde. Sice bych si ji tam mohl objednat, ale na chytej.cz jsem víc ,,doma", takže bych rád s logem chytej…snad by to šlo nějako domluvit přes p. HaDa nebo někoho kdo to má v merku.. co vy na to?
Chov sladkovodnich ryb v akvariu
27.11.2005 | R3F13X | Ryby | 50.298 zobrazení | 215 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s chovem sladkovodnich ryb v akvariu?Nebo vite o nekom(kontakt) kdo s tim ma zkusenosti?Myslim ryby jako jsou okouni,uhor,sticky. kdysi to meli v jednom rybarstvi,ale to vzalo za sve,chtel by jsem si to udelat doma. Diky za vsechny rady…
Náklady na přívlač v roce 2009 a 2010
18.6.2009 | Robur | Přívlač | 43.205 zobrazení | 214 odpovědí
Tak jsem zrobil takovou malou anketku, kde můžeme masajsky kalkulovat, o kolik jsem zatím přišli věcí: v historii si vždy můžeme dohledat poslední zápis a ten pak překopírováním jen upravit k aktuálnímu dni. Jsem zvědavý, kdo bude mít největší ztráty. Jo a pište to od 16. 6., abychom byli všichni na stejné startovní čáře:-D. 1/ počet, případně druhy utržených nástrah, stačí orientačně vyjádřit na koruny, když nechcete být konkrétní. 2/ počet ujetých kilometrů, benzin by se měl započítat 3/ počet prutohodin, abychom mohli případně spočítat efektivitu 4A/ zde můžete a nemusíte napsat, co jste zmasili, aby zde nevznikly zbytečné hádky, ale na druhou stranu nebude vidět vaše efektivita a rentabilita lovu. 4B/ celkový počet, případně druhy ryb chycené, nezmasené:-D 5/ počet docházek
Naše výrobky.
23.1.2009 | Piranha | Feeder | 23.059 zobrazení | 214 odpovědí
Jelikoš se v diskuzi o feederu dost často diskutuje o domací výrobě feederových košíčků a olůvek, zakládám forum, které bych chtěl, aby bylo zaměřeno právě na domácí výrobu jak forem na lití, tak i samotných výtvorů. Tak že, kolegové, cpěte sem veškeré vaše návody, plánky, mustry a výrobky na lití olúvek, košíčků a krmítek.
Kvalitní zavír.nůž
16.12.2007 | sus1 | Ostatní nádobíčko | 39.446 zobrazení | 206 odpovědí
Chtěl bych si koupit nějaký kvalitní zavírací nůž, můžete nějakej doporučit dle vašich zkušeností? Díky. Cena tak kolem 3000 Kč.
E-mail VAS_NICK@CHYTEJ.CZ
2.2.2006 | HaD | chytej.cz | 15.890 zobrazení | 200 odpovědí
Jak jsem již psal v článku, máte nyní unikátní možnost vlastnit e-mailovou schránku vas_nick@chytej.cz. Kdo budete mít zájem? Služba je bezplatná a pouze pro registrované uživatele! Registrace je samozřejmě nadále také bezplatná!
Vágner zprivatizuje celý rybářský svaz?
1.5.2013 | Sfinga | Vaše názory | 15.952 zobrazení | 199 odpovědí | upravit
Zaslechl jsem, že JAKUB VÁGNER má zálusk na privatizaci svazových vod. Uvítali byste to nebo by vás to sralo? A co cena povolenky a zarybnění? Bylo by lépe nebo by to šlo od deseti k pěti?
Naviják na přívlač okolo 2000kč
25.12.2010 | Vincnetibm | Navijáky | 17.678 zobrazení | 199 odpovědí
Ahoj, jaký pořídit naviják na lehčí přívlač v cenové hladině okolo 2000kč ? Je jich na trhu hodně, ale který je dejme tomu lepší než ostatní? Mám vyhlídnutý Exage 2500 FC ale nechám si poradit od zkušenějších.
Klepadlo aneb fórum pamětníků
7.11.2012 | Kazan | Vaše názory | 22.812 zobrazení | 198 odpovědí
Bo se nám pěkně rozeběhl pokec dříve narozených o klepadle, a věcí dříve užívaných, své vzpomínky prosím sem.
Candát
7.11.2012 | revoke | Dravci | 28.331 zobrazení | 197 odpovědíAč je candát mezi
rybáři často skloňovaným slovem, jeho úlovky už tak časté bohužel
nejsou. Nevěřím však tomu, že by to bylo malým počtem ryb. Ba právě
jsem přesvědčen o opaku! Domnívám se, že candátu je dost a i velkých,
jen je neumíme chytat.
Zakládám tedy toto fórum pro ty rybáře, kteří se chtějí podělit nebo poučit o chytání této krásné ryby. Kapraři toho o kapraření napovídali dost, podělme se tedy i my ostatní o naše know-how, diskutujme o tom, zda se vám víc osvědčila rybička nebo umělé nástrahy, jaká je jejich nejosvědčenějši velikost a barva, zda lépe berou ráno nebo za tmy, jestli jim vadí nebo nevadí lanko, co říkají na hluk a světlo na břehu, či jsou dále nebo blíže u břehu, jak candáty najít a či je lepší řeka nebo stoják.
kapitalni ulovky a vse co chytite davejte sem
15.5.2008 | kaprnak | Úspěchy | 23.383 zobrazení | 195 odpovědí
Prosim vas všechny milovníky rybařiny a ryb aby sem psali poznatky od vody a fotografie svych ulovku jakykolich dekuji předem.
Co je ryba pro "sportovce"?
18.1.2014 | malamut | Vaše názory | 14.593 zobrazení | 194 odpovědí
Neustále se tu omílá sportovní rozměr rybařiny, ale stále nikdo ze „sportovců“ nepodal odpověď na otázku, zda je ryba soupeř, spoluhráč, nebo sportovní náčiní. Tak proč o tom nepodiskutovat.
Pivní deníček
7.11.2013 | džigit | Ostatní nádobíčko | 15.724 zobrazení | 194 odpovědí
O pivu a všem okolo něj,
bůček a jiné, k pivu hodící se poživatiny, nevyjímaje :-)
Prostě pokec o vlastní výrobě a zkušenostech s různými malopivovary.Ty
velké nás masírují dostatečně…
Místo plné ironie
26.10.2011 | | Vaše názory | 33.663 zobrazení | 194 odpovědí
Zdravim lidi,sem moc rád,že jste nakoukli pod název diskuze.Chtěl sem vytvořit místo,kde si každej otevřeně může říct co chce.Pochválit,poplácat po ramenu a vyjádřit zájem o toho druhého.Všichni sou na sebe špatní,tak tady je právě to místo,kde se můžete mít rádi.Doufám,že sem dobře vyplnil mezeru :)
Rybaření na Labi
23.12.2010 | timbab | Domácí revíry | 64.263 zobrazení | 193 odpovědí
Pokec pro rybáře lovící na naší největší řece-Labi.Můžeme podiskutovat,vyměnit zkušenosti atd.Nikdo není nucen prozrazovat svá místa :-)
značka Dragon
19.1.2007 | troutman2 | Obchod | 36.695 zobrazení | 192 odpovědí
jaké máte s touto firmou zkušenosti?já mám dragona perche jiga a maximalní spokojenost a co vy?…www.firmadragon.pl
5. Muškařský vázací víkend Chytej
11.1.2009 | toulovec | Muškaření | 15.737 zobrazení | 186 odpovědí
oblíbená akce opět v Kostelci nad Orlicí 20.2 – 22.2. 2009.
Přihlašovací formulář a seznam účastníků: http://www.chytej.cz/…_na_akce.php