Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nejhezčí wobler necteno

5.12.2009 | bukaj | Přívlač | 13.223 zobrazení | 107 odpovědí

Chtěl bych vědět jaký wobler se vám nejvíc líbí. Je jedno kolik jste na něj nachytali ryb jen který se vám nejvíc líbí.

Berete si ryby na jídlo? necteno

8.12.2004 | HaD | Ryby | 12.579 zobrazení | 107 odpovědí

Berete si ryby na jídlo? Pokud ano, tak jaké? Já osobně si pochutnám na candátovi, okounovi, pstruhovi či sumcovi. Moc jich sice za rok není, ale sem tam něco zbaštím. Co vy?

DOPIS JEŽÍŠKOVI necteno

20.12.2011 | nnnap | Vánoce | 32.155 zobrazení | 106 odpovědí

napišme Ježíškovi o vercajk! Líná huba holé neštěstí! Možná to vyjde, nikdy nevíš.
Společná platforma pro Ježíška i Santu.

Švédská jezera a chytání štik necteno

26.2.2011 | LeoC | Přívlač | 43.149 zobrazení | 106 odpovědí

Plánujeme na září týdenní chytačku ve Švédsku a nejsme zcela rozhodnuti o lokalitě. Přivítáme jakékoliv zkušenosti, rady a tipy, do kterého místa, jakou cestou a s jakýma vybavením vyrazit.

Ohře 4-5 necteno

28.7.2008 | Renegade | Domácí revíry | 51.379 zobrazení | 106 odpovědí

Vše o tomto revíru

Nové funkce Chytej.cz necteno

3.2.2006 | toulovec | chytej.cz | 8.898 zobrazení | 106 odpovědí

Tak jak to tu prolejzám, přicházím na stále nové a nové vychytávky a nestačím se divit. Objevili jste něco co Vás potěšilo? nebo něco co Vás zklamalo? Nějakou malou fintu? Něčemu nerozumíte? Chlubte se, ptejte se

Prsačky - broďáky necteno

29.1.2006 | Libor | Ostatní nádobíčko | 25.999 zobrazení | 106 odpovědí

Ahoj všichni, vím že tu toto téma bylo nedávno. Chci si koupit prsačky a nevím jaké? (materiál,léto,zi­ma, výrobce) Můžete mi někdo poradit dle čeho vybírat atd?Jistě máte zkušenosti. (do 5000kč) Děkuji

PŘEDSEVZETÍ necteno

2.1.2005 | Milky | Ryby | 9.703 zobrazení | 106 odpovědí

Také jste si něco v prvních okamžicích nové roku řekli, že je nejvyšší čas už konečně udělat?

Revír Vltava 7 necteno

1.3.2013 | casper | Domácí revíry | 19.526 zobrazení | 105 odpovědí

Ahoooj všem,

chtěl jsem se zeptat na Vaše názory, zkušenosti a aktuální info ohledně revíru, na kterém je vláčení povoleno po celý rok.

Jelikož jsem toho během zimy a veletrhů nakoupil spoustu, rád bych to využil dřív než 16.6. :-D

Nežádám nikoho o konkrétní místa, už jsem i četl že je to dost těžká voda, spíš mě zajímá, jaké s tímto revírem máte zkušenosti a jestli tam vůbec někdo vláčet chodí, nebo jestli je lepší vzít plavačku nebo feeder a na vláčení se vy… :-D

Díky za každý koment ;-)

Nože necteno

22.11.2012 | Tino | Ostatní nádobíčko | 18.297 zobrazení | 105 odpovědí

Obecná diskuze o nožích kupovaných i nožích doma vyrobených. Měla by navazovat na příspěvky uvedené v tématu Domácí výroba woblerů.

Zahájení na Pstruhovce 2011 necteno

27.2.2011 | Šnek | Lososovité ryby | 11.369 zobrazení | 105 odpovědí

Tak už se to pomalu blíží!Jak jste se pro letošní rok vyzbrojily?Co vy muškaři,máte nějké nové vzory?Dejte sem klidně i foto vašeho arzenálu na letošní rok :)

Největší ryba letošní dravčí sezony necteno

22.6.2005 | Mike | Dravci | 19.302 zobrazení | 105 odpovědí

Jeká je vaše letošní největší ryba ulovená při lovu dravců?

Foťák necteno

6.12.2004 | Chose | Ostatní nádobíčko | 54.994 zobrazení | 105 odpovědí

Chci si koupit digi foťák k focení úlovků atp. jakou značku a typ používáte Vy? který se vám osvědčil?

Severní Morava-lov NON-STOP 2014 necteno

20.11.2013 | Petula | Legislativa | 11.453 zobrazení | 104 odpovědí

Víme všichni,jak je to v ČR s lovem non stop,můžeme děkovat,že na Severní Moravě máme pro rok 2014 povolenou Sl.Hartu.Mám však obavy,jestli to Harta unese,ten kdo v roce 2013 byl v období 3 týdnů na Hartě,kdy byl lov non stop povolen viděl,co se tam dělo.Povolit jedinou vodu v širokém a dalekém okolí non stop se mi zdá nešťastné,mělo se takhle otevřít více velkých vod,ať se tlak rozloží.Jaký je Váš názor?Myslím si,že varianta buď všechno nebo nic se zdá být nejrozumnější.

Jak účinně zlikvidovat myši, než mi zlikvidují cajk? necteno

2.12.2012 | HaD | Tipy & triky | 57.640 zobrazení | 104 odpovědí

Potýkám se s takovým nepříjemným problémem. Rybářský cajk a spoustu harampádí mám v garáži a ať chci nebo nechci, na zimu se mi tam cpou myši. Už to odnesly korkové rukojeti na sumcových prutech, nějaké tašky, gumový člun. Máte nějaký figl, jak ty bestie účinně vyhubit? Potýkal jste se někdo s podobným problémem? Vloni jsem zkoušel nějaké jedovaté granule a výsledkem byl prokousaný člun ZICO za 20 tis. :-(

pojidaci parem necteno

18.5.2009 | kat | Vaše názory | 10.603 zobrazení | 104 odpovědí

chtel bych znat vas nazor na rybare co dokazou zabit a snist tuto nasi nejbojovnejsi rybu. ja sem presvedceny ze parmy se musi vracet zpet vode.

Proč je tak málo rybářek? necteno

23.4.2007 | breca | chytej.cz | 9.514 zobrazení | 104 odpovědí

Když se porozhlédneme po březích vod či po stránkách tohoto serveru, dají se rybářky spočítat na prstech jedné ruky. Proč myslíte, že je rybařina domenou mužů a ženská u prutu je ta vyjímka potvrzující pravidlo?

Náhony MVE necteno

18.10.2006 | Axamith | Vaše názory | 18.216 zobrazení | 104 odpovědí

Náhony MVEMěl jsem incident s majitelem MVE, který mě vyhazoval z pozemku sousedící s náhonem s argumentem, že náhon není revír. Kde je pravda ? Na straně provozovatele MVE nebo rybáře ?

mazanie navijaka necteno

28.11.2005 | RASTOK | Navijáky | 16.265 zobrazení | 104 odpovědí

čím mažete navijáky ? aké plastické mazivo používate, aby neztuhlo pri teplotách okolo nuly ?

K70 - fraška nebo podvod ??????? necteno

22.6.2005 | toulovec | Ryby | 16.577 zobrazení | 104 odpovědí

V minulých dnech jsem několikrát reagoval na stránkách ankety www. K70. wz. cz. Spolu s několika kamarády a spolupracovníky jsme projevili nesouhlas s touto anketou a připojili svoje hlasy pod „NE“. Druhý den jsme však překvapeně zjistili, že naše hlasy byly anulovány a anketa vesele jede znovu bez našich hlasů. Když jsem na výše uvedených stránkách projevil velice slušnou formou svůj nesouhlas s touto činností a označil tuto anketu za zmanipulovanou, anketa ze serveru dnes ráno zmizela úplně a nedostanu se ani do diskusního fóra. Co si myslíte o tomto jednání? Přijde Vám toto jednání jako férové? Mám pocit, že bude něco shnilého ve státě .............­......... Hodláte tuto podivnou akci i nadále podporovat???