Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

S karabinkou nebo bez karabinky necteno

15.4.2011 | dejv14 | Přívlač | 7.246 zobrazení | 48 odpovědí

Ahoj chci se zepta jestli je lepší mít karabinku na přívlač nebo ne na hodně fotkách jsem viděl že neni navazaná a je nastraha připevněná na pevno,určitě chápu že když je karabinka tak se líp mnění nástraha osobně používám karabinku.Děkuji za vaše tipy a rady.

Kde koupit krabičky? necteno

15.3.2011 | Šnek | Tipy & triky | 6.312 zobrazení | 48 odpovědí

Zdravím,scháním plastové krabičky na nástrahy,takové jako jsou např.u rohlíkového boilies v obchodě,různých foukaček..pora­dí někdo?

Zdražování MP povolenky pro Sev.Moravu a Slezsko necteno

29.11.2009 | kraui | Vaše názory | 6.514 zobrazení | 48 odpovědí

Jste proto aby se povolenka zdražovala a u vody to nikde nejde poznat?? Zajímaji mne vaše názory nebo se to nelíbí jenom mi.

Rybařina v západních čechách necteno

12.3.2009 | kamylrybak | Ryby | 19.915 zobrazení | 48 odpovědí

Týkající se spíš kaprařů…

feeder necteno

1.2.2009 | Ome | Pruty | 5.988 zobrazení | 48 odpovědí

Ahoj , doporučili by jste mi někdo nějaký levný feederový prut?

Nejlepší feederový prut necteno

11.1.2009 | okoun27 | Feeder | 18.760 zobrazení | 48 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší feederový prut co kdy byl vyroben ???

Přibližovadlo k vodě necteno

17.6.2008 | vagi | Ostatní nádobíčko | 7.078 zobrazení | 48 odpovědí

Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.

časopis Kapr necteno

6.12.2007 | stanley 4 | Obchod | 11.102 zobrazení | 48 odpovědí

pánové tak co říkáte na ten nový časopis kapr?mně se celkem líbí až teda na jednu osobu která vystupuje na přiloženém dvd.nemá tam co dělat

Brněnská přehrada.. necteno

3.10.2006 | cercer | Domácí revíry | 6.943 zobrazení | 48 odpovědí

Chlapi..poraď­te..chci tam jet zavláčet..nikdy jsem tam nebyl..zajímavá místa..kam se podívat.Popřípadě něco zajímavého v okolí…tedy.­.rybářsky zajímavého:-)

CaR pro potočáka necteno

13.6.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.281 zobrazení | 48 odpovědí

Byli by jste pro CaR pro potočáka na našich vodách, dokud by se jeho stavy u nás nezlepšili? Budu rád za každý názor.

Jak se řekne? necteno

20.4.2005 | efendi | Pruty | 36.280 zobrazení | 48 odpovědí

Kdo zná odpověď na otázku: říká se vlasci SATURNA – SARTUNA – SATRUNA. Tyto názvy jsem slyšel a nyní se přeme co je správné. Pomozte s odpovědí.

Co je to neúspěch? necteno

26.1.2005 | Gudaska | Neúspěchy | 8.045 zobrazení | 48 odpovědí

Nula příspěvků je zajímavá. Co je to neúspěch? Já když jdu k vodě, tak už jsem uspěl.

Kam mizejí velcí okouni??! necteno

5.12.2004 | DEATH | Dravci | 7.303 zobrazení | 48 odpovědí

Tak nevím,jestli si toho všiml i někdo jiný,ale vypadá to,že na řekách mizí velcí okouni,ale za to je 4× více těch malých co žijí v hejnech. Nevíte někdo,co s nima může být??

tica scepter gtx 9000 necteno

5.9.2012 | pytlak | Navijáky | 11.636 zobrazení | 47 odpovědí

má někdo zkušenosti s tímto nádherným navijákem. prostě vaše recenze na tento naviják

Sumcový wobler necteno

23.12.2011 | svery | Dravci | 35.510 zobrazení | 47 odpovědí

Ahoj zajímalo by mě na jaký wobler máte úspěchy u sumců. V létě bych chtěl zkusit vláčení za lodí. Hloubka max. 5metrů.

Naviják na dírky necteno

20.12.2011 | sethy | Rybaření na dírkách | 26.602 zobrazení | 47 odpovědí

Nemáte nějaký tip na dírkoví naviják? Speciální „dírkové“ nestojí za nic a tak malé „vláčáky“ (1000ky) nevlastním.
Hledám něco, funkčního, v mrazu nezamrzajícího, lehkého (max do 200g) a cenově do cca 600–700Kč.

Návnada na podzimní chytání kaprů necteno

6.11.2011 | MTHRFCKR | Tipy & triky | 16.608 zobrazení | 47 odpovědí

Chystám se v těchto dnech na chytání kaprů ve stojaté vodě. Zajímá mě jakou návnadu použít. Jestli je dobré držet se stále osvědčených chlebů či vařených brambor nebo ve studenějším podzimním období obměnit návnadu na něco jiného?

Ještě přidám jeden dotaz – V jaké hloubce se zhruba kapři pohybují, pokud je venku okolo 10°? Jak velký ponor ode dna mám nastavit?

Robinson cortez - očka necteno

28.2.2011 | FISHERBOY | Pruty | 25.267 zobrazení | 47 odpovědí

Rád bych se zeptal především majitelů tohoto prutu. Po koupi proutku 240 cm 1,5–12g jsem prohlížel očka. Poslední očko před vlepenou špičkou (tzn 4 od špičky) je ale v jiné úrovni– na kratších ,,pacičkách" než očka na vlepené špičce.rozdíl odhaduji tak na 1,5mm. Máte to tak i vy na svych cortezech?? popř. má to vliv na vedení vlasce,nadhozy apod? díky za odpovědi.

vlaceni gumoveho uhore necteno

4.9.2010 | kingkubik | Přívlač | 6.025 zobrazení | 47 odpovědí

dobry den.chtel jsem se zeptat zkouseli jste nekdo vlacet na napodobeninu uhore?navnada je urcena na sumce a stiku http://www.bohemiafishing.cz/…ig-neel-1-ne ?dekuji za kazdou odpoved

Přívlač s návazcem necteno

13.4.2010 | Rex2 | Přívlač | 7.956 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravim
Při plavané i feederu se často používají návazce, jak pro rychlejší převazování, zjemnění montáže atd. A tak mě napadlo použít návazec na přívláč, třeba právě k rychlejší výměně nástrahy (což v případě použití karabinky s obratlíkem nemá smysl) nebo zda ryby při vláčce výrazně reagují na nepatrné zeslabení vlasce. Nikdy jsem to nezkoušel, tak se ptám vás na vaše zkušenosti nebo teorie. Díky za odpovědi