Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
kuriózní úlovky
22.9.2005 | ESKY | Kaprařina | 10.165 zobrazení | 47 odpovědí
Ahoj kolegové, pochlubte se co jste vytáhli z vody zajímavého? Neberu rozsvícenou lucernu,ale někdy se podaří fakt úlovek. Já třeba měl prudký záběr na pařenku, na těžko-seknu a tááhnu, no byla to pěkná brusle-levá, kamarád tahal asi pět minut plastový patník na Labi-parma hadr!!!
Chytání NON-STOP
26.5.2005 | Mike | Legislativa | 8.492 zobrazení | 47 odpovědí
Co si myslíte o chytání ryb NON-STOP?Mylíte,že by se to mělo praktikovat na všech revírech,nebo jen na těch soukromých?
Nadpis nové rubriky
28.3.2005 | HaD | chytej.cz | 6.420 zobrazení | 47 odpovědí
Vážení Chytejáci, založil jsem novou rubriky, která zatím nese název „Z lovu“ (hned vedle diskuze), kde se můžete podělit o zážitky a fotky z Vašich výprav. O názvu rubriky se v kuloárech živě diskutovalo a tak se ještě ptám na Váš názor, zda současný název zachovat, či jej změnit.
Dosavadní návrhy byly:
- Chytal jsem
- Chytáme
- Chytám
- Od vody
......
Zkuste se vyjádřit, co by se Vám nejvíce líbilo, případně navrhnout něco lepšího. Děkuji předem za spolupráci!
Co mu popřát?
10.12.2004 | Prizrak | Ryby | 22.778 zobrazení | 47 odpovědí
Nejenom že se blíží čas Vánoc, ale blíží se i Davidovy 30. narozeniny! Tak tedy pište blahobřání, až se z vás kouří
Nepromokavá bunda na podzimní vláčku.
16.10.2012 | fila | Dravci | 17.334 zobrazení | 46 odpovědí
Chci si konečne pořídit trošku kvalitnejší výstroj na vláčení,abych se nevracel zmrzlej a promočenej na kost. Mužete mi poradit?Moc se v tom nevyznám.Cena za komplet tak do 5000kč.Díky.
První prut na přívlač, případně plavanou
30.3.2012 | DzariN | Pruty | 27.222 zobrazení | 46 odpovědí | upravit
Ahoj, jsem tu novy a byl bych moc rad, kdyby mi nekdo mhl poradit s vyberem prvniho rybarskeho prutu a navijaku. Chci se specializovat predevsim na privlac, ale byl bych rad kdyby byl pruta castecne pouzitelny i na plavanou. Chci chytat predevsim na mensich rekach, pouze vyjmecne na vodni nadrzi. Cenovy storp jsem si stanovil na 2 000,– za jeden prut a navijak, ale po procteni par diskusi a prohlidek eshopu, by to mozna slo dostat na max. 3000. Pro prut jsem temer rozhodnut a to pro Mivardi Avantgarde Spinn 2,1 m 5 – 28 g, pripada mi jako dobry pomer cena/kvalita. Delsi moc nechci, protoze useky, kde planuji chytat nejsou vzdy lehce pristupne. Jen nevim jestli jsem se rozhodl pro spravnou gramaz (cilova ryby, pstruh, stika, okoun a dalsi dravci). Jaky by byl podle vas idealni navijak pro tento prut? Pripadne rad si prectu jakakoliv jina doporuceni i ohledne toho jestli vlasec nebo pletenku atd.
Budu se tesit na odpoved a verim, ze se mnou budete mit trpelivost, kazdy nejak zacinal :)
Naviják na plavačku
30.5.2011 | CiCu | Plavaná | 16.737 zobrazení | 46 odpovědí
Poraďte prosím naviják na plavanou do 1000 Kč. Nejlépe s přední brzdou ale může být i zadní brzda.
Lov línů na boilie
17.2.2011 | Jak.novi | Bílá ryba | 6.596 zobrazení | 46 odpovědí
Máte zkušenosti s lovem línů na boilie? Když ano, přihoďte tipy na boilie (příchuť, nebo dokonce recept) a třeba vhodnou montáž. Prostě vše o lovu lína na boilie (mohou být i zkušenosti s peletama).
Proč mizí rybí druhy z našich řek?
28.1.2011 | Poldík | Domácí revíry | 6.812 zobrazení | 46 odpovědí
Rád chodím rybařit k vodě, kde nevím co ulovím za rybí druh.Pravdou však je,že poslední roky je náhoda ulovit lína, lipana a okouna i tam, kde se to rybami jen hemžilo. Je ryb opravdu málo?
Jawa / Stadion KOUPIM
20.10.2010 | PavelOstrava | Obchod | 9.224 zobrazení | 46 odpovědí | upravit
Ahojte, nema nekdo doma mopeda, stadiona, pionyra na kterem jste jezdili na ryby a ktery uz prekazi? Z okoli Ostravy. Potrebuju nejake nenarocne priblizovatko, ale nechci kupovat drahe skutry. Diky Pavel
Násada štiky - Kolik? V jaké velikosti?
2.3.2010 | | Dravci | 9.636 zobrazení | 46 odpovědí
Zdar všem milovníkům zubatých dravců! Potřeboval bych poradit – kolik štik a v jaké velikosti/stáří je rozumné a ekonomické nasadit do zatopeného lomu rozlohou 50×50m velmi členitý břeh, průměrná hloubka 2m. Nynější rybí osazenstvo – jelec ve velikostech 10 – 50 cm, okoun nejčasteji ±10cm, hrouzek. Nemyslím si, že by ta voda byla extra úživná, ale myslím, že nějaká štika by se tam uživila :-) Nasadit menší množství větších štik nebo raději plůdek ve větším množství? Díky za všechny tipy!
Lanka na Privlac
27.1.2010 | kingkubik | Dravci | 9.328 zobrazení | 46 odpovědí
dobry den.rad by jsem dostal nejakych par rad tykajichich se privlace.tento rok se chci privlaci zacit venovat na plno.potreboval by jsem poradit s vyberem lanek na privlac a s vasimy zkusenostmi.lovim na woblery od velikosti 3cm az 12cm na stojete vode.kdyz jsem kupoval obycejny lanka za 10kc malej wobler mi prestal uplne chodit.zacinam se tomu venovat nemam tudis zkusenosti s lanky od vice vyrobcu.Dekuji predem
Tření v navijáku
18.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 7.101 zobrazení | 46 odpovědí
Zdravím, obracím se na Vás s dotazem, žádostí o radu, tip, či nápad, jak vyřešit můj problém. Na mém přívlačovém navijáku jsem po určité době spokojeného používání(cca 3 měsíce) zaznamenal místy tření, který způsobovalo takový ,,šumivý" zvuk. zkoušel jsem naviják rozebrat , promazat, houby platny.. při poslední vycházce se stav zhoršil, ze při jakémkoli navíjení to uz fakt ,,chrčí". Když sundám cívku a motám jen tak , tak to nechrčí tolik jako se zátěží, ale i tak zvuk slyším. čím to je?? jak to odstanit?? nevíte někdo?
Jigové hlavičky bez protihrotu
14.9.2009 | ala | Přívlač | 27.520 zobrazení | 46 odpovědí
Neví někdo, kde se dají sehnat jigové hlavičky bez protihrotu? Nejlépe e-shop. Díky.
Přemnožená Ouklej
26.5.2009 | standas | Bílá ryba | 6.239 zobrazení | 46 odpovědí
Dnes jsem strávil pár hodinek na Berounce a Ouklej mně dost štvala,kolik toho asi miliarda kouslů za den sežere?co s tím? dravci nemaj šanci to korigovat,snad jedině začít dělat domácí salát.Máte lepší nápad?
Rybarske Knihy
25.1.2009 | Losfedos | chytej.cz | 5.437 zobrazení | 46 odpovědí
Kolik vlastnite rybarskych knih?Vase nejoblibenejsi?Zda cerpate informace z knih?Kolik casu travite ctenim?atd…
Kormorán - výskyt
16.1.2009 | Libor | Tipy & triky | 8.077 zobrazení | 46 odpovědí
Chtěl bych fotit kormorány. Máte nějaké typy kde se vyskytují a kde se k nim dá relativně přiblížit? Vítám i morčáky nebo málo obvyklé kachny. Nejlépe střední čechy. Hoďte to sem do fóra nebo mě do osobky. Díky Libor
Zaměřeno na TRUMANy...
2.11.2008 | BlueShark | Ostatní ryby | 7.402 zobrazení | 46 odpovědí
Zdravím všechny rybáře a rybářky. Asi každý se setkal s rybou zvanou TRUMAN. Ano, Sumeček Americký má tendenci se přemnožovat na stojatých vodách. Drtí populaci ryb, plůdky, jikry a voda se neregeneruje :( Má někdo nápad co s tím? Zaslechl jsem, že soupeř je candát, že mu smrtelný mortel trumana nevadí (roztažené bodce do stran při smrti nebo obraně). Z ptáků kormorán nebo volavka. Jaem z Ústí nad Labem (jeden rybník cca 3ha je jimi přemnožen) a chtěl bych něco provést s lokalitama, které ovládli. Po náhozu se chytají za ploutve, břicho a pořád tahaj, na vše co do vody přiletí. I na vajgl jsem je vytáhl. Ke kaprům tak nástraha doputuje jen ojediněle. CO S TÍM? MÁ NĚKDO NÁPAD?
Jak se dostat do přívláčové ligy
14.7.2008 | -zruseno | Závody | 7.125 zobrazení | 46 odpovědí
Chtěl bych se dostat do přívlačové ligi ale nevim jak.
Prut na privlac
11.6.2008 | jirka88 | Pruty | 8.356 zobrazení | 46 odpovědí
prosim lidi mohli by jste mi poradit nejaky dobry prut na privlac dekuji vsem … abych se vesel nejlepe do 2 000,– popr trochu pres kdyby nekdo mel typ na nejaky dobry nvijak tak taky napiste :)