Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Jak ulovit tlouště kolem 50? Poraďte, prosim.
23.9.2004 | Holajz2 | Bílá ryba | 7.739 zobrazení | 45 odpovědí
Četl jsem o třešních (něčem červeném), kobilkách, plandavkách a woblerech, atd. Co je tedy nejlepší na trofejního tloutě? Prosím o radu.
Nabytí rybářského lístku
27.5.2013 | sumecek39 | Legislativa | 11.039 zobrazení | 44 odpovědí
Jak jste nebo
nejste spokojeni se získáváním rybářského lístku a co říkáte na
novelu zákona , která ruší veškeré zkoušky a k získání nyní bude
stačit dojít na úřad a tam ho zaplatit,,, čáry, máry, fuk a JE z vás
rybář :)) !!!
SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g
12.1.2013 | JKemr | Pruty | 5.866 zobrazení | 44 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o obchodě, kde ještě mají prut Shimano SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g? Ve všech e-shopech, kam jsem psal je již vyprodaný a nová várka má dorazit do ČR až někdy v březnu a já nechci tak dlouho čekat. Třeba bude nějaký kousek ležet v kamenném obchodě. Jde mi přímo o tento typ, tak prosím nepište ať si radši koupím nějakou jinou značku a podobně. Předem díky za rady.
Rybářské peklo
10.10.2012 | Robur | chytej.cz | 6.164 zobrazení | 44 odpovědí
Jak si vlastně představujete rybářské peklo, do kterého přijdou nepoctiví rybáři? Fantaziím se meze nekladou. Případně koho byste tam poslali?
Fishbony
9.11.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 24.575 zobrazení | 44 odpovědí
Byl by někdo tak ochotný a věnoval fishbony ?? Vím že už se tu o tom diskutovalo ale nikde jsem to nemohl najít. Děkuji
Přemnožení boleni na dolním Labi
23.11.2010 | Droman | Dravci | 6.392 zobrazení | 44 odpovědí
Jakou máte kdo zkušenost s bolenama na labi? Já jsem za poslední 2 měsíce (cca 25 výjezdů) nachytal 19 bolenů a ani jednu rybu jiného druhu. Při vláčení zkouším snad všechny možné nástrahy, prochytávám břehy a pod. ale ani štika, ani okoun. Jen bolen za bolenem. Dle mého jsou pěkně přemnožení a začíná to být dost velký problém. Téměř vždy když dorazím k vodě ulovím 1–3 kusy během cca 2 hodin. Chytám na labi od Štětí až po Děčín. Dole po proudu je to „horší“. Bolena jsem vždy považoval za nejopatrnější plachou rybu, ale poslední dobou to tak vážne nevidím. Není problém vytáhnout jednoho a za cca 5min druhého a to se na břehu opravdu neplazim. Vůbec si nestěžuju je to super zážitek a boj, ale člověk by taky rád uvláčel něco jiného. Jakou zkušenost máte s bolenama na Labi vy?
Mohu celoročne vláčet?
6.11.2010 | devil28 | Přívlač | 9.619 zobrazení | 44 odpovědí
Mám na mysli lov na umělou mušku či streamery které nejsou vybaveny rotující vrtulkou, nebo jakým si blištivým plíškem.
Kopyta,gumy a tvistry
23.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 7.543 zobrazení | 44 odpovědí
Vodí se nejak zvláštně Tvistry Kopyta nebo podobné nástrahy ? npř:jenom přitahovat nebo přitahovat a zvedat a sklánet špičku prutu ?
Jarní nástraha
7.2.2010 | tomin | Položená | 7.587 zobrazení | 44 odpovědí
Nemá někdo dobrej tip na co chytat začátkem jara. Všichni říkaj že jak rozmrznou vody se chytá nejlíp, že sou ryby hladoví a já na jaře nikdy nic nechyt, až tak v dubnu.
Okouni na Orlíku
2.12.2009 | oxiana | Domácí revíry | 7.366 zobrazení | 44 odpovědí
Můžete mi prosím někdo poradit nějaká místa, kam se dá jet na okouny na VN Orlík?
Zátěž feedrového prutu
23.11.2009 | samotm | Feeder | 6.678 zobrazení | 44 odpovědí
Ahoj.
Koukám teď na feedrový pruty a našel jsem divnou věc: zátěž: 2/3/4oz.
To mi snad řekne tuhost špiček, ale nic o odhozový zátěži prutu, ne? Jak zjistit odhozovou zátěž?
Díky.
Odkaz na ten prut: http://www.byron.cz/shop/index.php?…
Kniha Sumec - životní výzva
9.9.2009 | Losfedos | Vaše názory | 16.366 zobrazení | 44 odpovědí
co rikate na tuto knihu?vase spokojenost s touto knihou.celkove hodnoceni tohoto dila…
bolen a štika
17.8.2009 | candatek | Dravci | 6.121 zobrazení | 44 odpovědí
prosim vas skoci mi bolen na maleho okounka mnel jsem okounka na stice a popichala se o neho
Pomožme kamarádovi
26.5.2009 | cercer | Tipy & triky | 7.226 zobrazení | 44 odpovědí
Milí přátelé,jak už asi většina z vás ví,náš dobrý kamarád vyrazí 4.července na životní lov( a ač o tom asi ještě neví),uloví i životní úlovek.Všichni znalí věci ale také víme,že následkem tohoto kroku se mohou stát návštěvy a vycházky k naší milované vodě méně časté a vzácnější.Proto jsem vás chtěl požádat,všechny kolegy,kteří vědí o čem mluvím a mají zkušenosti..posílejte sem, našemu společnému kamarádovi svoje tajné triky,fígle a rady,případně výmluvy,jak to vše navlékáte vy,aby doma byla pohoda a vy mohli k vodě…
jak na líny
3.5.2009 | ART | Bílá ryba | 9.063 zobrazení | 44 odpovědí
Mnohým se bude zdát že tohle téma tady bylo probíráno hodněkrát. Otravuju tady s novým záznamem, protože nikde jsem nenašel odpověď na můj problém. Na revíru 7ha, který je pod velkým rybářským tlakem bych chtěl chytat líny. Na revíru je hodně vidět kapr, plotice, perlín, okoun a sem tam někdo chytí náhodou lína. Zkoušel jsem všechno. Nějak se jim nemůžu trefit do chuti. Nemáte někdo nějakou radu, nebojte nejsem masař, co chytim pustim :)
Květák
17.8.2008 | Robur | Ryby | 8.465 zobrazení | 44 odpovědí
Odpusťte nerybářské téma, ale vedeme doma filosofickou diskusi o Květáku na mozeček. Otázka zní? Je to pojmenované a/ protože výsledek na talíři vypadá jako mozek? b/ nebo se to upravuje stejně jako mozeček z hovězího či jiného zvířete?
Sumec se udusil fotbalovým míčem
2.7.2008 | Zakin | Sumcařina | 6.721 zobrazení | 44 odpovědí
Četli jste dnes v Novinkách rubrika Koktejl, jak se v Německu udusil sumec mičudou? Škoda pěknýho sumce! Pro někoho to možná bude inspirace na co chytat :-) Žádný plandavky nebo woblery, kupte si kopačák a hurá vyrazit na sumíky :-)
..........GRUNTY U BRNA.............
29.5.2008 | aronn | Domácí revíry | 7.828 zobrazení | 44 odpovědí
jaky mate nazor na tenhle soukromak
rybářské křeslo
12.12.2007 | stanley 4 | Ostatní nádobíčko | 20.541 zobrazení | 44 odpovědí
pánové mohl by mi někdo poradit kde mohu koupit opravdu pořádně btelná křeslo?musí to udržet chlapa se stošedesát živé váhy.díky za pomoc
Krmítko s dvěma háčky...
30.8.2007 | ??? | Tipy & triky | 14.940 zobrazení | 44 odpovědí | upravit
Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…
Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?
Díky za odpověd :-)