Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Ukousnuta rybka
19.7.2007 | ??? | Dravci | 7.314 zobrazení | 52 odpovědí | upravit
Nevite nekdo co je to za rybu, ktera bere na polozenou na mrtvou rybku. Porad jen tuka a pak vytahuju na hacku jen hlavu s pateri??? Diky
Čím se živí malá Štika
8.5.2007 | Kouba | Dravci | 13.344 zobrazení | 52 odpovědí
Mam doma 3 Štičky tak max 5–6cm..nevím čím ju mám krmit aby se mě nepožraly mezi sebou prosím poradte me nekdo mam ju doma v akvariu?????????????????vím ze jako maly maji jako potravu plankton toho asi moc v akvarku nebude:??????
Nejšetrnější usmrcení úhoře
27.4.2007 | conwiq | Tipy & triky | 36.424 zobrazení | 52 odpovědí
Prosím poraďte, jak nejlépe, nejrychleji a nejšetrněni usmrtit úhoře. Vím, že se s ním má praštit vší silou o zem a přelomit mu páteř a nejlépe ještě uříznout hlavu, ale příjde mi to dost drastické, v případě, že se to praštění o zem nepodaří tak jak by mělo. Jaké máte zkušenosti? Děkuji… (vlákno na toto téma jsem bohužel nenašel, proto píšu…)
Smekací naviják, nebo multiplikátor?
10.11.2006 | bačus | Sumcařina | 11.633 zobrazení | 52 odpovědí
Příští rok bych chtěl začít s lovem sumců a to hlavně na podvodní splávek. Přez zimu si chci pořídit vybavení ale nevím zdali smekací naviják nebo multiplikátor, s kterým nemám žádné zkušenosti. Co používáte Vy? Co by ste doporučili úplnému začátečníkovi? Dík Bačus
H5N1
1.3.2006 | braska | Ryby | 5.796 zobrazení | 52 odpovědí
Většina z nás se s tímto Velkým problémem letos určitě setká v podobě uhynulých vodních ptáků, neboť voda nejsou jen ryby.Umírají na něj lidé a teď v sousedním Bavorsku i kočka. Cítíte ve skrytu duše nějaké větší obavy,nebo prostě co vy na to přátelé?
Vláčení se smáčky fy Berkley
14.12.2005 | Tomash | Přívlač | 6.502 zobrazení | 52 odpovědí
Chytejáci, zajímalo by mě, jaké barvy a délky upřednostňujete při vláčení těchto myslím si ještě „netradičních“ nástrah? Na webu jsem našel dva typy – Klasik a Sparkle. Délky u obou jsou 5,1cm a 7,6cm. Zajímají mě jakékoliv postřehy, tipy, zkušenosti, popřípadě způsoby nastražení, délky a druhy ulovených ryb atd. Předem díky za odpovědi.
Rybářská stráž
18.8.2005 | kodlk | Legislativa | 10.412 zobrazení | 52 odpovědí
Jaké jsou Vaše názory na nutnost posílit řady RS. Denně narážím na nenasytné tvory a „prasata“ z řad rybářů.
Příklad: Dnes vláčím na Labi až dorazím k dědovi, který mi tvrdí, že má jen dva boleny. Pravda leželi v trávě. Ty další ve skákajícím batohu už nepočítal. Jen já jich vytáhl za dvě hodky 6. Co teprve on za celý den. FUJ!!!
Další příklad z minulého týdne – NECHRANICE: Dvěma chlapkům jsem s kolegou napočítal za den 9 kaprů. K večeru proběhly jatka – ani to po sobě neuklidily a obaly od různých poživatin ostatně taky ne.
Není nejvyšší čas tomu udělat přítrž? Jak proti tomu bojovat? Zpřísnit tresty? Nebo jen mlčky přihlížet?
MUŠKAŘI poraďte mi
3.8.2005 | fikus | Muškaření | 8.441 zobrazení | 52 odpovědí
potřeboval bych prosím poradit, koupil jsem v kamenném obchodě starší 3# prut St. Croix stavěný na Loomis blanku, osadil ho reelem Lamson a na něj šnůru BioCraft. A drhne mi šnůra mezi očky, teď nevím co s tím. Jestli reklamovat bazarový prut nebo nějakou fintu na promazání oček, nebo něco jiného? Sám nevím. Poraďte mi co s tím.
Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík
20.6.2005 | Err0r | Domácí revíry | 13.115 zobrazení | 52 odpovědí
Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík
Vesta
9.6.2005 | Tloust | Ostatní nádobíčko | 7.450 zobrazení | 52 odpovědí
Používáte vestu?Jak často? A jak jste s ní spokojení? Pro mě je nepostradatelná mám v ní všechno co potřebuju akorát si vezmu prut do ruky a jdu.
Trest za pytláctví.
7.1.2005 | rybar11 | Legislativa | 8.618 zobrazení | 52 odpovědí
Na Ostravici (pstruhovka) chytili porybní 3 pytláky. Těm teď hrozí trest až dva roky odnětí svobody. Souhlasíte s takovým trestem? Já bych je nechal nasadit metrák mírových pstruhů potočních a metrák mírových lipanů. Zdá se mi to jako logičtější trest. Co vy na to?
Feeder. Čo a koľko.
21.11.2004 | joysi | Feeder | 7.291 zobrazení | 52 odpovědí
Ahoj, s feedrem a celkovo s rybarynou som zacal len tohoto roku. V lete
to na feeder celkom slo. Ale prisla zima a rybickam uz moje jahodove krmivo
nejak nechuti …
Zakrmujete, alebo pouzivate len feedrovy kosik? Co davate v tejto chladnej vode
do kosika a na hacik Vy? [ Upraveno joysi dne 2004–11–21 v 22:22 ]
dobrý navijak na prívlač
27.9.2014 | oxandrolon | Přívlač | 6.221 zobrazení | 51 odpovědí
zdravím, mám problém s výberom navijaku, doposial som mal daiwu exceler a ryobi-Slam, zauber… ani jeden nevydržal viac ako sezonu , vždy pri zaťažení v ňom začalo nepríjemne pukať alebo boli cítiť prevody aj napriek tomu že som ich premazal… pritom nerobím ťažkú vláčku, vláčim vačšinou gumy + 3g jig alebo ľahké balsové plytko chodiace woblere, čo by ste mi doporučili ? je to na prút do 20g tak mi záleží aj na hmotnosti navijaku chcel bz som niečo do 280g velkosť 30
Prut na smáčky
10.12.2012 | JKemr | Pruty | 8.739 zobrazení | 51 odpovědí
Zdravím všechny rybářské kolegy. Chci koupit prut
výhradne na přívlač se smáčky s hodně jemnou špickou s gramáži do
10g, ale na trhu jsem jich přilis nenasel. Dela něco shimano? Nebo mate jiné
typy? Díky za všechny rady. Vím že se dají dobře použít krátké
feederové pruty, ale v zimě mám s nimi problém s téměř okamžitým
zamrzáním oček. U vláčáků zůstává přeci jen očko průchozí
o něco déle.
tu sa vadíme, urážame ...
11.9.2012 | lunimus | Vaše názory | 8.579 zobrazení | 51 odpovědí
Priatelia … už mi lezie trochu hore krkom, keď sa človek chce dozvedieť niečo nové a diskusia skĺzne do vzájomných invektív, urážok atď.
Majme prosím aspoň toľko slušnosti, že ak máme potrebu sa spolu povadiť, alebo sa vzájomne urážať, nezapĺňajme tým prosím vecnú diskusiu k jednotlivým témam, ale poďte si svoje srdiečka vyliať sem …
Ďakujem
MS v přívlači 2011
29.8.2011 | osprey | Rybaření v zahraničí | 6.804 zobrazení | 51 odpovědí
Do tohoto fóra budu vkládat informace, které David zašle z dějiště MS v přívlači. David se účastní jako asistent svého ligového kolegy Tomáše Krejči, který je členem reprezentačního družstva.
Kupujete rádi v e - shopech? Díky za názory.
17.8.2010 | | Vaše názory | 5.892 zobrazení | 51 odpovědí
Nakupujete v e-shopech (rybářských)? Co by jste si přes internetový obchod nekoupily a co naopak ano.Díky za Vaše názory.
proutek na jemnou přívlač?
3.1.2009 | talE | Přívlač | 8.285 zobrazení | 51 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych radu, jelikož moc rád chytám na přívlač půl roku, chtěl jsem radu odhledně nějakého jemného proutku na jemnou přívlač.Něco od Mivardi nebo shimano.Tyhle firmy preferuji jedině v rybářském vybavení.Prosím poradtě
Fishing simulator 2
2.11.2008 | Jak.novi | chytej.cz | 14.140 zobrazení | 51 odpovědí
Rád bych tu zavedl o¨forum tykajici se teto hry. Podelte se o zazitky,rekordy,kuriozity a podobne veci s teto hry.
Stan
4.4.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.737 zobrazení | 51 odpovědí
Tak musím koupit nový stan, účelem není rybařina, ale spíš klasická nenáročná turistika, vodáctví ale zase vím, že má stan něco vydržet. Nevíte o něčem dobrém. Požadavek: Pro dvě osoby, lehky, nějaký skladovací prostor navíc se bude hodit, snadno postavitelný. Strop do 3000Kč.