Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Výroba JIGOVÝCH hlaviček necteno

3.2.2009 | Losfedos | Tipy & triky | 12.246 zobrazení | 57 odpovědí

Vyroba JIGOVYCH hlavicek,vyrobni postupy.formy na liti,pouzivane hacky,vase zkusenosti?

Poradna při koupi rybářského náčiní necteno

2.2.2009 | fish-team-voda | Tipy & triky | 5.921 zobrazení | 57 odpovědí

Ahoj,zakládám forum,které by mělo sloužit jako porada při koupi rybářského náčiní,jako jsou pruty,navijáky apod. doufám že se tím vyřeší xx nově založených témat :)

Vánoční ryby. necteno

13.10.2008 | sgt.mooody | Vánoce | 7.272 zobrazení | 57 odpovědí

Ulovíte si svoji rybu na vánoce a nebo si ji koupíte.Dáte si vánočního kapříka a nebo jako specialitu nákej jinej druh ryby.A nebo si rači prostě jen dáte řízek s bramborovim salátem.Zasílejte odpovědi a uvidí se co se na vánoce konzumuje nejvíce.

je lepší vláčet ráno nebo večer? necteno

26.6.2008 | inspo | Přívlač | 12.665 zobrazení | 57 odpovědí

Rád bych se dozvěděl jaký máte na to názor. Často mám totiž dilema, jestli jit vláčet večer s tím, že to ráno dospím nebo jít večer dříve spát a vyrazit ráno. Vím, že nejlépe by bylo chodit ráno i večer, ale to nejem z časovým důvodů nemohu. Já třeba chodím raději v podvečer, jelikož v tuhle dobu chytám více ryb a když se vrátím tak lehnu a spím jak dudek a nemusím brzy ráno vstávat celý rozlámaný :-) Díky za všechny názory.

Tloušť na pstruhovce necteno

24.8.2006 | Firetiger | Legislativa | 5.775 zobrazení | 57 odpovědí

Prostudoval jsem si po vzoru nejmenovaného rozvraceče svazu novelu vyhlášky a zaujalo mě, že v novele přetrvává § 17 odst. 2), který stanovuje ze se na pstruhovce vodě nevrací mj. tloušť a okoun. Zajímalo by mě, co si myslíte o nevracení tlouště co do smyslu a proveditelnosti. Za sebe přiznávám, že jsem vinen opakovaným a pravidelný porušováním vyhlášky. Potoky okolo Prahy jsou samý tloušť a „ušlechtilou“ rybu aby člověk hledal s lucernou.

koniec gumennych nastrah ? necteno

9.1.2006 | red | Přívlač | 7.390 zobrazení | 57 odpovědí

dostala sa mi do usi zaujimava sprava ( teda zaujimava ako zaujimava ) Europska unia vraj chce zakazat pouzivanie gumennych nastrah v rybolove ? co si o tom myslite ako moc mozu ohrozovat zivotne prostredie utrhnute gumy ?

Vláčka nebo moucha necteno

13.2.2005 | jiris | Lososovité ryby | 7.849 zobrazení | 57 odpovědí

Zajímalo by mne jaká rybolovná technika je lehčí na naučení? Vláčka nebo moucha? A proč?

prut na smáčkování necteno

1.10.2013 | rompeprop | Přívlač | 6.417 zobrazení | 56 odpovědí

Prosím o radu s výběrem prutu na lov okounů a tloušťů pomocí smačků.. Použtí menší řeka . Cena kolem 2000kč Předem díky za vaše doporučení.

Bazar,některé nabídky nechápu necteno

25.2.2013 | macek2 | Vaše názory | 6.529 zobrazení | 56 odpovědí

Velmi často se v bazaru vyskytují nabídky které pro mě postrádají smysl,třeba poslední vložený inzerát http://www.chytej.cz/bazar/12757/ obratem jsem ten samý produkt našel na netu o 100kč levnější http://www.kaprarskaspecialka.cz/…fisher-Metal ,to někteří lidé nechápou význam bazarového obchodu?je přece logické že v bazaru bude zboží nabízeno levněji,vím že je každého věc jakou požaduje cenu,rád bych si přes bazar i něco koupil ale s takovou se mi to nikdy nepovede,váš názor?

Vhodné místo na rybářskou výbavu necteno

11.11.2012 | Wiktor.c | Ostatní nádobíčko | 13.396 zobrazení | 56 odpovědí

Ahoj, moje mamka mi vyhodila mojí výbavu z garáže a tak to musím mít v pokoji, ale to je pro mě nepřijatelné z toho důvodu že to je od bláta a zabírá to spoustu prostoru atd… tak se sní furt dohaduji. A tak bych rád vědět kde to máte vy, jestly v gáráži,boudě nebo na to máte spaciální místnost a jestly vám to taky někdo vyhazuje. Děkuji

Těžký začátek s přívlačí, aneb potřebuji rady necteno

22.9.2012 | Jirkasss | Přívlač | 10.243 zobrazení | 56 odpovědí

Zdravím Vás kolegové s prosbou o radu. Nějakou dobu se věnuju lovu ryb na položenou a plavanou a myslím celkem úspěšně, ale letos mi to nedalo a pořídil jsem si první vláčák. Předtím jsem nikdy nevláčel a ani dravce nechytal. Nyní jsem byl asi 6× vláčet na různých revírech a ani ťuk. Vůbec nevím, kde dělám chybu tak bych chtěl alespoň poradit na která místa se teď soustředit – kde vláčet, na co, kdy …je to pro mě opravdu španělská vesnice :-) Předem všem díky za rady, snad se mi konečně poštěstí i na vláčku ;-)

Tipovací fórum necteno

11.11.2011 | Robur | chytej.cz | 18.130 zobrazení | 56 odpovědí

k významným událostem se hodí tipovat výsledky.
V tělu fóra by se pak jen upravilo, co se tipuje.

Prut na přívlač okolo 800,- necteno

15.7.2011 | pextr | Přívlač | 16.126 zobrazení | 56 odpovědí

Chci si koupit prut na vláčku, budu vláčet twistery, kopyta, třpytky… chtěl bych i smáčky ale to je s tvrdším prutem asi nemožné?? Problém je, že mohu dát maximálně 800 Kč, více prostě NE! Jde o chytání na řece jak pod jezem tak nad jezem, konkrétně na lužnici. Nevím jestli mám zvolit medium nebo light a tak, doporučte něco. díky

Gumové čluny, motory, baterky... necteno

11.7.2011 | kerob | Ostatní nádobíčko | 45.856 zobrazení | 56 odpovědí

Pochlubte se, kdo pouziva gumovy nafukovaci clun k rybareni a jaky (znacka, velikost)? Jak dlouho? S jakym motorem? Spalovak ci elektro? Jakou baterku (trakcni/normalni, kolik Ah) s jakou vydrzi pouzivate k elektromotoru?

Nerad bych rozebiral, zda je lepsi lod pevna ci nafukovaci, v tom mam naprosto jasno. Pevna pro me nepripada v uvahu z duvodu prevazeni (chci vyuzivat na vice revirech a ani u jednoho nemam moznost trvaleho uskladneni). Skladnost je prioritni.

Jak zpřístupnit vody pro handicapované rybáře. necteno

6.3.2011 | ladamaj | Legislativa | 21.951 zobrazení | 56 odpovědí

Zpřístupnění svazových vod pro zdravotně tělesně postižené.Tak aby nemuseli každoročně prosit organizace o zpřístupnění a možnosti se dostat s rybářským náčiním k vodě. Případně vyčlenit místa pro takto postižené rybáže. Děkuji za pomoc celému servru chytej a všem kteří se na tomto budou podílet.

Kde koupit propy necteno

4.3.2011 | parma101 | Ostatní nádobíčko | 5.634 zobrazení | 56 odpovědí

Nevíte kde koupit nejlepší propy, ty povrchové woblery s tou vrtulkou? Koukal jsem se třeba na rapalu na jejich skitter prop, ale moc jsem toho nenašel. a jiné propy nevím pod jakým jménem hledat.

Vase cile pro nasledujici sezonu necteno

21.2.2011 | kingkubik | Neúspěchy | 24.778 zobrazení | 56 odpovědí

dobry den.nezlobte se na me nikdo,ze mozna zakladam zbytecny forum,ale snazim si touhle formou,aspon trosicku kratit volne chvile v tomhle mrazivem pocasi.Zajimaly by me nejake vase cile pro nasledujici sezonu,ktere se snad uz nikdo nemuzeme dockat.Cile at uz tykajici se ryb samotnych nebo vaseho Já… jak ze sebe udelat lepsiho rybare?Ja osobne by jsem se chtel pokusit o lov bez protihrotu, jelikoz jsem vlackar tak si myslim,ze by to k rybam mohlo byt o mnoho setrnejsi,o ulovek sveho prvniho sumce ze svazove vody a snizit privlastnovani ryb na minimum, nerikam kazdou rybu ale na konci roku by jsem se chtel vlezt do poctu 10–15 ryb(uslechtilych)­.Vim ze neobjevuji Ameriku a nejsem zadnej profik mam jen rad rybarinu a jsem zvedavej na vase cile a postrehy,treba se diky tomuhle foru nekdo posune o kousek dal.

feeder nebo multifeeder necteno

25.11.2010 | Tino | Feeder | 6.273 zobrazení | 56 odpovědí

Protože první feeder co jsem si koupil je takové kopyto, začal jsem uvažovat o obnově.

Chodím na malou a zarostlou řeku a na Orlík. Což jsou dvě absolutně rozdílné vody. U řeky nemám díky stromům šanci s ničím vyšším než 3,3m (s 3,6 jsem musel nahazovat málem z lehu :-) ), na Orlíku by se hodilo zase něco delšího. Takže řeším, jestli investovat do 3,9m heavy + 3,3 ligth-medium, nebo koupit multifeedera 3,3–3,9. Tedy jestli něco takového je.

Jaký názor máte na multifeedery? Kdyby byly i konkrétní návrhy na typy, tak by to bylo super…

Pustit vs. nepustit necteno

4.9.2009 | Mr.Hyde | Dravci | 6.095 zobrazení | 56 odpovědí

Ačkoliv jsem ještě nikdy nechytl gigantického sumce nebo štiku, či jiného dravce, zajímal by mě názor ostatních, úspěšnějších, na to zda takového opravdu velkého dravce vrátit vodě, nebo ne? K tomuto dilematu mě přivedl nedávný úlovek, kapr 75 cm s ohromnou sumčí podkovou na těle a nebylo to poprvé co jsem se setkal s pěknou rybou, která byla podobně poznamenána. Nenadělá taková ryba ve vodě více škody, než užitku?

Evropa necteno

28.11.2008 | albin | Ryby | 6.099 zobrazení | 56 odpovědí

Rozhodl jsem se s vámi podělit o fotografie z mých „lovů“ pacientů po evropských zemích.Celou zimu budou destinací povětšinou Alpy.Budu se snažit zachytit hlavně vodní toky.