Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
MUŽI NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ?
9.3.2010 | scootrovka | Vaše názory | 4.941 zobrazení | 58 odpovědí
Dobrý večer tak by mě docela zajímaly Vaše názory na tuto otázku.Já osobně proti chlapům na rybách nic nemám.Je to taková malá odvetka za fooorum Žena na rybách ano či ne?
Červi a jejich barva-zkušenosti při lovu
22.12.2009 | džigit | Vaše názory | 7.161 zobrazení | 58 odpovědí
Ahoj,chtěl bych znát Vaše názory a zkušenosti s červy.Ať už masnými,umělými zda barevnými,nebo bílými.Máte pocit,že v tom je nějaká zákonitost?Mně se zdá,že v tom mají ryby nějaký divný systém,neboť za určitých podmínek berou líp na určitou barvu a jen určitý druh a jindy je jim to jedno.Někteří rybáři dokonce tvrdí,že je to rybám fuk.Souhlasíte,nebo máte svůj vlastní názor?Zkuste se podělit-kdy,jak a proč?Nejde mi tak o aroma barvidla…
Štička v akváriu
2.2.2009 | Cvrnc | Dravci | 12.345 zobrazení | 58 odpovědí
zdravím všechny, chystám se chovat štičku v akváriu, připravuji se na to už půl roku a teď si myslím, že jsme konečně připraven, jen nevím , kde bych mohl takou štičku sehnat, mohli byste mi pls poradit? a pokuď nekdo máte zkušenosti s chovem štik, tak budu moc rád, kdyby ste mi poradili se všemi úskalími se kterými jste se setkali..
Ochrana korku na prutu
12.7.2008 | ART | Pruty | 15.608 zobrazení | 58 odpovědí
Docela by mě zajímalo jak ochraňujete korkové držadla na vašich miláčcích. Dost se mi špiňí a bojim se, že částým čištěním korek popraská.
Úspěšná přívlač
2.7.2008 | Venouš | Přívlač | 8.335 zobrazení | 58 odpovědí
Jake máte názory na používání lanek,či pletenky,nebo ničeho při vláčení???
vlasec na kapry
23.6.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 15.351 zobrazení | 58 odpovědí
chci si koupit nový vlasec na kapry, na položenou, nejspíš 0,30mm. poradte mi nějaký kvalitní. díky.
NÁZORY NA SOUKROMÉ REVÍRY ČR
23.5.2007 | BOBO1632 | Domácí revíry | 6.623 zobrazení | 58 odpovědí
CHCI SE ZEPTAT NA VAŠE NÁZORY A ZKUŠENOSTI S LOVEM NA SOUKROMÝCH REVÍRECH ČR MOJE ZKUŠENOSTI JSOU LEPŠÍ NEŽ NA SVAZOVÝCH VODÁCH OHLEDNĚ ULOVKU A PŘÍSTUPU K RYBÁŘUM ZKUSTE DOPORUČIT NĚJAKÝ ZNICH
Boleni na Jizeře
24.1.2007 | Vichrzhor | Přívlač | 49.487 zobrazení | 58 odpovědí
Tenhle rok hodlám objevovat střední a dolní Jizeru (Jizera 1–6) a zajímalo by mě, jestli jsou nějaká dobrá místa na boleny Dík předem za info!
Kam chodíte na ryby ?
29.11.2005 | regulus | Domácí revíry | 11.328 zobrazení | 58 odpovědí
Otázka přímo nabádá k vtipným odpovědím typu k vodě, do MAKRA atd., ale vážně, třeba by ostatní zajímalo kam ti druzí na ryby chodí. Nemyslím tím aby jste prozrazovali svoje fleky, ale nezaškodí informace název řeky, rybníka, přehrady, označení revíru, na jaké ryby, používaná rybolovná technika, typ nástrahy (živočišná, umělá). Rozsáhlost vašich odpovědí nechám čistě na vás.
automobil-pravá nebo levá ruka rybářova
4.1.2005 | silur | Legislativa | 8.801 zobrazení | 58 odpovědí
Už se vám taky stalo, že někomu jinému překážel váš vůz natolik, že jste museli přeparkovat?Nám ano. Přístupové cesty k různým revírům jsou dosti problematické a hlavně kapraři to dnes nemají jednoduché. Když jde člověk vláčet má jak se říká malou polní a počítá s procházkou, která k tomu patří ale co kaprař. To už není malá polní ale tri velké polní a to někdy musí jít člověk i dvakrát. Kde jsou ty časy, kdy nám stačil jeden bambusák, rohlík do kapsy a šlo se. Pokrok letí raketovou rychlostí v každém oboru lidské činnosti a rybařinu nevyjímaje. Valí se na nás takové novinky a rybář neodolá a nakupuje. Proto je pro rybáře a nejen kapraře automobil prostě nutností. Ano lze odnést věci 50 nebo 100m daleko na pěkný flek ale tahat věci třeba 300 nebo i 500m daleko a ještě se vracet pro druhou várku je prostě děs. Sem tam se ale najde cesta k vodě ale musíte vždy něco porušit – zákaz vjezdu, přírodní CHKO atd. A proto se ptám. Nebylo by dobré rybářům tyto cesty otevřít nebo zákonem povolit. Myslím si, že rybář má určitě větší vztah k přírodě nežli zemědělec, který uzavře cestu abi mu nikdo nejezdil po louce kolem řeky Napište svůj názor budu se těšit.
Podvodní splávek SBIROLINO
28.5.2004 | Dědek | Přívlač | 15.722 zobrazení | 58 odpovědí
Scháním veškeré informace o vláčení pomocí podvodního splávku Sbirolino. Koupil jsem si MILO na veletrhu v Brně a už se nemohu dočkat 16.června abych to vyzkoušel. Používáte ho pouze na streamer nebo i na jiné nástrahy? A co technika a montáže?
Váš nejcennější kapr
31.8.2011 | thundarr | Kaprařina | 28.001 zobrazení | 57 odpovědí
Jakého kapra si nejvíce ceníte mate fotku ? Největší, nejtěžší, nejdelší, nejbojovnější. Podělíte se ?
rybářský řád jak kdo
26.7.2011 | nedby | Legislativa | 5.204 zobrazení | 57 odpovědí
Jako kaprař při příchodu na místo lovu se podívám a své místo uklidím jak mi přikazuje rybářský řád pak nahodím a koukám rybář a třpytkuje pobíhá sem a tam ale hází ale on si nemusí místo uklidit nebo ano asi by musel nosit popelnici na zádech ale kde pak je potom RŘ on nemusí a já ano no tak jak na to dík za vaše názory
Belly Boat
7.11.2010 | Piranha | Legislativa | 47.907 zobrazení | 57 odpovědí
Nedávno mě kontrolovala RS a tak jsme spolu přátelsky konverzovali o rybaření a došlo i na Belly Boat.Malinko jsem si mu posteskl, že s tímto vynálezem se může rybařit jen na málo revírech. On se podivil a řekl, že se s BB může rybařit na každém rybníce, že to není loď. Tak teď mam v tom guláš, protože mi kdysi jiná RS říkala, že se nesmí lovit z žádného nafukovacího lehátka, duše a pod. a tím vlastně tak trošku BB je. Tak které z tech RS mám věřit, abych se nedostal do maléru.Je vůbec nějaký jednotný rybářský řád, nebo si RS děla pravidla sama? Můžu s BB rybařit svobodně na větších revírech, nebo jen tam, kde je povoleno rybaření z lodě?
Lovíte ryby na řece, kterou jsem si pronajal? Zaplaťte
10.10.2010 | CeP | Vaše názory | 5.996 zobrazení | 57 odpovědí
http://strakonicky.denik.cz/…povidka.html
Uvodni odkaz vas nasmeruje na povidku v novinach a tady by se na to tema mohla vyvinout zajimava diskuze…
Batoh na přívlač??
5.6.2010 | CiCu | Ostatní nádobíčko | 9.799 zobrazení | 57 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s Rapala sling bag nebo s jiným podobným batohem?? Popřípadě jestli neznáte jiné dobré batohy na ceně až tak nezáleží Díky
Prut na ul....
21.3.2010 | | Přívlač | 7.241 zobrazení | 57 odpovědí
Chtel bych si koupit proutek do 1200kc na UL…Navijak uz mam vybranej k nemu od dragona jeden…ale jeste vybrat ten proutek nejakej jelikoz chytam spise na stredni privlac tak do toho nechci moc investovat…Jinak bych na tom chtel tahat nastrahy okolo 3–8g predsatvoval bych si gramaz 2–12 neco takoveho…chytat bych chtel spise na tekoucich vodach…delku si predstavuju okolo 1.80–2–40m diky za rady…
Jak dlouhý prut na vláčku?
6.2.2010 | Herri | Pruty | 8.417 zobrazení | 57 odpovědí | upravit
Petrův zdar, chtěl bych poprosit, aby mi někdo poradil s délkou prutu na přívlač. Začínám s vláčením a zatím jsem si udělal jasno v tom, že budu chtít zakoupit prut s vrhací zátěží 10–30g. A teď, bude lepší prut 270cm nebo 210cm? Nebude se třeba s prutem 210cm lépe zasekávat?
Proč se neregistrujete?
12.2.2009 | Robur | chytej.cz | 5.901 zobrazení | 57 odpovědí
Pánové a dámy jsme tady veselí a hraví. Navíc výborní rybáři. Věnuji vám ananonymním čtenářům tohlé fórum na sdílení pocitů a důvodů, proč se bojíte vystoupit z anonymity a něčím moudrým nám nepřispějete? Podívejete s na horní lištu. Je tam klub, a on line je 25% registrovaných lidí, zbytek jsou neznámí hosté a přitom určitě dobří rybáři.
Jezirko na plevelne rybky
10.2.2009 | dangerous fishing | Dravci | 5.232 zobrazení | 57 odpovědí
Jezirko ktery jsme s kamosem na plevelne rybky na dravce. Nejdřiv to bylo pul metru siroke a dlouhe ale ted pul metra hluboke na delku tak metr pade a do sirky tak metr na kraji pekne melcinky a kolem jsme to vydlazdili vymechovali a vysazeli kvytka a stromky sitka do pritoku a jen cekame az rozmrznou rybnicky na male rybky a naletnou masarky na cerviky nachytame rybicky a sup na sticky.Co myslite? Máte s těmito jezirky už nejake zkusenosti?