Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Má nárok student VŠ na slevu???
4.1.2008 | Rico | Legislativa | 6.382 zobrazení | 51 odpovědí
Jsem studentem VŠ a nikde není pořádně uvedeno jestli my „budoucnost národa“ :) :) máme nárok na studetskou slevu při koupi povolenky, známky, rybářského lístku a placení brigád… Proto prosím ty co o tom něco ví o výstižnou a stručnou odpověď…
5.1. jdu tyhle záležitosti vyřídit a nemam náladu se tam s těma dědulama hašteřit.
Děkuju moc za pomoc :)
Světové rekordy
17.5.2007 | Robur | Úspěchy | 12.967 zobrazení | 51 odpovědí
Když máme fórum či rubriku trofejnách ůlovků, tak se ptám zda existuje i nějaká evidence trofejí ve svět. měřítku.
Jak je to s ukončením denního lovu ryb
22.3.2007 | novacek | Legislativa | 7.041 zobrazení | 51 odpovědí
Tím se chci vás všech zeptat jak to vlastně je s ukončením denního lovu ryb.Příklad. Jdu na ryby,chytím 2 kapry,a to znamená,že se musím sbalit a jít domů?A nebo můžu dál chytat třeba malé ryby?Bavil jsem se o tom s hodně rybáři,ale nikdo to bezpečně nevěděl.Tak jak to vlastně je? Dík všem za reakci!!
Sportovní rybář
10.2.2006 | ZN | Ryby | 5.909 zobrazení | 51 odpovědí
Zajímalo by mne vysvětlení pojmu „sportovní rybář“. Při různých diskuzích všude možně se to dokolečka opakuje, každý má na toto slovní spojení nějaký názor, nikdy mi to nikdo rozumným způsobem nevysvětlil. Co to tedy je a kde se to vzalo?
Vánoce 2006
18.12.2005 | kkarlos | Vánoce | 8.282 zobrazení | 51 odpovědí
Tak už se nám pomalu ty Vánoce blíží a tak se vas ptam co chcete najít pod stromkem a co tam najdete! Pište hlavně ryb. věci, ale můžete psát i ostatní věci které chcete nebo dostanete!
Sumeček americký
22.4.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní ryby | 20.751 zobrazení | 51 odpovědí
Mám dotaz ohledně této ryby. Teď jsem potkal kámoše, který říkal, že pod splavem, kde je asi metr hloubky, chytil sumečka amerického velikosti 40cm na bílé červi. Je to teď možné?Zabývá se tu někdo cíleným lovem této ryby?Budu rád,když mi sdělíte vaše postřehy z lovu sumečků.
zima
6.3.2005 | pif | Ryby | 6.081 zobrazení | 51 odpovědí
Taky Vám už z té zimy hrabe?máte sny o jaru?
Pouštět Candáty nebo né??????
24.11.2004 | Klon | Dravci | 6.880 zobrazení | 51 odpovědí
Ahoj Chlapi zajímalo by mě jestli se má nebo nemá pouštět Candát,ptám se proto protože jsem už několikrát slyšel od různých zdrojů,že když vytahnete Candáta z vody a pak ho pustíte že stejnak uhyne,prý to nezvládne s kyslíkem nebo něco takovýho co se týče dýchání. Je to vůbec pravda?????
_________________ KLON
[ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:11 ][ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:12 ]
Nej twistery
21.10.2004 | Holajz2 | Přívlač | 7.873 zobrazení | 51 odpovědí
Chlapi, poslete sem prosím fotky svych nej twisteru, nebo je aspon dobre popiste, abych vedel, na ktery mam chytat. Taky mam svyho favorita, foto dodám.
Hodinky
13.3.2015 | matej.mark | Vaše názory | 11.942 zobrazení | 50 odpovědí
čau, chci si koupit nějaký hodinky, hlavně aby byly odolný ve vodě a měli dobré sklo, nemáte někdo nějaký dobrý tip na značku se kterou jste spokojení? dík moc
Echolot na přívlač z belly boatu/lodě
2.4.2013 | sethy | Ostatní nádobíčko | 9.760 zobrazení | 50 odpovědí
Potřeboval bych poradit s výběrem echolotu. Absolutně se v tom nevyznám. Na co si dát pozor, na jaké parametry se zaměřit, případně jaký konkrétní model vybrat? GPS nepotřebuju, čím bude menší, tím líp. Používán bude především na řekách.
SVRATKA 4 ryby
27.4.2012 | alexdelpiero | Domácí revíry | 40.635 zobrazení | 50 odpovědí
Skvělej revír s krásnejma rybama :) A všichni si stěžují a brečí jak je to těžká voda nechápu… :)
Jakou velikost navijáku Shimano Catana ?
6.4.2012 | Don | Navijáky | 19.558 zobrazení | 50 odpovědí
Zdarec. Jakou velikost navijáku byste doporučili? Chtěl bych ho používat na feeder a přívlač. Tak abych nemusel kupovat 2 navijáky. Díky
Předplatné rybářského časopisu
3.11.2011 | papun | Vánoce | 14.160 zobrazení | 50 odpovědí | upravit
Zdarec, napadlo me na Vanoce venovat predplatne nejakeho rybarskeho casopisu. Co mi poradite? Je to pro takove klasickeho rybare co kaprari, obcas nejaky dravec. Urcite nemuskari ani nepodnika nejake extremni kousky. Diyk moc predem
Co si myslíte te o značce MITCHELL Napište děkuji ;)
28.9.2011 | varholík.martin | Pruty | 48.999 zobrazení | 50 odpovědí
Dobrý den chtěl bych si koupit pruty od značky mitchell mam jen prut na přívlač od mitchell tak nevim jestli bude dobrý kaprový prut dělený od mitchell poradte děkuji
Co se stane s rybami které se utrhnou?
21.2.2011 | Depuči | Vaše názory | 8.477 zobrazení | 50 odpovědí
Zajímali by mne vaše názory na úhyn ryb s háčkem nebo uvláčecí nástrahou v tlamě. Když pročítám různé články, tak utržených ryb zas tak málo není a mne vždycky napadne, kolik jich asi přežije. Dále mne zajímají názory na lov štik bez lanka nebo lov na extrémně jemné náčiní.
Jaký prut na ML - M přívlač?
14.2.2011 | Elis3 | Pruty | 17.665 zobrazení | 50 odpovědí
zdravím všechny. Ptal jsem se už na prut Dragon Destiny, dostal jsem hodně odpovědí a moc všem děkuju. Nevím jsem asi moc nerozhodný ale pořád nevím. Tak se chci zeptat jinak. Jaký si mám koupit prut na candáty/štiky. spíš ale neco lehčího. chci se soustředit spíš na candáta. Na trhu je na mě moc značek a nestačím se v tom orientovat – Shimano, Dragon, Awa-Shima, Penn, Ron Thomson, … Nejsem žádnej profík ale nechci to nejlevnější. Chytám spíš na gumy a kopyta, mám i woblery – všechno okolo 10cm (15 cm je strop) Cena by v rámci mých možností měla být do dvou tisíc, ale snesu kdyžtak i trochu přes dva. Díky předem za odpovědi.
prut na candáty
15.8.2010 | Paja73 | Přívlač | 8.904 zobrazení | 50 odpovědí
Ahoj, ač ryby chytám hodně dlouho, tak přívlač šla vždy kolem mě dost obloukem, začínal jsem kaprařinou, nyní je mou jedničkou feeder. Proto bych potřeboval poradit s výběrem prutu. Na podzim se chystám poprvé na Rio Ebro tak jsem si řek proč tam nezkusit okrajově vláčku na candáta. Jenže se ve přívlačových prutech téměř vůbec nevyznám. Tak prosím o radu co pořídit na tuto příležitost, jakou gramáž? Naviják neřeším tam použíji Shimano Aspire 2500 RA které mám na feedrech. stačí mi něco lacinějšího, feedery mám hodně kvalitní, ale vláčení se do budoucnost asi moc věnovat nebudu tak mi stačí něco řekněme do 2000,– i měně. Díky všem za případné rady co pořídit.
Naše úlety za rok 2010 a 2011 :-) (Nejlepší hlášky roku ) :-)
23.2.2010 | 1Mara | chytej.cz | 10.334 zobrazení | 50 odpovědí
¨Zakládám tohle fórum pro ty kteří se umnějí zasmát a berou vše tak jak život napsal, neboli někdo ulítl a byl po zásluze odmněněn :-D:-D :-D
skutečná novinka roku 2010
12.2.2010 | vondras | Vaše názory | 6.590 zobrazení | 50 odpovědí
opravdu už vás oslovila nějáká překvapivá novinka v novém roce v rybářských potřebách ale pouze uvedťe tu jednu příp, vyvolenou !!??