Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
zahájení
30.5.2008 | speedy_gonzales | Přívlač | 10.963 zobrazení | 100 odpovědí
Tak se nám blíží magické datum (konečně) ;-). Chtěl bych se zeptat kde zahájíte? Já zkusím asi ráno na Rozkoši candáta a pak si projdu Labe.
Strýmrování na MP vodách
21.1.2006 | xycht | Rybaření na dírkách | 14.184 zobrazení | 100 odpovědí
Smí se na MP vodách strýmrovat? Tj. jestli můžu vodit velký štikový strýmry aniž bych se musel bát postihu za lov dravců, který je zakázán před 16.6. Měl někdo někdy problém? Díky všem za věcný odpovědi.
vojna
12.1.2013 | vlčák | Vaše názory | 11.709 zobrazení | 99 odpovědí
Kolegové co vojna,dala vám něco pro rybařinu?Třeba pořádek(samozřejmě ten vojenskej,třeba-co je mokré to je čisté)?A co vám vojna vzala(samozřejmě dva roky v pr…nebo dva roky bez prutů)?Máte něco co vám spojuje vojnu s rybařinou? Petrův zdar.
Co do partyklu?
13.12.2012 | Martin Mošna | Vaše názory | 7.571 zobrazení | 99 odpovědí
Od jara bych rád začel používat partykl.A hodily by se mi všechny rady.Co do toho dát a tak dál veškeré rady co se hodí a co ste vypozorovali.Děkuji.
Nepříjemní obyvatelé kolem vody
20.8.2012 | Gustik | Vaše názory | 7.683 zobrazení | 99 odpovědí
Nedávno se mi při mém chytání na nedalekém potoce stalo že jeden nejmenovaný pán na mě pustil dva psy. Taky se vám to někdy stalo ? Jak se to dá řešit ?
malá anketka pro vláčkaře
19.7.2008 | inspo | Přívlač | 9.695 zobrazení | 99 odpovědí
Když jsem se dnes vracel od vody a truchlil nad další třpytkou, o kterou jsem přišel, tak mě tak napadlo udělat takovou anketku. Zajímalo by mě o kolik nástrah každoročně obohotíte naše vody, případně stromy :-)
Metr na masaře
29.5.2006 | Pytel | Legislativa | 8.469 zobrazení | 99 odpovědí
Měl bych takovej dotaz ? Byly by jste pro kdyby se zavedl takzvanej poplatek za ponechaní centimetru ryby třeba cm kapra by stal 1 korunu atd.. Že by se na konci roku když se jde odevzdat povolenka sečetli centimetry vytáhla peněženka a zaplatily pěkně cm . Svaz by měl peníze na ryby a masaři by si už rozmysleli jestli bude mít napsáno 30 nebo 40 ryb za sezónu.
Sraz CHYTEJ II
20.5.2005 | Dědek | chytej.cz | 10.517 zobrazení | 99 odpovědí
Takže vážení kolegové, před rokem vyhlásil BM první sraz chytejáků. Letos to tedy budu já, protože se domnívám, že již nazrál čas se domluvit na dalším ročníku. Takže pro začátek navrhuji zachovat loňský termín, tz. poslední víkend v září. Na tom bychom se mohli schodnout. A teď tedy kam a na co ???????????? A rád bych pozval a uvítal i naše příznivce ze zahraničí
Chytej. cz na veletrhu v Brně
11.3.2005 | HaD | chytej.cz | 13.249 zobrazení | 99 odpovědí
Přijdete se podívat ke stánku Chytej. cz na veletrhu Rybaření 2005 v Brně? Bude zde internet pro návštěvníky veletrhu zdarma, milá obsluha atd.....
Kapr s masem barvy tunaka
10.10.2011 | Jarda111 | Bílá ryba | 39.693 zobrazení | 98 odpovědí | upravit
Chytil jsem kapra sazana ale překvapila mě barva jeho masa, celá ryba má tmavě červané maso. Setkal jste se někdo s něčím podobným?
Filmy z dětství
6.3.2010 | džigit | Domácí revíry | 9.942 zobrazení | 98 odpovědí
Na téma mně přivedl právě sledovaný film v TV : My tři a pes
z Pětipes.
Vzpomínáte na nějaké další filmy ze 70tých let s dětskýma
rybářskýma příhodama? To krásné dětské tajemno při lovu,zaručené
rady „jak na ně“ a především "nedotčenou " přírodu. Vzpomínáte
ještě na nějaké?Pojdmě pokecat a zavzpomínat…
Ranní vstávání
12.5.2009 | Libor | Vaše názory | 10.603 zobrazení | 98 odpovědí
Vadí Vám ranní vstávání na ryby? Jak se donucujete vyskočit brzy ráno před čtvrtou? Já si schválně schovávám budík za skříň, aby mě to donutilo probrat se. Znáte ten pocit když litujete že jste zaspali? Chodíte na ryby před zaměstnáním?
BIOLOGICKÁ BIODIVERZITA
13.12.2014 | splavnost | Ostatní ryby | 10.357 zobrazení | 97 odpovědí
Ohrožení biodiverzity Růst lidské populace a jeho vliv Destrukce stanovišť Tropické lesy Savany mírného pásma Mokřady a rašeliniště Mořské pobřežní vody Dezertifikace Fragmentace stanovišť Možné negativní následky fragmentace Okrajové efekty Degradace a znečištění životního prostředí Pesticidy Znečištění vody Znečištění ovzduší Globální změna klimatu Klimatické změny a mořské prostředí Obecné účinky globálního oteplení Nadměrné využívání zdrojů Využívání přírodních zdrojů v tradičních společnostech Mezinárodní trh s rostlinami a živočichy Komerční lov a sklizeň Invazní druhy Invazní druhy na ostrovech Invazní druhy ve vodním prostředí Schopnost druhu stát se invazním Geneticky modifikované organismy Nemoci
Bezuzlové háčky
4.12.2012 | HaD | Ostatní nádobíčko | 11.922 zobrazení | 97 odpovědí
Na trhu se objevují zbrusu
nové háčky určené na bezuzlové vázání. Máte s nimi zkušenosti?
PS: A pak, že už nejde nic nového vymyslet :-)
CO SEBOU NA VÝPRAVY?
27.11.2011 | Quick2803 | Kaprařina | 28.835 zobrazení | 97 odpovědí
Co vše si sebou berete na výpravy od 3 do 14 dnů? Napište mi seznam opravdu bych nechtěl něco zapomenout :-D Děkuji za příspěvky.
Hájení okouna říčního
16.1.2009 | inspo | Dravci | 15.945 zobrazení | 97 odpovědí
Tak od letoška má v SM kraji i okoun svou dobu hájení a to od 1.1. do 16.5. Jak je tomu u Vás ostatních? Co si o tom myslíte?
rybářské časopisy
11.1.2006 | kubas | Ryby | 18.396 zobrazení | 97 odpovědí
Jaký je váš nejoblíbenější časopis?Já mám nejradši Kajmana a Českého rybáře,ostatní moc nemusím,protože je v nich hodně reklam
UL Přívlač
22.7.2005 | Tomik | Pruty | 15.578 zobrazení | 97 odpovědí
Poradte mi prosím nějaký dobrý UL proutek na přívlač. Díky
taška na přívlač
27.6.2008 | inspo | Přívlač | 14.740 zobrazení | 96 odpovědí
no už mě přestalo bavit pořad přehazovat věci z batohu, když jdu jednou vláčet jednou na plavanou a … Takže jsem se rozhodl koupit nějakou tašku na přívlač, tak bych se chtěl zeptat jakou byste mi doporučili … cena nerozhoduje, ale pokud bude do 1000 kč, tak to bude jen dobře :-) … díky za všechny názory.
Chraníte velké okouny?
14.11.2005 | Hrouzek | Domácí revíry | 11.229 zobrazení | 96 odpovědí
Přál bych si, aby se rybáři chovali lépe k velkým okounům. Jsou dny v roce, kdy i velcí okouni berou intenzivně. Masaři si plní pytle. Zvedá se mi z toho žaludek, kdykoli to vidím… Co dělat?