Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

kuriózní úlovky necteno

22.9.2005 | ESKY | Kaprařina | 10.165 zobrazení | 47 odpovědí

Ahoj kolegové, pochlubte se co jste vytáhli z vody zajímavého? Neberu rozsvícenou lucernu,ale někdy se podaří fakt úlovek. Já třeba měl prudký záběr na pařenku, na těžko-seknu a tááhnu, no byla to pěkná brusle-levá, kamarád tahal asi pět minut plastový patník na Labi-parma hadr!!!

Chytání NON-STOP necteno

26.5.2005 | Mike | Legislativa | 8.492 zobrazení | 47 odpovědí

Co si myslíte o chytání ryb NON-STOP?Mylíte,že by se to mělo praktikovat na všech revírech,nebo jen na těch soukromých?

Nadpis nové rubriky necteno

28.3.2005 | HaD | chytej.cz | 6.420 zobrazení | 47 odpovědí

Vážení Chytejáci, založil jsem novou rubriky, která zatím nese název „Z lovu“ (hned vedle diskuze), kde se můžete podělit o zážitky a fotky z Vašich výprav. O názvu rubriky se v kuloárech živě diskutovalo a tak se ještě ptám na Váš názor, zda současný název zachovat, či jej změnit.

Dosavadní návrhy byly:

1. Chytal jsem
  2. Chytáme
  3. Chytám
  4. Od vody

......

Zkuste se vyjádřit, co by se Vám nejvíce líbilo, případně navrhnout něco lepšího. Děkuji předem za spolupráci!

Co mu popřát? necteno

10.12.2004 | Prizrak | Ryby | 22.778 zobrazení | 47 odpovědí

Nejenom že se blíží čas Vánoc, ale blíží se i Davidovy 30. narozeniny! Tak tedy pište blahobřání, až se z vás kouří

Nepromokavá bunda na podzimní vláčku. necteno

16.10.2012 | fila | Dravci | 17.334 zobrazení | 46 odpovědí

Chci si konečne pořídit trošku kvalitnejší výstroj na vláčení,abych se nevracel zmrzlej a promočenej na kost. Mužete mi poradit?Moc se v tom nevyznám.Cena za komplet tak do 5000kč.Díky.

První prut na přívlač, případně plavanou necteno

30.3.2012 | DzariN | Pruty | 27.222 zobrazení | 46 odpovědí | upravit

Ahoj, jsem tu novy a byl bych moc rad, kdyby mi nekdo mhl poradit s vyberem prvniho rybarskeho prutu a navijaku. Chci se specializovat predevsim na privlac, ale byl bych rad kdyby byl pruta castecne pouzitelny i na plavanou. Chci chytat predevsim na mensich rekach, pouze vyjmecne na vodni nadrzi. Cenovy storp jsem si stanovil na 2 000,– za jeden prut a navijak, ale po procteni par diskusi a prohlidek eshopu, by to mozna slo dostat na max. 3000. Pro prut jsem temer rozhodnut a to pro Mivardi Avantgarde Spinn 2,1 m 5 – 28 g, pripada mi jako dobry pomer cena/kvalita. Delsi moc nechci, protoze useky, kde planuji chytat nejsou vzdy lehce pristupne. Jen nevim jestli jsem se rozhodl pro spravnou gramaz (cilova ryby, pstruh, stika, okoun a dalsi dravci). Jaky by byl podle vas idealni navijak pro tento prut? Pripadne rad si prectu jakakoliv jina doporuceni i ohledne toho jestli vlasec nebo pletenku atd.

Budu se tesit na odpoved a verim, ze se mnou budete mit trpelivost, kazdy nejak zacinal :)

Naviják na plavačku necteno

30.5.2011 | CiCu | Plavaná | 16.737 zobrazení | 46 odpovědí

Poraďte prosím naviják na plavanou do 1000 Kč. Nejlépe s přední brzdou ale může být i zadní brzda.

Lov línů na boilie necteno

17.2.2011 | Jak.novi | Bílá ryba | 6.596 zobrazení | 46 odpovědí

Máte zkušenosti s lovem línů na boilie? Když ano, přihoďte tipy na boilie (příchuť, nebo dokonce recept) a třeba vhodnou montáž. Prostě vše o lovu lína na boilie (mohou být i zkušenosti s peletama).

Proč mizí rybí druhy z našich řek? necteno

28.1.2011 | Poldík | Domácí revíry | 6.812 zobrazení | 46 odpovědí

Rád chodím rybařit k vodě, kde nevím co ulovím za rybí druh.Pravdou však je,že poslední roky je náhoda ulovit lína, lipana a okouna i tam, kde se to rybami jen hemžilo. Je ryb opravdu málo?

Jawa / Stadion KOUPIM necteno

20.10.2010 | PavelOstrava | Obchod | 9.224 zobrazení | 46 odpovědí | upravit

Ahojte, nema nekdo doma mopeda, stadiona, pionyra na kterem jste jezdili na ryby a ktery uz prekazi? Z okoli Ostravy. Potrebuju nejake nenarocne priblizovatko, ale nechci kupovat drahe skutry. Diky Pavel

Násada štiky - Kolik? V jaké velikosti? necteno

2.3.2010 | | Dravci | 9.636 zobrazení | 46 odpovědí

Zdar všem milovníkům zubatých dravců! Potřeboval bych poradit – kolik štik a v jaké velikosti/stáří je rozumné a ekonomické nasadit do zatopeného lomu rozlohou 50×50m velmi členitý břeh, průměrná hloubka 2m. Nynější rybí osazenstvo – jelec ve velikostech 10 – 50 cm, okoun nejčasteji ±10cm, hrouzek. Nemyslím si, že by ta voda byla extra úživná, ale myslím, že nějaká štika by se tam uživila :-) Nasadit menší množství větších štik nebo raději plůdek ve větším množství? Díky za všechny tipy!

Lanka na Privlac necteno

27.1.2010 | kingkubik | Dravci | 9.328 zobrazení | 46 odpovědí

dobry den.rad by jsem dostal nejakych par rad tykajichich se privlace.tento rok se chci privlaci zacit venovat na plno.potreboval by jsem poradit s vyberem lanek na privlac a s vasimy zkusenostmi.lovim na woblery od velikosti 3cm az 12cm na stojete vode.kdyz jsem kupoval obycejny lanka za 10kc malej wobler mi prestal uplne chodit.zacinam se tomu venovat nemam tudis zkusenosti s lanky od vice vyrobcu.Dekuji pre­dem

Tření v navijáku necteno

18.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 7.101 zobrazení | 46 odpovědí

Zdravím, obracím se na Vás s dotazem, žádostí o radu, tip, či nápad, jak vyřešit můj problém. Na mém přívlačovém navijáku jsem po určité době spokojeného používání(cca 3 měsíce) zaznamenal místy tření, který způsobovalo takový ,,šumivý" zvuk. zkoušel jsem naviják rozebrat , promazat, houby platny.. při poslední vycházce se stav zhoršil, ze při jakémkoli navíjení to uz fakt ,,chrčí". Když sundám cívku a motám jen tak , tak to nechrčí tolik jako se zátěží, ale i tak zvuk slyším. čím to je?? jak to odstanit?? nevíte někdo?

Jigové hlavičky bez protihrotu necteno

14.9.2009 | ala | Přívlač | 27.520 zobrazení | 46 odpovědí

Neví někdo, kde se dají sehnat jigové hlavičky bez protihrotu? Nejlépe e-shop. Díky.

Přemnožená Ouklej necteno

26.5.2009 | standas | Bílá ryba | 6.239 zobrazení | 46 odpovědí

Dnes jsem strávil pár hodinek na Berounce a Ouklej mně dost štvala,kolik toho asi miliarda kouslů za den sežere?co s tím? dravci nemaj šanci to korigovat,snad jedině začít dělat domácí salát.Máte lepší nápad?

Rybarske Knihy necteno

25.1.2009 | Losfedos | chytej.cz | 5.437 zobrazení | 46 odpovědí

Kolik vlastnite rybarskych knih?Vase nejoblibenejsi?Zda cerpate informace z knih?Kolik casu travite ctenim?atd…

Kormorán - výskyt necteno

16.1.2009 | Libor | Tipy & triky | 8.077 zobrazení | 46 odpovědí

Chtěl bych fotit kormorány. Máte nějaké typy kde se vyskytují a kde se k nim dá relativně přiblížit? Vítám i morčáky nebo málo obvyklé kachny. Nejlépe střední čechy. Hoďte to sem do fóra nebo mě do osobky. Díky Libor

Zaměřeno na TRUMANy... necteno

2.11.2008 | BlueShark | Ostatní ryby | 7.402 zobrazení | 46 odpovědí

Zdravím všechny rybáře a rybářky. Asi každý se setkal s rybou zvanou TRUMAN. Ano, Sumeček Americký má tendenci se přemnožovat na stojatých vodách. Drtí populaci ryb, plůdky, jikry a voda se neregeneruje :( Má někdo nápad co s tím? Zaslechl jsem, že soupeř je candát, že mu smrtelný mortel trumana nevadí (roztažené bodce do stran při smrti nebo obraně). Z ptáků kormorán nebo volavka. Jaem z Ústí nad Labem (jeden rybník cca 3ha je jimi přemnožen) a chtěl bych něco provést s lokalitama, které ovládli. Po náhozu se chytají za ploutve, břicho a pořád tahaj, na vše co do vody přiletí. I na vajgl jsem je vytáhl. Ke kaprům tak nástraha doputuje jen ojediněle. CO S TÍM? MÁ NĚKDO NÁPAD?

Jak se dostat do přívláčové ligy necteno

14.7.2008 | -zruseno | Závody | 7.125 zobrazení | 46 odpovědí

Chtěl bych se dostat do přívlačové ligi ale nevim jak.

Prut na privlac necteno

11.6.2008 | jirka88 | Pruty | 8.356 zobrazení | 46 odpovědí

prosim lidi mohli by jste mi poradit nejaky dobry prut na privlac dekuji vsem … abych se vesel nejlepe do 2 000,– popr trochu pres kdyby nekdo mel typ na nejaky dobry nvijak tak taky napiste :)