Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Bunda na ryby necteno

30.5.2007 | miroTT | Tipy & triky | 21.613 zobrazení | 128 odpovědí

Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).

bolest ryb necteno

21.7.2004 | Prizrak | Ryby | 57.425 zobrazení | 128 odpovědí

Přečetl jsem si asi už dva články o tom, že ryby bolest moc necítí. To se mi ale nezdá, protože když vyprošťuju háček z rybí tlamy a je pevně zaseklej, tak použiji trochu síly a ryba sebou cuká a někdy vydává divný zvuky. Sadista nejsem, ale když vono to vobčas nende tak lehce vytáhnout. Co si myslíte tomto tématu?

Počet ryb (odnesených) v příští sezóně... necteno

10.11.2006 | Lerak | Ryby | 11.317 zobrazení | 127 odpovědí

Dle neověřených informací budou v JčÚS v r. 2007 takováto pravidla v počtu „odnesených“ ryb : P - 50 ks lososovitých ryb, MP – 50 ks tzv. ušlechtilých ryb…

kvalitní prut na přívlač necteno

4.3.2012 | pajaj | Pruty | 32.496 zobrazení | 126 odpovědí

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem kvalitního prutu na přívlač, chytám hlavně menší řeky, občas přehrada ze břehu, vláčím spíše gumy, případně menší woblery, moje představa by byla prut kolem 2,7m zátěž cca 10–40g. Po různých diskuzích apod. jsem si vybral 4 pruty: Shimano Technium CX 2,7m, 10–30g, Team Dragon 2,6m 7–21g, Sportex Black pearl new 2,7 15–30g, Daiwa Exceler spin 2,7m 10–40g. Všechyn pruty se mi na internetu líbí, ale obávám se, že je všechny nebudu schopen osahat. Poradí mi hlavně někdo, kdo má osobní zkušenost s těmito pruty. P.S. doposud jsem měl Mivardi imperium 2,4 m, 17–40g- vcelku spokojenost, ale chtěl bych se posunout dále. Předem díky

Pruty Shimano Catana necteno

24.11.2011 | stenli1998 | Pruty | 29.957 zobrazení | 126 odpovědí

Chcel by som sa spytať na udice Shimano Catana. Ak mate dake skusenosti s timto prutom, potreboval by som s tim pomoct. Za odpoved dakujem.

PF 2014 necteno

20.12.2010 | breca | chytej.cz | 54.762 zobrazení | 126 odpovědí

EDIT: dovolil jsem si aktualizovat rok

Ať se všechno vydaří, na co sáhnete, ať se vše splní, na co pomyslíte, ať nemoci vás obchází mílovými krokem a ať se tu potkáme, až rok se sejde s rokem…

Francouzská nymfa necteno

29.12.2009 | PJ | Muškaření | 34.038 zobrazení | 126 odpovědí

Takhe otázka by se mohla jmenovat „Všechno co jste chtěli vědět o FN a báli jste se zeptat“. Rád bych, kdyby se tu sešlo maximum věcných informací. Nechci uměle rozdělovat diskusi, ale jisté tématické okruhy by měly být:

• prut (Hends, Loop, Hanák, Greys…?)
  • návazce (délka, konkrétní výrobky..?)
  • celá montáž (šňůra, návazec, indikátor, „terminální část“ s návazci..?)
  • mouchy
  • technika lovu, zkušenosti atd.

Dík za odpovědi.

Vzít malého, trofejního, nebo žádného dravce? necteno

12.11.2014 | Klobasa | Dravci | 12.583 zobrazení | 125 odpovědí

Možná je to opakované téma, nebo námět do duelu, každý si to přebere po svém. Co člověk, to názor. Osobně mě zajímá, ruku na srdce Vážení, kolik kdo ročně velkých nebo malých dravců odnesete od vody?? Samozřejmě záleží na podmínkách-revír, výskyt štiky, candáta, okouna, bílé ryby, vysazování, úživnost, kormorán, vydra a hlavně na nás největších predátorech. Povídejte, přehánějte, diskutujte…

Závodní přívlač necteno

6.11.2010 | Stanik | Přívlač | 18.448 zobrazení | 125 odpovědí

Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.

chytej na mušku pstruhy duhové,siveni,lipany a pstruhy poční necteno

27.1.2008 | kamos007 | Muškaření | 12.858 zobrazení | 124 odpovědí

kdo chodí muškařit na ostravici 3

profesionalizace Ryb. stráže necteno

20.10.2006 | bubu | Ryby | 11.812 zobrazení | 124 odpovědí

prospěla by alespoň částečná prof.RS našim revírům.Netvrdím,že by to byl všelék, ale myslím si,že by toto opatření mohlo ovlivnit chování některých „Sportovních rybářů“,kteří těm slušným pijí krev.Nebo jsem jen notorický optimista?

Polarizační brýle necteno

6.2.2006 | Prizrak | Ostatní nádobíčko | 16.041 zobrazení | 124 odpovědí

Chtěl bych si koupit polarizační brýle. Poraďtě mi prosím, podle jakého kritéria bych je měl vybírat..

Rybářská mluva necteno

29.4.2009 | Libor | Vaše názory | 20.331 zobrazení | 123 odpovědí

Zakládám téma, rybářská mluva. Co znáte, dávejte sem. Můžete i moderní, nové co používáte.. Setkáváte se u vody s rybářskou mluvou?

Ryba,pekáč,pánev a to ostatní. necteno

9.12.2005 | | Recepty | 19.295 zobrazení | 123 odpovědí

Pořád se tu řešíme jak ošetřovat šňůry,pruty,jak mazat navijáky a pod. Ale jak nejlépe ošetříte rybu,kterou vezmete domů? Myslím tím způsob přípravy,olej ingredience atd. Citlivky CaR mohou napsat jak ji ošetří než ji pustí.(teda mimo polibku)

HOME MADE aneb udělej si sám ... necteno

4.4.2011 | regulus | Ostatní nádobíčko | 80.202 zobrazení | 122 odpovědí

Inspirace není nikdy dost a na tomto serveru je spousta šikovných lidí. Někteří si dělají jen triviální věci, jiní něco do čeho by se spousta lidí vůbec nepustilo. Proto asi není úplně od věci mít fórum, ve kterém by jste se mohli podělit o svoje zkušenosti, zeptat se na rady, načerpat inspiraci a pokecat o výrobních postupech čehokoliv co souvisí s rybařinou a nebo třeba tak úplně taky ne, dle vaší libosti.

Nějakou chvíli jsem přemýšlel, jestli tohle fórum nebude tak trochu dublovat encyklopedii Tipy&triky, ale tam nelze diskutovat, takže není nic jednoduššího než se o těchto vychytávkách pobavit tady.

Dobročinná aukce necteno

10.12.2007 | HaD | chytej.cz | 11.961 zobrazení | 122 odpovědí

Jelikož nevím kde a jak Vám, kteří dražíte v prospěch postižených dětí, nejlépe poděkovat za účast na této akci, tak zřizuji toto fórum. Ani na něj nemusíte odpovídat. Prostě Vám děkuji. Takový zájem jsem nečekal ani ve snu.

David

www.chytej.cz

Fotky necteno

10.9.2007 | Robur | chytej.cz | 13.792 zobrazení | 122 odpovědí

Nebyli by jste pro, pěkně poprosit adminy, aby se k nicku diskutujícího mohla objevovat i jeho fotka, možná to má i nějaký odb. název. No a buď by si dotyčný nějaké foto tváře nahrál nebo ne. Myslím, že by to pak na srazech dost zjednodušilo komunikaci. Samozřejmě předpokládám, že by nikdo na fotku nedával kockotiny jako kočičku, rybičku či nějakou scifi obludu. To by adminové hezky mazali, i když chápu, že někteří z nás tak trohu SF jsou:-).

Nahazovací echolot Adalkra wireless fish finder 60m necteno

6.1.2013 | Zedtu | Ostatní nádobíčko | 33.336 zobrazení | 121 odpovědí

Chci si pořídit tento echolot, a zajímaly by mě vaše názory, jestli ho někdo vlastníte a jaké s ním máte zkušenosti. Díky za odpovědi.

Přívlačový prut necteno

31.10.2012 | Martin Mošna | Přívlač | 18.259 zobrazení | 121 odpovědí

Chci si pořídit prut na přívlač, ale nevím jaký…

Mělo by to být spíše na smáčky atd.(převážně gumové nástrahy.) Takže něco jemného. Pro tu mou občasnou přívlač si představuji něco levného. Narážky si prosím nechte. Děkuji.

Brigádnická povinnost (BP) necteno

4.3.2012 | dandydm | Legislativa | 28.001 zobrazení | 121 odpovědí

Co si myslíte o nahrazení brigádnické povinnosti (dále jen BP) finančním plněním a to bez vyjímky pro všechny nad 15let?