Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak na sumce na Hrachach?? necteno

22.3.2010 | M.Pitrs | Sumcařina | 16.119 zobrazení | 77 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit od zkušenějších rybářů co jezdí na Hrachy na sumce, jelikož jsem sumcař amatér. Chtěl bych tam letos koncem června jet a nevim kam se tam na ně jezdí a kde je tam mam hledat a na co je chytat. A taky jak velký se tam obvykle chytají. Tak když by byl někdo tak hodnej tak at sem napíše nějakou zkušenost a nebo skrze osobní poštu poslat radu . Předem všem díky

Společná akce pro rybáře a rybářky necteno

18.4.2009 | | Ostatní ryby | 17.775 zobrazení | 77 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře a rybářky. Někdy během května plánuji na Berounce 2 společnou společenskou událost, společné chytání a seznamování kluků a holek – přátel vodního živlu, ploutví a dobré společnosti. Je mezi námi i spousta úžasných rybářek – něžného pohlaví a tímto bych chtěl oslovit hlavně je, aby sem napsaly, protože bez Vás by to nebylo ono…TAKŽE PIŠTE A HLASTE SE !!!

naviják vláčka lehká s třední necteno

28.5.2008 | monaster | Navijáky | 18.164 zobrazení | 77 odpovědí

jaké máte zkušenosti s navijáky Colmic do 1000 kč na vláčku? sháním něco ne moc drahýho. přemejšlel jsme o Shimanu s přední brzdou ale pak jsem viděl na netu toto: www.colmic.cz

Veletrh Rybaření 2008 necteno

26.3.2008 | HaD | chytej.cz | 9.019 zobrazení | 77 odpovědí

Vše o veletrhu co Vás zajímá

Výzva necteno

21.2.2011 | Klon | chytej.cz | 9.357 zobrazení | 76 odpovědí

Petrův zdar,rybáři a přátelé.

Delší čas zde sleduji,jak se to tu poslední dobou dost mění…Čtu zde samé urážky,nadávky,hád­ky které nemají s tématem nic společného a akorát kazí atraktivitu založeného tématu… Jak je možné že rybáři,přátelé,kte­ří mají společnou zálibu v rybaření se navzájem opravují v hrubkách ve psaní apod.Vám se někdy nestalo že jste měli překlep??Vždyť jde hlavně o to co chce autor vyjádřit a né že když se někdo na něco zeptá,tak dostane " sodu " za to že má hrubky v textu… Další věcí je úroveň odpovědí,přeci když s názorem nesouhlasím,tak nezačnu hned nadávat a hádat se že to není pravda. Debatovat o tom ANO ale hádat se a nedávat kvůli tomu není třeba snad né…

Prosím Vás zamyslete se každý nad tím a pozvedněte úroveň těchto stránek.Vždyť jsou ty stránky pro nás a jsou lidi kteří se strašně moc snaží tyto stránky vytvářet ( HaD,Osprey apod. )a my jako kolektiv je budeme takhle ničit??? Doopravdy se to někdy nedá číst a dle mého názoru je to ostuda nás všech.Tyto stránky si to doopravdy nezaslouží a měli by jsme pracovat na jejich různorodosti a kvalitě.Vždyť máme jeden s nejkrásnějších koníčků a všem nám jde o to aby jsme ho patřičně provozovali a plnili si sny o kapitálních úlovcích.Proto tu ty stránky jsou,aby jsme si pomáhali a dělili se o radosti a společně je prožívali…Závis­t,zlost,neocho­ta,hádky,nadáv­ky a urážky jsem přeci nepatří…

Všem předem děkuji za zamyšlení se nad tím a přeji krásné chvíle u vody…

Skončil čas Semeniuka, začal čas Šímy necteno

3.12.2010 | Raf | Legislativa | 26.800 zobrazení | 76 odpovědí

V čele ČRS nahradil 20.11. prof. Ing. Petra Semeniuka, CSc. JUDr. Alexander Šíma. Je to dobrá zpráva, špatná zpráva, nebo jaká je to vlastně zpráva? http://www.rybsvaz.cz/?…〈=cz&fromIDS=&je_ak­tuality=ano

V čem chodíte na ryby? aneb jak má vypadat rybář? necteno

1.2.2010 | Ciffik | Vaše názory | 32.257 zobrazení | 76 odpovědí

Myslím, že už nemusím nic moc dodat…snad jen co si myslíte o maskáčích? Znamená ještě pro rybáře ,,zelená" něco, nebo už je to přežitek?

Jak ukládáte doma pruty? necteno

26.10.2008 | HaD | Tipy & triky | 14.537 zobrazení | 76 odpovědí

Zajímá mě, jak kdo ukládá své miláčky. Zda do stojanů, skříní, polic apod. Prosím i o fotky. Já svou dodám také, ale později.

Mže a Hracholuská přehrada necteno

31.7.2008 | Radim11 | Domácí revíry | 19.795 zobrazení | 76 odpovědí

V tomto fóru můžeme kecat o všem okolo Mže a Hracholuské přehady;-)

BOSNA necteno

8.12.2007 | Lukendal | Rybaření v zahraničí | 13.625 zobrazení | 76 odpovědí

Cau kluci poradite mi někdo s muškařenm v Bosně?Dik

Nové chytej necteno

1.2.2006 | revoke | Ryby | 6.948 zobrazení | 76 odpovědí

Co se vám líbí a co se vám na systému nezdá směřujte sem!

Živá rybička jako nástraha necteno

18.5.2005 | Vydrus | Ryby | 10.337 zobrazení | 76 odpovědí

Blíží se sezóna dravců, přípravy se pomalu rozjíždí. Budeme ale smět chytat na živou rybičku? Řád to nezakazuje, ale v pořadu Jak na ryby mluvili o tom, že to ještě rozhodnuté není. Nevíte někdo víc z důvěrných zdrojů? Díky

Chytáte sumce na chomáč rousnic? necteno

8.3.2004 | pupak | Sumcařina | 43.257 zobrazení | 76 odpovědí

Cytáte menší sumce(do 150 cm) na chomáč rousnic uspěšněji než na rybičku? A jak, na dně nebo na splávku těsně nade dnem.

Vláčecí prut k lovu kaprů necteno

13.10.2012 | Don | Pruty | 8.300 zobrazení | 75 odpovědí

Zdravím, chtěl bych si koupit vláčecí prut k lovu kaprů, protože mi vyhovují na naše vody spíše kratší pruty a chci abych na něj utáhl i větší kusy. Do oka mi padlo tohle, protože zase nechci aby prut stál 2000 apod. http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…-g-1965.html . Co na to říkáte? Mohlo by to obstát ?

Zahrádkaři.....na Sokolovsku necteno

26.3.2009 | Maťko | Domácí revíry | 32.254 zobrazení | 75 odpovědí

Lepši je posedět než rýpat........­..Kdyby bylo možno tak to to téma by se mohlo smazat. Děkuji M.

vázací víkend 2008 necteno

14.10.2007 | Milky | chytej.cz | 7.377 zobrazení | 75 odpovědí

Nechci nic říkat, ale kvapem se blíží konec rocku a v únoru, doufám, další vázací víkend s Toulíkem! Kdo se těší?

Amuři necteno

22.7.2006 | Martin 16 | Úspěchy | 11.005 zobrazení | 75 odpovědí

Volná diskuze, o tom jak Vám berou a hlavně jací amuři..

Předlouhá zima 2005/2006 necteno

5.3.2006 | HaD | Ryby | 8.092 zobrazení | 75 odpovědí

Tato zima je až příliš dlouhá a prognóza je až do půlky dubna. Nejen mě to asi pěkně ničí a deprimuje. Jak jste na tom vy? Jak řešíte absťák?

Kolik prutů s sebou na vláčku vláčíte??? necteno

6.6.2005 | Candátoman | Přívlač | 10.598 zobrazení | 75 odpovědí

Kolik prutů (vláčáků) s sebou vláčíte k vodě? Taháte s sebou třeba štikovej(tvrdší) i okounovej(jem­nější), aby v konkrétní situaci byl pužit ten nejvhodnější? Nebo se prostě rozhodnete, že dnes vyrážíte hlavně na okouny a když třeba poblíž zaloví štika, tak ji prubnete s jemnějším „okounovým“ cajkem? Díky za vaše zkušenosti.

Máte letos nějakou trofejní rybu??? necteno

30.10.2004 | Tomash | Úspěchy | 11.319 zobrazení | 75 odpovědí

S bratrem posíláme naše trofejní ryby do časopisů Rybářství a Kajman. Zajímá mě, jestli své úlovky také posíláte. Posíláte? Jestli ne, tak to je chyba, protože tak nebude přehled o tom, jak kásné a vélké ryby jsou, a kam na ně vyrazit… Já mám letos pár pěknějších ryb, které jsem již zaslal. Jedná se o 2 jelce jeseny – 48 a 51cm, parmu říční 67cm a plotici obecnou 42cm. Bratr mě letos trochu trumfnul – cejn 57cm, okoun 41cm, jesen 47cm a 2 tloušťe 51cm a 53cm. Já mu to trochu vrátil tou štikou 94 cm, ale ta není ani zdaleka trofejní… Co vy? Koukejte se pochlubit!!!