Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
S karabinkou nebo bez karabinky
15.4.2011 | dejv14 | Přívlač | 7.246 zobrazení | 48 odpovědí
Ahoj chci se zepta jestli je lepší mít karabinku na přívlač nebo ne na hodně fotkách jsem viděl že neni navazaná a je nastraha připevněná na pevno,určitě chápu že když je karabinka tak se líp mnění nástraha osobně používám karabinku.Děkuji za vaše tipy a rady.
Kde koupit krabičky?
15.3.2011 | Šnek | Tipy & triky | 6.312 zobrazení | 48 odpovědí
Zdravím,scháním plastové krabičky na nástrahy,takové jako jsou např.u rohlíkového boilies v obchodě,různých foukaček..poradí někdo?
Zdražování MP povolenky pro Sev.Moravu a Slezsko
29.11.2009 | kraui | Vaše názory | 6.514 zobrazení | 48 odpovědí
Jste proto aby se povolenka zdražovala a u vody to nikde nejde poznat?? Zajímaji mne vaše názory nebo se to nelíbí jenom mi.
Rybařina v západních čechách
12.3.2009 | kamylrybak | Ryby | 19.915 zobrazení | 48 odpovědí
Týkající se spíš kaprařů…
feeder
1.2.2009 | Ome | Pruty | 5.988 zobrazení | 48 odpovědí
Ahoj , doporučili by jste mi někdo nějaký levný feederový prut?
Nejlepší feederový prut
11.1.2009 | okoun27 | Feeder | 18.760 zobrazení | 48 odpovědí
jaký je podle vás nejlepší feederový prut co kdy byl vyroben ???
Přibližovadlo k vodě
17.6.2008 | vagi | Ostatní nádobíčko | 7.078 zobrazení | 48 odpovědí
Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.
časopis Kapr
6.12.2007 | stanley 4 | Obchod | 11.102 zobrazení | 48 odpovědí
pánové tak co říkáte na ten nový časopis kapr?mně se celkem líbí až teda na jednu osobu která vystupuje na přiloženém dvd.nemá tam co dělat
Brněnská přehrada..
3.10.2006 | cercer | Domácí revíry | 6.943 zobrazení | 48 odpovědí
Chlapi..poraďte..chci tam jet zavláčet..nikdy jsem tam nebyl..zajímavá místa..kam se podívat.Popřípadě něco zajímavého v okolí…tedy..rybářsky zajímavého:-)
CaR pro potočáka
13.6.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.281 zobrazení | 48 odpovědí
Byli by jste pro CaR pro potočáka na našich vodách, dokud by se jeho stavy u nás nezlepšili? Budu rád za každý názor.
Jak se řekne?
20.4.2005 | efendi | Pruty | 36.280 zobrazení | 48 odpovědí
Kdo zná odpověď na otázku: říká se vlasci SATURNA – SARTUNA – SATRUNA. Tyto názvy jsem slyšel a nyní se přeme co je správné. Pomozte s odpovědí.
Co je to neúspěch?
26.1.2005 | Gudaska | Neúspěchy | 8.045 zobrazení | 48 odpovědí
Nula příspěvků je zajímavá. Co je to neúspěch? Já když jdu k vodě, tak už jsem uspěl.
Kam mizejí velcí okouni??!
5.12.2004 | DEATH | Dravci | 7.303 zobrazení | 48 odpovědí
Tak nevím,jestli si toho všiml i někdo jiný,ale vypadá to,že na řekách mizí velcí okouni,ale za to je 4× více těch malých co žijí v hejnech. Nevíte někdo,co s nima může být??
tica scepter gtx 9000
5.9.2012 | pytlak | Navijáky | 11.636 zobrazení | 47 odpovědí
má někdo zkušenosti s tímto nádherným navijákem. prostě vaše recenze na tento naviják
Sumcový wobler
23.12.2011 | svery | Dravci | 35.510 zobrazení | 47 odpovědí
Ahoj zajímalo by mě na jaký wobler máte úspěchy u sumců. V létě bych chtěl zkusit vláčení za lodí. Hloubka max. 5metrů.
Naviják na dírky
20.12.2011 | sethy | Rybaření na dírkách | 26.602 zobrazení | 47 odpovědí
Nemáte nějaký tip na dírkoví naviják? Speciální „dírkové“
nestojí za nic a tak malé „vláčáky“ (1000ky) nevlastním.
Hledám něco, funkčního, v mrazu nezamrzajícího, lehkého (max do 200g) a
cenově do cca 600–700Kč.
Návnada na podzimní chytání kaprů
6.11.2011 | MTHRFCKR | Tipy & triky | 16.608 zobrazení | 47 odpovědí
Chystám se v těchto dnech na chytání kaprů ve stojaté vodě. Zajímá mě jakou návnadu použít. Jestli je dobré držet se stále osvědčených chlebů či vařených brambor nebo ve studenějším podzimním období obměnit návnadu na něco jiného?
Ještě přidám jeden dotaz – V jaké hloubce se zhruba kapři pohybují, pokud je venku okolo 10°? Jak velký ponor ode dna mám nastavit?
Robinson cortez - očka
28.2.2011 | FISHERBOY | Pruty | 25.267 zobrazení | 47 odpovědí
Rád bych se zeptal především majitelů tohoto prutu. Po koupi proutku 240 cm 1,5–12g jsem prohlížel očka. Poslední očko před vlepenou špičkou (tzn 4 od špičky) je ale v jiné úrovni– na kratších ,,pacičkách" než očka na vlepené špičce.rozdíl odhaduji tak na 1,5mm. Máte to tak i vy na svych cortezech?? popř. má to vliv na vedení vlasce,nadhozy apod? díky za odpovědi.
vlaceni gumoveho uhore
4.9.2010 | kingkubik | Přívlač | 6.025 zobrazení | 47 odpovědí
dobry den.chtel jsem se zeptat zkouseli jste nekdo vlacet na napodobeninu uhore?navnada je urcena na sumce a stiku http://www.bohemiafishing.cz/…ig-neel-1-ne ?dekuji za kazdou odpoved
Přívlač s návazcem
13.4.2010 | Rex2 | Přívlač | 7.956 zobrazení | 47 odpovědí
Zdravim
Při plavané i feederu se často používají návazce, jak pro rychlejší
převazování, zjemnění montáže atd. A tak mě napadlo použít návazec
na přívláč, třeba právě k rychlejší výměně nástrahy (což
v případě použití karabinky s obratlíkem nemá smysl) nebo zda ryby při
vláčce výrazně reagují na nepatrné zeslabení vlasce. Nikdy jsem to
nezkoušel, tak se ptám vás na vaše zkušenosti nebo teorie. Díky za
odpovědi