Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

ŠTIKA a prívlač necteno

1.10.2011 | vovo | Přívlač | 48.505 zobrazení | 54 odpovědí

Chtěl bych se zeptat s jakou umělou nástrahou máte na štiku větší úspěch pište na co ste chytili nejvíc a největší štiky jestli na plandavky, rotačky, smáčky, twisteri, wobleri, atd.

vlasce či šňůry necteno

10.8.2011 | treska | Přívlač | 6.907 zobrazení | 54 odpovědí

Nemůžu se rozhodnout vlasec nebo šňůru na přívlač co radči používáte a proč?? Jaké výsledky na to máte??????? Děkuji za přidané rady.

Křeslo necteno

15.12.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 8.121 zobrazení | 54 odpovědí

Prosím o radu. Chci si koupit nové křeslo, ale nabídka je tak široká že nevím pro které sáhnout. Poraďte mi nějaké. Dík.

Babo raď! necteno

19.4.2010 | Sander | Legislativa | 5.600 zobrazení | 54 odpovědí

Jak jste si mohli všimnouti, v pátek jsem vyžehlil želvu. Nic neobvyklého, mám teď ale strašně špatné svědomí, jestli jsem se nedopustil nějaké chyby. Stašně nerad bych udělal škodu tak dokonalé organizaci jako je Svaz, a proto se ptám, mám ji zpětně zapsat do úlovkového listu? Přesná délka i hmotnost by se ještě dala zjistit, ale nevím jak se taková želva měří, je skorem širší než delší.

filmy necteno

23.3.2010 | candatek | Obchod | 14.575 zobrazení | 54 odpovědí

dobry den prosimvas chtel bych vas poprosit o nejake filmy k rybareni dik za vsechny odpovedi

Servis na echoloty Humminbird Smartcast necteno

26.7.2007 | bubu | Ostatní nádobíčko | 14.470 zobrazení | 54 odpovědí

prosím o radu- zřejmě mi dosloužila sonda na echolotu Smartcast 10e a jak jsem zjistil,tak Sema se již jejich prodejem a následným servisem nezabívá. Převzala to údajně Fa Normark se sídlem na Kladně. Máte na ni nějaký kontakt,nejlépe mejla. Moc dík.

Pomoc s výběrem prutu necteno

26.10.2006 | Tuvoj | Pruty | 6.039 zobrazení | 54 odpovědí

Jsem úplný začátečník a moc tomu nerozumím, potřeboval bych vybrat nějaký univerzální prut na přívlač. Hodlám chytat na rotačky tak do velikosti 3, menší woblery, Twistry. Budu chytat na řekách o velikosti cca:13 m a hloubce kolem dvou m. Zatím se nehodlám specializovat na žádný druh chytané ryby.

P revír "Chyť a pusť necteno

3.10.2006 | bubu | Ryby | 7.398 zobrazení | 54 odpovědí

Byli by jte pro zavádění více pstruhových revírů v režimu „Chyť a pusť“? Nebo si také myslíte, že by byly za čas vybrány nepoctivci, jak mi bylo řečeno na naší MO, kde jsem se snažil toto prosadit.

Zahájení dravců 2006 necteno

9.6.2006 | Bobson | Dravci | 6.823 zobrazení | 54 odpovědí

Řeším malý problém ! Kde jít na zahájení na dravce.Zajímalo by mě kdo a kde jde na zahájení dravců a jaké dravce budete chytat a na co ?

Prsacky - neopren ci guma. necteno

25.5.2006 | Prichy | Ostatní nádobíčko | 9.496 zobrazení | 54 odpovědí

Tak panove, stojim pred otazkou, zda koupit neopreny, nebo mi staci gumove prsacky. Je mi jasne, ze mi v gumacich muze byt pekna zima (na druhou stranu v zime do vody moc nelezu…kdyz tak po kolena), na druhou stranu jsou levnejsi (1200 dejme tomu, o proti 2400 za neopreny). U gumovych mi dost vadi, ze vetsinou nemaji filcovou podrazku :-((, na druhou stranu jsem slysel i par nazoru, ze do neoprenu „obcas“ tece, oprava propichnutych neoprenu je problematicka apod. Zkratka vse ma plus a minus. Zajimal by me vas osobni subjektivni nazor. Dela nekdo gumaky s filcem??? Diky za nazory

jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb necteno

4.12.2005 | foxRM | Ryby | 6.617 zobrazení | 54 odpovědí

jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb

Mník na jižní Moravě necteno

21.10.2005 | Robur | Ostatní ryby | 8.137 zobrazení | 54 odpovědí

Nevíte kde? Možná jsem zadal moc velký region, stačilo by mně rovířit debatu o tom, zda jsou na Svratce č. 6, nad Veversko Bítýškou.

Bobr a vydra necteno

17.10.2005 | Robur | chytej.cz | 12.014 zobrazení | 54 odpovědí

Vídáte je u vody často, myslím ty 4 nohé. Domnívám se, že zatím je svátek vidět i ledňáčka. Pokud jste viděly i jiné zajímavé tvory, tak též napište. Spíš mám na mysli zvířata, to jen aby někdo nepsal Jakuba V. atd.

Feeder dvojí délka necteno

9.4.2005 | Robur | Feeder | 20.275 zobrazení | 54 odpovědí

Teď jsem se díval v rybářství na feeder pruty, bohužel si nepamatuji značku, ale zaujalo mě, že prut měl volitelnou délku, konkrétně mezi 3,3 a 3,9m, což se řešilo jedním dílem, ketrý se vkládal dle potřeby. Zdůrazňuji, že nemluvím o špičce. Cena byla cca 1600 a k tomu 5 špiček. Už jste to někdo něco takového používal, řeším hlavně tu délkovou variailitu. Myslím, že prut byl zn. browning nebo tak nějak. [addsig]

Co všechno se dá ve vodě chytit ??? necteno

5.12.2004 | DEATH | Ryby | 5.608 zobrazení | 54 odpovědí

Chtěl bych otevřít zábavnou diskuzi o tom,co se dá z vody vytáhnout....­.......... Z mých velkých úlovků je to Vatovej kabát(myslel jsem si,že táhnu nějakýho mrtvího. FŮJ!!)

oblečení na podzim necteno

20.9.2013 | sidla | Ostatní nádobíčko | 20.578 zobrazení | 53 odpovědí

tak Nám už začíná pomalu,ale jistě podzim a zajímalo by mě v čem chodíte na ryby. nejlíp nějaký komplet na podzim až skoro zimu,nejsem náročný.vkládejte prosím fotky – popisky – odkazy. budu za každou radu rád.dík cena ±4500

Prut na lehkou-střední přívlač po sté :-) necteno

19.6.2013 | Peli33 | Přívlač | 6.345 zobrazení | 53 odpovědí | upravit

Sorry, že zakládám další dotaz, ale furt mi vrtá hlavou prut. Moje představa je 2,4–2,7m a gramáž cca 5–25 či 10–30g. Cenově cca 1500–1800,– Nechtěl bych nějak experimentovat a chtěl bych koupit něco co mi nějakou dobu vydrží. U vody se pohybuju zřídka. Měl sem vytipovanou Daiwu Exceler, ale nějak se mi ho nedaří sehnat. Jěště sem objevil levnější Daiwa Sweepfire. Zajímalo by mě porovnání, pokud má někdo zkušenost, případně nějakou alternativu k prutům Daiwa. Díky

Parmy necteno

13.3.2012 | alexdelpiero | Bílá ryba | 43.258 zobrazení | 53 odpovědí

Nevíte někdo z brňáků, kde se dá chytit nějaká parma v brně nebo okolí? Ryby pouštím vodě.

Putování woblerů necteno

10.2.2012 | Hony | Přívlač | 37.158 zobrazení | 53 odpovědí

Putování woblerů a jiných vláčecích sarapatiček. Stalo se Vám, že vámi utržená vláčecí nástraha byla vylovena někým jiným, a nebo jste vylovili nástrahu někoho jiného? Mě se to stalo několikrát v obou případech. Naposled jsem vyvláčel samodomo woblera a docela by mne zajímalo odkud se v Praze Troji objevil.

Pytlaci s povolenkou! necteno

24.5.2011 | Krumo | Vaše názory | 6.137 zobrazení | 53 odpovědí

Chci upozornit na zvlast nevhodne chovani rybaru a MO CRS.Ohledne nedodrzovani povinnosti.Jsem u vody tak 2–3 krat do tydne a v poslednim mesici jsem mel par skutecne nechutnejch zazitku.Stale vic cizincu si porizuje povolenku k lovu,to samo o sobe neni nic spatneho,no hacek je v tom,ze se jedna o lidi,kteri vubec nemaj sajn o rybarskych povinostech.Za priklad uvedu to co se mi stalo minulej tyden.Prisel jsem na sve oblibene misto kde uz vodu prohazoval jinej „rybar“.Na prvni pohled nic spatne,nez ke mne prisel s tim jakej je to vlastne revir,ze ho nema zapsany.A nemel zapsanyho kapra ve vezirku,a ani nemoh,nemel metr a ani pean.No za 5 min vytah jelce jesena a ptal se co je to za rybu!?!To uz jsem mu neco rekl.No odpoved byla sokujici.Staci mi vedet mira,a ze si ho veme,v kvetnu!Jinak uplne beznym postupem je,zahodit na kapra dva pruty a opodal si chytat na trpitku okouny.Nebo chytit plnej vezirek kapriku 35–38 a sup domu.Je to tak casty,ze mi stoji rozum nad tim,jak je mozny kdyz"neumim cesky" udelam testy a dostanu povolenku.Jinak,to ze chodej k vode v hojnych poctech,jen co kdyz nahodou nekdo pride na kontrolu,ze „pak uvidi“a pod.Ja rybarim od klukovskych let a urazi me takove chovani MO CRS Mlada Boleslav,ktera je zrejme na tom tak zle,po financni strance.Bohuzel,ne­jedna se jenom o cizince,pytlaku s povolenkou snad zhazujou z nebe.