Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Tipovací soutěž o DVD necteno

16.10.2008 | HaD | chytej.cz | 14.835 zobrazení | 183 odpovědí

Chcete vyhrát dvě nová DVD z Edice CHYTEJ.CZ dle vlastního výběru?

• Tipněte si, kolik střihů má nový film o rybolovu v Norsku o délce necelých 150 minut. Ten, kdo bude s tipem nejblíže, může si vybrat 2 DVD z Edice CHYTEJ.CZ.
  • Tipněte si, kolik podvodních záběrů celkem uvidíte ve stejném DVD. Ten, kdo bude s tipem nejblíže, získá DVD zdarma.

Každý může tipovat pouze jedenkrát.

Rybarske pc hry. nazory a komentare necteno

1.11.2005 | R3F13X | Ryby | 88.873 zobrazení | 183 odpovědí

Hrajete nejakou hru???Poveste nam o ni…

ŽENY NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ? necteno

5.3.2010 | DJ | Vaše názory | 17.851 zobrazení | 182 odpovědí

Přeju všem krásný den. Nezakládám toto fórum protože bych měl proti ženám, dámám a dívkám něco zlého. Naopak si myslím, že bez žen by bylo na světě smutno. Jde mi jen o vaše názory. Pokud jde o mě, i skrze vřelý vztah k něžnému pohlaví, který jsem po letech boje na několika frontách koncentroval do jedné jedinečné partnerky, jsem stále toho názoru, že na rybách si s ženskou neodpočinu.

marmyška, zkušenosti, postřehy, nápady necteno

10.7.2004 | mirmen | Marmyška | 17.795 zobrazení | 182 odpovědí

Začal jsem na ni vloni. Vodím prozatím na fídru,boloňce a winkelpickeru. Zaujala mne rozmanitost ryb, které na nástrahu reagují. Prozatím hrouzek,ouklej,plo­tice,perlín,tlou­šť,jesen,prou­dník,cejn,cej­nek,parma,okou­n,štika. Jak jste na tom vy s touto nástrahou?

Pomsta za Parmy v UL necteno

24.1.2008 | Piranha | Legislativa | 16.886 zobrazení | 180 odpovědí

Jako pomstu za doslova týrání Parem na Labi v Ústí nad Labem vyzývám kolegy na odvetu a boj proti této zvrhlosti.

SPORTEX něco víc než pruty necteno

19.1.2013 | mastrof | Vaše názory | 22.038 zobrazení | 177 odpovědí

je sportex v dnešní době opravdu o tolik lepší než ostatní pruty? at už kvalitou či přístupem k zákazníkům? opravdu dominuje na poli feedru , vláčky a sumcařiny? či dokonce v jiných odvětvích rybařiny? vaše názory a tipy na jiné značky vítány.

Muškařské fórum v K. Varech necteno

2.2.2007 | rarach | Ryby | 32.746 zobrazení | 177 odpovědí

Asi všichni již víte, že na začátku března chystá Karlovarský muškařský klub pro všechny muškaře, doufám zajímavou akci. Tato akce vznikla z popudu neustále se zhoršujícího stavu na pstruhových revírech České republiky. Pozvaní odborníci se nám pokusí odhalit skutečnosti, které vedou k tomuto neutěšenému stavu našich vod.
V programu jsou také přednášky na téma vázaní much, stavby prutů i o lovu ryb. Přes toto všechno si Vás dovoluji oslovit, zda-li nemá někdo nějaké ožehavé téma o kterém by chtěl promluvit sám, případně by o něm chtěl něco slyšet. Více informací najdete na www.mkkv.org, nápady či návrhy piště prosím sem do fóra, ať se mohou chytit i ostatní.

Co bude dál necteno

9.11.2011 | | Vaše názory | 41.885 zobrazení | 174 odpovědí

Určitě jste se už setkali s tím, že jste ve vašem okolí přišli o některou ze svazových vod.Revír obhospodařuje soukromník a chce za lov v porovnání se svazovkama nemalé peníze.Revírů ubývá,ryb stejně tak.Jak si myslíte,že bude tato situace pokračovat?Myslíte si,že se ČRS jako takový rozpadne a hospodařit sama na sebe bude každá organizace?Nebo revíry pohltí soukromníci?Co by jste udělali pro zkvalitnění našich vod z pozice svazu?

Jaky fotoaparat na podvodni fota? necteno

20.5.2011 | | Vaše názory | 47.314 zobrazení | 174 odpovědí

Zdravim všechny příznivce petrova cechu, kteří rádi pořizují fotodokumentaci ze svých loveckých výprav.

Potřeboval bych poradit. Chci začít fotit (amatersky) ryby něčím lepším jak mobilem a pořídit si fotomašinku. Líbí se mi Olympus Tough 6020.

Náhled je např zde (snad to nebude reklama) http://www.amazon.com/…p/B0031RGETU

Máte někdo zkušnost z focení pod vodou? popř. dokázal by mi někdo poradit vhodné konkuretnty tohoto modelu se kterým má dobrou zkušenost? Díky moc všem!

Dá se u nás ještě chytit karas obecný? necteno

26.5.2009 | Leník | Bílá ryba | 20.754 zobrazení | 174 odpovědí

Dozvěděla jsem se, že u nás žije převážně karas stříbřitý a je pravda, že na řece jsem obecného ještě nechytila. Prý se stříbřitý snaží obecného vytlačit tím, že jsou u nás jen jeho samice a ať se skříží s jakoukoliv rybou, je z něj zase jen karas stříbřitý samice. Je to tak?

který z těchto ,,těžších" průtů - na vláčku necteno

30.7.2010 | FISHERBOY | Pruty | 33.710 zobrazení | 173 odpovědí

Zdravím, opět já, Fisherboy, sem cpu nějaký dotaz, protože bych rád slyšel váš názor.. chci si koupit nějakej proutek na těžší vláčku… . Mám proutek do 30 g tak abych si rozšířil možnosti. Mohli byste mi něco doporučit? Cílená ryba – štika, candát, aby to přežilo i sumce kdyby se splet. Ideálně cenově prut kolem tisícovky, když bych se hodně kroutil tak i 1500:D :D ale vejš už ne.. Zatim jsem koukal na rsp-fishing, tam bych volil z těchto prutů:

http://www.rsp-fishing.cz/…-40-80g-akce

http://www.rsp-fishing.cz/…-30-70g-akce

http://www.rsp-fishing.cz/…-30-80g-akce

http://www.rsp-fishing.cz/…-21-50g-akce

klidně navrhněte i jiné, budu jedině rád za každou dobrou radu. Díky chlapi:)

Bolen Dravý necteno

18.6.2008 | Kubajs | Dravci | 19.710 zobrazení | 170 odpovědí

No tak začala plná sezona a já stále nevím jak chytit bolena je to problém řeka je jich plná ale žádnej mi ještě ani neskočil po nástraze podělte se prosím o nějaký typ jak přelstít bolena vláčkou zkusil jsem i poperra

Největší štika či okoun sezóny??? necteno

24.11.2005 | klacek44 | Dravci | 19.102 zobrazení | 168 odpovědí

Zajímalo by mě, jaký je zatím váš největší okoun nebo štika sezóny??? Ja chytam teprve 1 rokem a zatim štika 61 a okoun 33 cm a vy???

Regionální dobrůtky necteno

17.11.2012 | troutkiller | Recepty | 19.888 zobrazení | 166 odpovědí

Dost často nám ruzná fora končí u bílého sexu a ruznejch dobrutek,tak sem s oblíbenejma řezníkama,pekařema cukrářema a hospudkama kde se dobře vaří peče a udí:-)))

Berounka necteno

4.3.2008 | Kobr | Domácí revíry | 24.501 zobrazení | 165 odpovědí

Pro místní rybáře

For Fishing 2013 necteno

23.1.2013 | tumor | Výstavy | 12.293 zobrazení | 163 odpovědí | upravit

Za par dnu tu mame prazsky rybarsky veletrh For Fishing 2013. Jak se na nej tesite? Vim ze se nebude dat srovnat s Modernim rybarem.Bude proste velkolepejsi. Chystate se navstivit veletrh ? Ja rozhodne

Kolega - rybář z Prahy necteno

25.7.2007 | Marfi69 | Ryby | 15.591 zobrazení | 163 odpovědí

Ahoj – je tady nějaký kolega z Prahy, který by někdy zašel na ryby? (Vltava, Berounka – položená, přívlač)…

Herní NTB, konzole či PC necteno

30.12.2012 | Robur | Vánoce | 12.120 zobrazení | 161 odpovědí

po složité diskusi jsem se rozhodli koupit NTB s konzolí Playstatione 3 v součtu max 15000. Uvítám dobře míněné rady k PS3, co je dobré (hry, výbava), co přikoupit a čemu se vyhnout. A dále uvítam tip na v dané ceně dobrý noťas, měl by mít WS7, monitor minimálně 15,6 a dál asi nevím. Orientačně NTB max. 8 – 9 000, PS3 pak ten zybtek. Nepotřebuji poseldní výkřik módy. Adresát dítě 12 let, tekže geniální programátor teprve bude:-D

Potěžkání štiky necteno

30.5.2009 | dedacek | Dravci | 12.557 zobrazení | 160 odpovědí

Potěžkáváte (přizvedáváte) štiku při lovu na rybku na lehko tak, aby jste zjistili váhu štiky před zásekem nebo vykouříte cígo a pak zasekáváte?

Kajak Halibut - rady, zkušenosti, tunning necteno

7.2.2017 | Švejk | Tipy & triky | 27.120 zobrazení | 157 odpovědí

Letos si chci koupit kajak Halibut a rád bych již v předstihu, získal pár rad a zkušeností od Vás, kteří již tento člun vlastníte. V čem jsou slabiny a jak je vylepšit, čím si usnadnit a zpříjemnit pohyb na vodě, lov a vše ostatní o co se budete chtít podělit. Díky za Vaše náměty Švejk