Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pstruhaři,Muškařské forum skončilo,jak dál? necteno

7.3.2007 | Cottus | Lososovité ryby | 27.020 zobrazení | 65 odpovědí

Mnozí,kdož jsme neměli možnost zúčastnit se Muškařského fora v KV, bychom se rádi dověděli něco víc o výstupech ze sobotních odborných přednášek… (T.Randák aj.)Proto bych chtěl poprosit o vaše postřehy z těchto zajisté cenných a poučných odborných diskuzích.

Porušení RŘ necteno

23.11.2006 | Kubajs | Legislativa | 8.624 zobrazení | 65 odpovědí

Chtěl bych se zeptat porušil jste jíž někdo rybářský řád?A jak??

Tak 16.6. kam? necteno

3.6.2005 | BigMike | chytej.cz | 8.958 zobrazení | 65 odpovědí

OK, 16.6. se většina lidí z vláčkou vydá k vodě. Napiště revír, kam vás to potáhne, pokud se na to cítíte i přesně kam (pod který jez, jaká tuňka…) a hlavně, proč právě tam? Vzpomínky, zážitky z lét minulých, nebo doporučení?

Jaký požíváte vlasec na vláčku. necteno

17.4.2005 | Padis | Navijáky | 11.762 zobrazení | 65 odpovědí

Mě se nejvíc osvědčili vlasce od colmicu a co vy.

Shimano Twin power CI4 2500 fa nebo Daiwa Ballistic 3000SH? necteno

30.11.2012 | Fidel | Navijáky | 7.184 zobrazení | 64 odpovědí

Potřebuji radu jaký z těchto navijáků mám zvolit na přívlač(prut 270cm). Pokud máte zkušenosti s některým z těchto navijáků, budu rád za radu.

Klub přátel češtiny. necteno

6.8.2012 | JHolc | Neúspěchy | 9.754 zobrazení | 64 odpovědí

Pánové, vím, že chytej.cz je rybářský server a naším společným zájmem je tedy rybaření. Ale to co tu poslední dobou vidím za paskvily mě pěkně štve. Neřeším detaily, nikdo není dokonalý, ale všechno má své meze. Co si o tom myslíte vy? Myslím, že by nebylo od věci přidávat i některé „perly“ které se v diskuzích vyskytují. :-)

Nutno Krmit ??? necteno

27.8.2011 | Mr. Vydra | Závody | 26.139 zobrazení | 64 odpovědí

Dobrý den, jedu na závody revír je soukromí SKALIČKA, chci se jen zeptat zda je nutno silně zakrmit nebo stačí PVA. děkuji za odpovědi

Tloušť jakožto nástražka na štiku necteno

24.7.2011 | -tom- | Dravci | 8.726 zobrazení | 64 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tlouštěm jako nástražní rybou na štiku? Proč se ptám – mám vyhlídlýho jednoho krokodýla, kterýho nemůžu za boha dostat na umělý nástrahy, v místě je velký množství tloušťů od 20–25cm vejš, ale o jinou rybu člověk pomalu nezavadí. Ještě loni byla i spousta okounů, letos jsem tam nechytil ani jednoho. Je to na špatně, ale opravdu špatně přístupným místě, takže i kdybych koupil okouny (plotičky) někde jinde, nejspíš mi chcípnou než je tam donesu. Tak mě napadlo zkusit místní zdroje, ale došlo mi, že vlastně nevím o nikom, kdo by kdy tlouště jako nástražní rybu na štiku použil. Na sumce ano, tam je to docela běžný, ale u zubatý fakt nevím. Má nějaký specifika, nebo bude taky naprosto v klídku a nepoužívá se jenom proto, že ostatní rybky jsou krapet vhodnější?

malý a lehký navijáček nejlépe do 1000 Kč necteno

11.4.2011 | zuzi | Navijáky | 12.032 zobrazení | 64 odpovědí

Ahojky, tak už zase něco sháním:-) Tentokrát bych potřebovala malej a lehkej naviják. Konkrétně ho chci dát na prut 1,8m 1–10 g, nedávno jsem si ho koupila a Soron20 je na něj moc velký. Zatím vybírám mezi Abu Garcia Cardinal 102i FD, Cormoran UL GT 5PiF500 a SPRO Passion Micro FD605. Pokud s některým z nich máte zkušenosti, nebo víte o lepších, dejte mi prosím vědět, ať nekoupím nějakou blbost:-) Už se to blíží, tak se potřebuju trošku vybavit:-) Předem děkuji za rady a tipy. Zuzi

Výbava na sumce necteno

19.1.2011 | michal94 | Pruty | 20.980 zobrazení | 64 odpovědí

Jaký je váš názor na tuto sestavu Prut: ESOX SILURO SPIDER 3m/200–400g Naviják: Tica Cybernetic GG 100 … Tady jsou odkazy http://www.usumce.cz/…00-400g.html http://www.tropicliberec.cz/…netic-gg-100

Díky za odpovedi

Vytyčovací prut necteno

12.12.2010 | Shimano911 | Legislativa | 9.227 zobrazení | 64 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je opravdu povoleno využít vytyčovací prut. Někdo tomu říká Marker. Jen klasický prut, zátěž a splávek. bez háčku. Např. bych si tím vyznačil hranu lavice či krmné místo. Předem děkuji za odpovědi.

Navijaky a Multiplikatory znacky Penn necteno

23.3.2009 | soj | Navijáky | 8.673 zobrazení | 64 odpovědí

Kdyz zacala znacka Penn vyrabet v cine myslite ze se tim snizila kvalita smekacich navijaku i multiplikato­ru,pokud myslite,ze ano napiste jestli je jeste vubec znacka penn to co byvala.diky za Vase nazory.

ubytování na léto 09 necteno

17.11.2008 | cruel00 | Ubytování | 14.007 zobrazení | 64 odpovědí

ahoj.za rok bysme chtěli jet s klukama na týden na ryby na nějakou přehradu.V loni jsme byli na Orlíku v Puknove,perfektní chata,ale už ji cestovka nenabízí.tak scháním neco pro 5–6 lidí.blízko vody a uplne ideální by bylo,kdyby byla blízko hospoda.tak kdyby mel nekdo nákej tip,tak pište díky.

pejskaři-taky vás štvou... necteno

7.9.2008 | Futureriver | chytej.cz | 9.595 zobrazení | 64 odpovědí

Ahoj lidi,
jen by mě zajímalo jaký Vy máte názor na pejskaře? myslím hlavně ty co maj různý bojový plemena pitbul,rotvajler atd.. choděj s nima kolem vody a nemaj je navodítku. Např: Chytáte a přiběhne k vám pitbul a začne solidně na vás štěkat.. no a páníčka má cca 20 m dál nebo víc..a páníček říká,že nekouše..,Jakej je váš názor na to?(Neměli by být psi u vody na vodítku??

NEJOBLIBENEJSI RYBA!! necteno

29.9.2006 | Tomeš | Ryby | 6.927 zobrazení | 64 odpovědí

Chtel bych udelat takovou mensi anketku,a to jakou rybu nejradeji lovite.Ktera ryba vam nejvice prirostla k srdci,nee na pekaci ale na prutu..Doufam ze jsem to napsal alespon trochu srozumitelne a tesim se na odpovedi.

vábnička a sumci necteno

11.9.2006 | Rendy | Sumcařina | 12.173 zobrazení | 64 odpovědí

O technice jak pracovat s vábničkou se toho nikde moc nepíše , ani jsem ještě na vodě nikoho kdo by používal vábničku neviděl. Našel by se někdo kdo by toto téma mohl trochu osvětlit. Konkrétně mě zajímá jestli je nutné nejprve ryby lokalizovat a pak teprve vábit , nebo jestli si najít místo kde by člověk čekal lokalitu ryby a  zkoušet co se bude dít . Jaký tvar vábničky se vám nejvíce osvědčil? Co dělat s nástrahou když už sumce vidíte na sonaru ? Pukat dál ? Pohybovat nástrahou , nebo ji nechat v klidu? Nastražit rybu , nebo raději rousnice ? Myslím že lov sumců s vábničkou musí být velice adrenalinová záležitost. Poradí někdo ?

Obl. jídlo, pokrmy... Chytejáků... necteno

22.8.2006 | kkarlos | chytej.cz | 7.247 zobrazení | 64 odpovědí

Tak mi napadlo založit toto fórum, pište vše co rádí papáte, a co váám chutná… Myslím že by i fotka neuškodila pro případné udělání chutí ostatním Chytejákům…;) Sem moooc zvědav co bude nejoblíbenější pokrm… a taky co vám nechutná…;) Sice je to témá moc ryb se netýkající, ale řekl bych že téměř každý si rád pěkné zaplní břuch…;) Taaaak pište, pište…

Plotice necteno

28.2.2006 | MK | Bílá ryba | 9.338 zobrazení | 64 odpovědí

Máte nějaké fígle na lov velkých plotic???

Utržené nástrahy necteno

23.12.2005 | Poperr | Přívlač | 10.094 zobrazení | 64 odpovědí

Kolik jste letos utrhl nástrah. Jaá jsem letos utrhl 2 gumy 1 rotačku to je muj rekord.

feeder-volnobezka - ANO nebo NE necteno

15.11.2005 | cop74 | Feeder | 10.175 zobrazení | 64 odpovědí

Otazka je jasna- na feeder navijak z volnobezkou nebo je to zbytecny. Na //www. fishing-aussie. com/ i na feederklubu pisou, ze volnobezka je zbytecna, ale zase si rikam, ze kdybych dal treba rybku na kandata, tak by se zde mohla uplatnit a nemusel bych chytat prut nad hladinou. Tak se feedrari vyjadrete. Predem dik. At vim co koupit- zacinam a chci mit jasno.