Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Baby
16.1.2007 | Robur | chytej.cz | 12.253 zobrazení | 134 odpovědí
jaký by byl váš názor na to, aby ženské měly na svoje příspěvky do fóra či diskusí nějaký omezený počet slov či písmen na den. Např. 50 slov, nejlépe včetně předložek:-))
způsoby chytání rousnic a jak na ně??
10.4.2006 | Lukas | Ryby | 66.651 zobrazení | 134 odpovědí
Jakými způsoby chytáte rousnice? Nemyslím lov rousnic elektrikou a chytání po dešti v noci.Ale nejaký nový rychlý způsob chytání rousnic a dokonce například ve dne,ale tak si představte ze chcete jit na ryby nemate nic ale muzete mit zizaly ale jak je dostat ven z te dlouhe diry???Diky za kazdy namet.
Krmítkové směsi
29.3.2012 | MIG-35 | Feeder | 89.197 zobrazení | 133 odpovědí
Zdravím kolegové!
Onehdá jsem byl u vody se 2 zkušenějšími rybáři. A protože jsem začátečník, snažil sem se z nich vytáhnout nějaký moudro… Díky míň záběrů jenoho chytače přišla řeč na krmení. Do teď jsem kvalitu, značku atd neřešil. A zřejmě to vypadá, že jsem na scestí. Proto bych vás rád požádal o názory, jaký směsi používáte (levný,drahý) jestli si domícháváte-vylepšujete atd. Nechci přesný návody, jen postřehy z čím máte úspěchy a s čím ne. Dík moc!
Jak na sumce na feeder?
6.6.2009 | okoun27 | Feeder | 17.978 zobrazení | 133 odpovědí
Ahoj chtěl bychse zeptat chci chytit sumce na feeder a potřeboval bych pár
rad jak na něho…budu chytat na řece asi 25 metrů široké..téměž
žádné překážky (jsou jedině u břehu)proud je dost klidný…(vím že
tam jsou sumci už je tam někdo chytil …a myslím sumce ve velikosti asi od
50-do 120 …jaké nástrahy ,montáž,čím vnadit,kam nahodit jaký silon
díky všem za odpovědi..
Češtin, můj kobil !
18.9.2008 | MiK | chytej.cz | 13.663 zobrazení | 133 odpovědí
Opravdu jsme takoví tydýti, nebo,jenom nepozorní ?
Revíry F-M a okolí.
17.1.2008 | kamos007 | Domácí revíry | 11.811 zobrazení | 133 odpovědí
..............................................................................................................................................................
Držák prutů.
3.1.2013 | Martin Mošna | Tipy & triky | 10.831 zobrazení | 132 odpovědí
Blíží se jaro a já bych zase rád jezdil na kole na ryby.Ale přibylo dělených prutů a já nevím kam je umístit.Neporadíte?
proc nam prodejci lzou
11.6.2011 | vondras | Obchod | 31.228 zobrazení | 132 odpovědí
take vas rozciluje kdyz prodejce pise ze navijak ma krizove navijeni kdyz jediny navijak ktery to dokazal byl TAP ostatni mohou mit pouze rozdilny zdvih ci posun dolu timto i zadam majitele starych tapu aby toto navijeni nafotily a ukazaly jak to vlastne vypada !!!
Zkušenosti se šňůrama
18.10.2009 | džigit | Ostatní nádobíčko | 41.668 zobrazení | 132 odpovědí
Chlapi zkuste zde napsat své postřehy zkušenosti s pletenýma šňůrama,které používáte při vláčení a jiných technikách. Tím ovšem nechci vyloučit debatu o šňůrách na sumce u nás i na extrémy do Itálie,nabo Španěl,či při rybolovu na moři.
Proč jen 3 dny v týdnu?
10.2.2007 | bubu | Muškaření | 11.606 zobrazení | 132 odpovědí
Vrtá mi hlavou,proč můžeme na P vodách lovit ryby lososovité pouze tři dny v týdnu. Bobkaře také nikdo neomezuje v počtu docházek,tak proč nás, muškaře?
Podvodní porybní
12.5.2017 | Donald | Legislativa | 11.204 zobrazení | 131 odpovědí
Zdravím všechny. V pátek 5.5. jsme 3 rybáři vyrazili na Dyji 7. V řádech je napsano: zákaz lovu od 15.4 do 15.5 v místech … (označeno cedulemi). Přijeli jsme na místo, pobavili se s chytajícími rybáři, kteří nám poradili místa, která ještě rybáři obsazena nejsou. Druhý den v 10 h jsme šli do obchodu a ptali se chytajících rybářů, kde se vlastně nesmí chytat. Na druhé straně, zněla odpověď. Pak jsme se zastavili u hráze a prohlíželi pramice. Na zpáteční cestě jsme šli od Merkuru.Asi ve 12h u cedule Dyje 7 jsem se zastavili a pokecali s kolisty. Proč tato místa zmiňuji. Po 15 hodině přišla rybářská stráž a sebrali nám povolenky s odkazem na cedule, které jsme na těchto 2 místech skutečně našli. Krásné, nové, i po předchozím dešti hřebíky bez rzi a izolepa neodlepená. Chtěl bych požádat Vás rybáře a nebo kolisty, kteří mají foto a nebo video z těchto míst, pořízené před naším příjezdem, kdy tam cedule nebyly.A nebo pokud jste tudy jeli a mohli mi poslat čestné prohlášení. Zabráníme tak společně dalšímu proti zákonnému jednání této „rybářské stráže“. Předem děkuji-Radek Vyoral „Donald“. 777889667
Celoroční hájení Pstruha potočního
3.12.2011 | minnow | Lososovité ryby | 34.738 zobrazení | 131 odpovědí
Určitě jste všichni zaregistrovali že oproti minulému desetiletí se počet Pstruhů po. značně sníšil. Byli by jste pro zavedení celoročního hajení Pstruha po., nebo jak by jste tuto situaci s pstruhem řešili?
Chytej.cz opět na na veletrhu Rybaření v Brně!
23.2.2006 | HaD | chytej.cz | 72.191 zobrazení | 131 odpovědí
Vážení přátelé, kamarádi, rybáři… Dovoluji si Vás po roce opět co nejsrdečněji pozvat k našemu stánku Chytej.cz na na veletrhu Rybaření 2006 v Brně, který se koná ve dnech 22.- 26. 3.2006. Bude zde tradičně internet pro návštěvníky veletrhu zdarma, milá obsluha a oproti loňsku i malé překvápko. Náš stánek naleznete vedle přednáškového centra… Přijďte se podívat, pokecat, odpočinout si – rád(i) Vás uvidím(e) a seznámím(e) se osobně s těmi, které ještě neznám(e)!
Prenášanie rýb do súkromných revírov
6.6.2012 | lunimus | Domácí revíry | 18.542 zobrazení | 130 odpovědí
Priatelia … verim vo vasu inteligenciu, a ze moj prispevok nebude hnacim motorom vasich „ziskov“.
Ako zacinajuci rybar som sa az dnes dozvedel, ako si niektori rybari zarabaju na zivobitie a to prenasanim ryb zo zväzovej vody do sukromnych rybnikov. Udajne sa takto bezne prenasaju kapre nad 10Kg a taky kapor 10–15Kg sa da predat na sukromnej vode niektorym majitelom aj za 500€ a pocul som ze trofejny kapor 22Kg siel do urcitej sukromnej vody za 2500€. Je to bezne a je to normalne? Rybu sice dotycny rybar nezje a nie je teda klasickym mäsiarom, ale miestnu vodu tym z mojho pohladu vyrazne ochudobni …
Aky je na vec vas nazor?
Sraz chytejáků na severu moravy
28.3.2006 | Hora | chytej.cz | 13.577 zobrazení | 130 odpovědí
Kdo z chytejáků ze severu moravy by měl zájem se zúčastnit srazu?Mělo by se jednat o setkání příznivců rybařiny na některé z přehrad(Těrlická nebo Žermanická).Chtěl bych vědět,jestli by stálo za to udělat něco takového u nás.
Záplavy ČR 2006???
28.3.2006 | Lukas | Ryby | 19.292 zobrazení | 130 odpovědí
Nemislyte si že budou zaplavy ja jo ale nechci aby byly vse bylo ve zpravach.Řeka ve starém Plzenci uz se vylila na louky.Stary plzenec je v zapadnich cechac.Uz jednou tam most opravovali.napred vyndali paneli dali tam vojenskej most a ted je tam novej.Doufam ze se to nebude opakovat.
Proč je toto potřeba?
23.2.2016 | breca | Vaše názory | 10.096 zobrazení | 129 odpovědí
http://www.ceskatelevize.cz/…i-bez-listku
Tak tohle mi hlava opravdu nebere, kdo to vymyslel. Asi je potřeba naplnit jednou za rok mrazáky… Na rok!
koupě přes net
19.4.2008 | kamos007 | Obchod | 11.824 zobrazení | 129 odpovědí
chci si koupit masné červy přes net a nevím kde a jak se to platí.kdo to ví ať prosímvás napíše.kdyby někdo měl problémy s koupí přes net tak ať napíše.
díky moc za odpvědi.
Berounka 2 - pod Karlštějnem- je bez ryb
18.4.2011 | jeewee | Domácí revíry | 20.217 zobrazení | 128 odpovědí
Vážení kolegové rybáři, celý svůj dospělý rybářský život chodím v zimě i v létě na „svoje“ místo. Tím je revír Berounka 2 pod jezem v Karlštějně – Klučicích. Uvádím to proto, aby bylo jasné, že tuhle vodu znám opravdu důvěrně. Po celou tu dobu si chodím k řece především sednout – ani neumích chytat trofejní ryby – i když se sem tam nějaká spletla. Stejně tak i 99% procent úlovků hned vracím zpět. Vždy jsem se bavil chytáním tloušťů, podouství, cejnů, cejnků, línků – taková ta jarní droboť, která člověka baví, když neberou jiné ryby. Jenže letos je to úplně jinak – od počátku roku jsem ani já, ani ostatní rybáři, které každý víkend potkávám – nechytli nic jiného než kapra. Jiná ryba nebyla na revíru od počátku února ulovena (nepočítám 2 – slovy „dva“ tlouště). Není vidět ryby kroužkovat, sbírat z hladiny, nezaloví dravec…prostě mrtvá voda až na ty vysazené kapry. Mám lodičku, tak jsem si dal tu práci a každý víkend se vyptávám já a další tři kolegové, zda někdo chytil jinou rybu než kapra. Všichni mají jen šupináče – nic jiného. Nemáte někdo představu, co se mohlo stát? Tahle řeka byla vždy jako kotel plný ryb, rybiček, potěru … a teď člověk nechytne nic ani na červíky. Když dám housku, kolínko, nebo kukuřici, tak tam je do půl hodiny kapr. Poraďte, prosím…
MS světa v přívlači 2009
18.9.2009 | HaD | Závody | 11.239 zobrazení | 128 odpovědí
Za pár hodin odjíždíme na MS světa v přívlači. Já budu v roli dokumentaristy :-) Pevně věřím, že se klukům podaří navázat na ohromný úspěch z loňska a zase uspějí. Ospreyovi budu zasílat průběžné informace, aby je sem dával. Pokud chcete klukům něco vzkázat, posílejte vzkazy formou SMS na můj mobil +420 608 323 472. Fórum slouží i jako diskuze o MS. Tréning začne příští středu a pak vše vypukne. Jedeme s předstihem, aby se vše co nejlépe připravilo a zmapoval se terén.
DRŽTE PALCE!!!