Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co to je za rybu? necteno

4.6.2009 | Pumpik | Vaše názory | 9.803 zobrazení | 50 odpovědí

Dobrý den,řeknete mi někdo co to je za rybu?Vím že mě budete považovat za naprostého neznalce ale fakt tu rybu nepoznám

zimní lov okounů necteno

13.12.2008 | wenaX | Přívlač | 9.497 zobrazení | 50 odpovědí

poraď te mi jakou barvu a jakou nástrahu na okyše a dižtak nějakou fotku dik

Jídlo, hlasování necteno

3.11.2008 | Robur | Recepty | 8.060 zobrazení | 50 odpovědí

hele, máme se ženou 15 let výročí, tak jsem objednal degustační večer, a protože nejsem sviňě, tak vám řeknu, co nám nabídli. Ale protože vás považuji za znalce, tak se ptám, co byste si dali vy. Cena je přibližně za každé menu stejná. Já teď musím fundovaně vybrat, zda 1, 2 či 3.Pokud něco z toho znáte, tak to moc nepište, docela se těším co to bude za překvápko. Už jenom jak ty názvy krásně zní.

Menu I

• Aperitivka
  • Tartar z indonézského tuňáka

na lívanečku z brambor a wasabi, polníčkem a okurkami Cornichon

• Houbové ravioly
  • Sicilská bouillabaisse

s aiolli a chlebovým chipsem

• Inermezzo – Domácí granita z lesního ovoce
  • Pošírovaný halibut s pomerančovou kaší,

restovaným mladým špenátem a omáčkou champagne

• Horký čokoládový dortík s krémovou

omáčkou s vůní Armagnacu a mandlovým toulies

MENU II

• Aperitivka*
  • Cuketové carpaccio potřené domácím pestem,

s nočkem kozího sýru a piniemi*

• Kalamáry na grilu s bylinkami,

bílým vínem zjemněné máslem*

• Intermezzo – Domácí granita z lesního ovoce
  • *Grilovaný špalíček inonézského tuňáka

a mušle Svatého Jakuba na ragout z avokáda, chilli a manga s gazpacho salsou

• *Mille Foille z lesního ovoce, prokládaný oplatky

z medu a sezamu s citronovým mascarpone

MENU III

• Aperitivka
  • Tuňákové carpaccio s Wasabi a růžovým zázvorem
  • Domácí Tortelini plněné fáší z pravých hřibů a ricoty, parmezánovou omáčkou a smaženou divokou rukolou
  • Thajská krémová polévka s křupavým wontonem

plněným marinovanou krevetou

• Tempura z indonézského tuňáka v sezamu a mořské řase, na rukolovém rizotu s tomatovou pěnou
  • Citrusové carpaccio podávané s mátovým sorbetem, růžovým pepřem a chipsem z banánového těsta

Feeder-největší ryby necteno

29.10.2008 | Jak.novi | Feeder | 10.996 zobrazení | 50 odpovědí

Jaké jsou vaše největší ryby na feeder.

Vlasec na přívlač necteno

8.7.2008 | Venouš | Ostatní nádobíčko | 10.431 zobrazení | 50 odpovědí

Prosím poraďte mi nějaký velmi kvalitní vlasec na přívlač.Předem dě­kuji

Kormorán necteno

16.11.2007 | Robur | Legislativa | 39.429 zobrazení | 50 odpovědí

Tak biologové dnes vydali v MF dnes článek, převzatý z časopisu ŽIVA. Prý dosud nebyl publikován žádný průzkum potravy zde přezimujících kormoránů. Oni pak picli 7 kousků z Prahy Trója a analýzu udělali, a ti pražští papinkají ze 34,8% ježdíka, 25,8% plotici, dál je horuzek 12%, pak jelec, okouna no prostě samá bílá relativně bezcenná ryba. Ani slovo o tom, co dělá s rybami např. nepovedený útok atd. Jinak samozřejmě musíme důkladně poznat potavní biologii a diskutovat + 1 věta o tom, že legislativa by se měla po diskusi změnit.

bolo x match necteno

3.10.2007 | svaca | Plavaná | 8.568 zobrazení | 50 odpovědí

zdravim potreboval bych poradit s proutkem chytam hodne na plavacku(ploti­ce,cejn,tloust,par­ma) hlavne reka pod jezy v proudech tune a tak ale rad i na fleku zakrmim a jen pokladam!nemam rad teleskopy a nevim jestli by matchka byla to nej!tak nekdo poradte jestli mate zkusenost dikes moc

Dobrý muškařský web? Sem s ním... necteno

1.9.2006 | Yossik | Muškaření | 6.882 zobrazení | 50 odpovědí

Nahoďte sem sím své oblíbené www o muškaření…

Pocitacove hry!!! necteno

14.7.2006 | perch | Ryby | 8.085 zobrazení | 50 odpovědí

Jake hry „frci“ mezi rybari???

Slunečnice pestrá??? necteno

15.2.2006 | Tomix | Ostatní ryby | 43.131 zobrazení | 50 odpovědí

Čauvec, zajímá mě, jestli se vám někomu podařilo někdy ulovit slunečnici. Jestli jo, tak kde, kdy, jakým lovebním stylem a na co.

CANDÁT zpět na 40cm necteno

26.7.2005 | Vydrus | Dravci | 8.672 zobrazení | 50 odpovědí

Chci jen znát vaše názory (jestli nejsem jediný). Myslím si, že změnou míry na 45cm si RS moc nepomohl, spíš naopak. Za sezonu se chytí spousta candátů 40–44cm a většinou se zažere, i když sekáte dříve. Podle řádu ho musíte pustit a on chcípne. Je to škoda, navíc kdyby si ho rybář mohl vzít, nechytal by po dvou kusech už dál a nedocházelo by k někdy až drastickému vybíjení tak krásné a tolik žádané ryby.

Death-Loučím se s chytejáky..... necteno

6.1.2005 | DEATH | Ryby | 5.981 zobrazení | 50 odpovědí

Příští úterý bude rodičák a jelikož to vypadá,že se vyplní mé nejčernější představy a dostanu minimálně jednu trojku v pololetí,takže se nedostanu bez přijímaček. Mám slíbeno,že mi bude za 3 odpojen interet a budu mít domácí vězení do přijímaček. O kterých mi furt sugerujou,že je nemůžu zvládnout,nevím proč,protože jsem měl vždy vyznamenání. Tímto se asi loučím se všemi chytejáky,bylo mi tu hezky,rád sem pokecal a občas přispěl svou troškou umu. Chtěl bych ještě říct,aby ste se nedivili,když nebudu na ICQ,holt když neni net,není ICQ. Takže rád sem vás všechny poznal a Čau!!

Karta uživatele Chytej. cz necteno

30.9.2004 | toulovec | chytej.cz | 5.823 zobrazení | 50 odpovědí

Na srazu jsme se bavili o tom, kdo si jak zvolil svůj nick, mně by zajímalo proč někteří nevyplní kartu uživatele. Ccete být v anonymitě?? nebo máte strach ze zneužití??? Já si vyplnil kartu myslím docela poctivě a myslím že mi to přineslo víc pozitivního než toho špatného. Takže zase rejpám do vosího hnízdečka – proč herdek nevyplníte víc abych se o Vás něco dozvěděl????

Muškaření necteno

13.7.2004 | Dědek | Muškaření | 9.154 zobrazení | 50 odpovědí

Tak jsem okusil chytání s mušákem a myslím, že to je ono. Pánové, nevím o tom nic a potřeboval bych základní informace. Podle čeho vybrat prut, naviják, šňůru … Taky něco o technice a pod. Doporučte i net. Prostě všechno. Dík.

Akce prutu Wonderod necteno

25.6.2014 | Hony | Pruty | 13.757 zobrazení | 49 odpovědí

Může mi někdo poradit, kde najdu akce prutu Wonderod převedeny na gramy? Byly děleny A1, A2…, B1, B2…

JV zachránce či byznysmen? necteno

3.5.2012 | Martin Chmelík | Domácí revíry | 21.006 zobrazení | 49 odpovědí

JV má prý zachraňovat ohrožené velké ryby. Zajímavé a možná chválihodné. Ale napadá mne otázka, kde ty ohrožené, velké ryby bude brát, to za prvé. A za druhé. Co je to za záchranu, když ty ohrožené, velké ryby budou jako atrakce pro rybáře, kteří si zaplatí jistě ne levnou denní povolenku. Tady najdete více:

http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…

Šluknovský výběžek necteno

30.3.2012 | monaster | Domácí revíry | 56.159 zobrazení | 49 odpovědí

rybaření ve Šluknovském výběžku......­.vážení pánové, páni kluci milé dámy, děvčata …vzhledem k faktu , že jsem se přistěhoval do této bohem a svatým Petrem zapomenuté části naší země kde netečou řeky (nepočítám li pstruhové) a kde je člověk odkázaný na menší či větší louže skoro pořád zamrzlé rád bych v tomu foru probíral revíry, úlovky, zážitky .apod

Krabí tyčinky ?? necteno

4.1.2011 | Mr. Vydra | Rybaření na dírkách | 9.175 zobrazení | 49 odpovědí

Četl jsem na jednom nejmenovaném rybářském servru že se dá použít pro lov na dírkách tato nástraha krabí tyčinky. Divil jsem se ale komentář u toho článku byl neskutečný prý je na to dost pěkných úlovků. Zkoušel na tuto nástrahu někdo někdy něco chytit ???

Použití krmné směsi na závodech necteno

5.5.2010 | kamos007 | Závody | 5.896 zobrazení | 49 odpovědí

Koupil jsem si na závody 2,5 kg krmení od TRAPERU (karpiowate)(barva hnědočervená) a 1 kg TOP Mix (Perník) od václavíka (barva tmavě žlutá až nahnědlá)+ ještě mám objednané 3 krabičky masňáků a nachytám hnojáčky.Chci chytat na plavačku a feeder a nevím jestli mám dát jako hlavní směs na dno směs od traperu a jako mrakovou směs od václavíka. nebo jestli se dají tyto směsi kombinovat atd…

Hlavní lovená ryba by měla být ouklej, plotice, cejn a semtam zabere kapr. Děkuji moc za odpovědi.

Návrat lososů do Českých řek necteno

29.12.2009 | cici13 | Lososovité ryby | 6.123 zobrazení | 49 odpovědí

Zdravím všechny kolegy rybáře,rybářky­.Nedávno jsem slyšel v rádiu, že ČRS plně usiluje o návratu lososů do ČR.Takže se rozjela kampaň tzv. adoptujte si lososa, kdy při zaslání dárcovské DMS v hodnotě 30KČ adoptujete asi 10 cm velkého lososa, který bude vysazen do vod Českého Šwýcarska. Já osobně jsem milovníkem lososovitých ryb a DMS jsem poslal.Byl bych moc rád ,kdyby losos byl naší běžnou rybou. A proto se ptám Vás ostatních, jste pro návrat lososa do Českých řek?Více informací na www.navratlososu.cz