Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Mini sraz na Labi
26.10.2008 | Piranha | chytej.cz | 5.613 zobrazení | 61 odpovědí
Slovo dalo slovo a my, Ústečtí rybáři, navštěvující naše forum, jsme se domluvily a udělaly takovej malej feederovej srazík na Labi. Myslím si, že dopadl na jedničku.Sešlo se nás myslím 13 a každý si opravdu v celku zachytal.Doufam, že se brzy opět sejdem a možná v hojnějším počtu.Blahopřeji všem za jejich úlovky a připomínám, že všechny ryby do poslední, byly vráceny zpět.
popy,popy,popíčky.
21.8.2008 | farnas | Dravci | 7.524 zobrazení | 61 odpovědí
chytate na popy, jenom boleni nebo okouni, stiky tento druh muze vyprovokovat i velke dravce mel jsem pripad ze mi potom skocil 70 cm bolen.Jake jsou vase pripady muzete jsem davat i vase fotky.....
feeder pre zaciatocnika
14.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 7.782 zobrazení | 61 odpovědí
ahojte…chcel by som si kupit svoj prvy feeder hlavne na rieky s miernym az rychlejsim prudom (hlavne laborec č.3 ač.2) a rybniky …lovenou rybou by mal byt vacsinou pleskac a kapor do 60cm…cena by mala byt okolo tych 1200SK..mohli by ste mi nejaky poradit ??? ake s nim mate skusenosti atd…hodim sem aj neake odkazy ktore som nasiel na nete …za vsetky tipy dakujem
Ubytování Orlík
5.10.2007 | vosakh | Domácí revíry | 59.603 zobrazení | 61 odpovědí
Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.děkuji
Focení za šera
26.6.2006 | Sander | Ryby | 8.865 zobrazení | 61 odpovědí
Mohu se zeptat, jak fotíte za šera? Zda sebou na ryby nosíte stativ, nebo máte jiné finty, jak foťák udržet v „polních“ podmínkách v klidu? Upozorňuji, že mi jde o focení bez blesku a na malé vzdálenosti – dám sem jeden názorný příklad – tlouště foceného asi v 22:00, jak zamezit takovému rozmazání když jsem sám a v přírodě? Díky
III. Toulovcův vázací víkend
22.6.2006 | toulovec | chytej.cz | 7.897 zobrazení | 61 odpovědí
Tak jsem se tak nějak oklepal z letošního II. vázacího víkendu a přemýšlel jsem co v zimě zase budeme dělat. Nejeli by jste si někam na 2 dny zase odpočinout??? Pro rok 2007 bych ale zvolil jinou strategii, tzn, penzion s obsluhou a hospodou, neb mi to umývání nádobí po Vás, prohazování sněhu, posypavání cesty a vytlačování aut už nějak nešmakuje. Jeli by jste??? Mám něco sehnat??? Termín bych asi ponechal, možná i posunul do ledna a místo bych musel nějaký najít.
Bezrybka
2.8.2005 | Mlady_Rybar | Bílá ryba | 9.924 zobrazení | 61 odpovědí
Ahoj,
prosím vás, poraďte mi jak na ně vyzrát, jsou to bestie, neberou, poslední úlovek je 25.5.2005 kapr 25cm a před tím 20.4.2005 kapr 40cm, ale od toho 25.5. jsem vždy byl bezrybka. Beru rady na všechny rybolovné způsoby, přívlač, plavaná, položená, recepty na těsta, na co chytat, kde, kdy a jak. Už jsem bezradný, poraďte prosím jak chytit aspoň mini plotičku, chytám nejčastěji na zatopeném lomu, jmenuje se to jezírko Na košutce, Mže1 tady v Plzni, pak ještě na Mži 1řece(tam jsem neměl v životě ani ťukání) což je parmová řeka. Pod jezem je asi 300m pstruhového charakteru. Hloubku nad jezem odhaduji 80–130cm, pod jezem 20–50cm, potom postupně se hloubka hodně zvyšuje a potom je asi kolem 2m. Zatopený lom je hluboký 15m, kamenité dno, plno vázek. (krmítko, dva háčky, olůvko a ještě pár věcí už mi tam uvízlo… ) dál nevím co poznamenat...... Používám vlasec trabucco t-force 0,185mm. Tak pište, každou radu ocením, a jestli se mi díky podaří ulovit rybu tak eště víc…
Nejvetší štika
18.6.2005 | darkblader | Dravci | 9.908 zobrazení | 61 odpovědí
pochlobte se se svou štikou
Padají vám candáti z twisterů?
30.9.2004 | Holajz2 | Přívlač | 10.266 zobrazení | 61 odpovědí
Mnohokrát se mi stalo, že mi upadl pěkný candát z platové rybičky a zbyli mi jen oči pro pláč. Myslel jsem na malý trojháček k ocásku, ale bojím se, aby to neovlivnilo chod rybičky. Co mám dělat?
Jaké jsou nejoblíbenější wobblery mezi vláčkaři?
3.3.2004 | Vaclav | Přívlač | 13.014 zobrazení | 61 odpovědí
Docela by mne zajímalo, jaké wobblery mezi českými a moravskými vláčkaři frčí. Mohou sem ti, kteří mají dlouhodobou zkuąenost nejméně se čtyřmi různými značkami, napsat svůj osobní ľebříček značek – první tři místa? Já nad tím přemýąlel, bylo to trochu těľké, nicméně:
1. Rapala, 2. Salmo, 3. Nils Master
Pak mám ale daląí oblíbence, ale to uľ jsou konkrétní typy, resp. modely, jako např. Killer od WFS, nebo nějaké modely Ugly Duckling.
Jakub Vágner electronics
10.2.2016 | Tomáš Flajzar | Kaprařina | 17.395 zobrazení | 60 odpovědí
Diskuze o vzniku společnosti Jakub Vágner electronics, o původu jejich produktů o roli pana Pelikána – bývalého ředitele firmy FLAJZAR…
Dá se použít šnek na kaprařinu ?
21.1.2012 | zrybenec | Kaprařina | 27.142 zobrazení | 60 odpovědí
Chtel bych se zeptat jestli by nešli použít na prach rozdrcené lastury šneků ( už prázdné) jako přídavek do boilies může to znít jako blbost ale pokud potřebuje kapr bílkoviny tak si mislím že by se tím možná dali nahradit některá seriově vyráběná moučka.
Kapr na přívlač
15.4.2011 | Prochy96 | Přívlač | 7.538 zobrazení | 60 odpovědí
čau chytáte někdo cíleně kapry na vláčku ? díky za odpovědi a fotky samozřejmě vítány :-)
Velikost navijáku
12.12.2010 | Shimano911 | Navijáky | 6.143 zobrazení | 60 odpovědí
Zdravím. Mám feeder shimano speed master heavy 3.95m Na něj chci hodit naviják Shimano Baitrunner Aero GTE vel.5000. Myslíte si že 5000 je akorát nebo zbytečně velká a bude dělat víc problémů než užitků? dík.
tetování s rybářskou tematikou
3.6.2010 | Pítý | chytej.cz | 57.010 zobrazení | 60 odpovědí
ahoj, chci se zeptat jestli někdo nevíte nějaký odkaz na motivy na tetování – nějaké rybky. Jednou sem viděl v rybářství obrázky a bylo to moc super ty kerky.
Jeseter v našich vodách.
30.9.2008 | vlnac | Domácí revíry | 11.509 zobrazení | 60 odpovědí
Jaký máte názor na rybáře , kteří Jesetery po ulovení okamžitě usmrtí jen proto , aby měli trofej se kterou se můžou chlubit? Tato nádherná a vzácná ryba patří podle mě do vody a né na pekáč.
vozík na loďku
28.11.2007 | wallys | Ostatní nádobíčko | 9.987 zobrazení | 60 odpovědí
Chci se zeptat a poradit které firmy vyrábí vozíky na rybářskké lodě (pranice do 4m a 120kg), popřípadě nějaký ten zlepšovák na úpravu normálního vozíku za auto.Dík
Truman "SHOW"
1.8.2007 | Czudko | Ostatní ryby | 14.447 zobrazení | 60 odpovědí
Je to peklo, ale posledni dobou neni mozne nikde kam jezdim (Labe, Vltava a nekdy i Berounka), normalne nahodit jakoukoliv zizalu. Trumeni (sumecek americky) to berou sotva to padne do vody. Dokonce zerou i kuku nebo rohlikove boilie. Neznate nekdo zpusob jak je odradit nebo co zvolit, aby na to hupsli? Jsou neuveritelne premnozeni.. Jake zkusenosti mate vy?
Rybaření v Ústí nad Labem
4.5.2007 | BlueShark | Domácí revíry | 8.802 zobrazení | 60 odpovědí
Ozvete se kdokoliv kdo je z UL prosim at dame hlavy dohromady a poradime si navzajem. Chodim ted na ryby stale a mohu s plno zkusenostmi prizpet… ICQ: 413469962
Ztráty a nálezy
20.7.2006 | jake | Ryby | 7.013 zobrazení | 60 odpovědí
Tak se pochlubte, co jste kdy ztratili a pak zase našli…? :-)