Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Tak co štiky berou? necteno

1.8.2007 | pašerák7 | Dravci | 6.611 zobrazení | 44 odpovědí

co jste za letošní sezonu ulovili pochlubte se

Lanko a jeho cena necteno

19.6.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 5.376 zobrazení | 44 odpovědí

Soutěž o nic, ale hrabal jsem v krabičkách a našel tyto lanka, tak zkluste hádat klok stálo 12 kusů pře revolucí, tipuji jejich pořízení do roku 1985. Ještě přidám foto, doufám, že se trochu povede.

JAKOU LOĎKU NA PŘEHRADU? necteno

26.11.2006 | vagi | Ostatní nádobíčko | 11.394 zobrazení | 44 odpovědí

Prosím všechny o radu a zkušenosti. Chystám se pořídit si loďku a budu vděčný za každý názor a radu. Většinou budeme ve dvou a tak si myslím, že rozměrově by to mělo být cca 3,5 na 1,5? (dostatečná stabilita a prostor) Tvar klasické pramice nebo do „V“. To asi není rozhodující. Laminát či hliník? Vím, že mě ještě čeká el. motor, sonar a zřejmě i nějaký vozík, ale představa byla max. do 25.000,– (nemusí být vše nové), takže laminát je levnější, ale asi zase těžší. Když budu sám, zvládnu i laminát na vodu a z vody? Ve fóru už jsem něco našel o motorech a sonarech, ale stále nevím… Předem všem moc děkuji za jakékoli názory. Je to pro mě mnohem cenější, než rady prodavačů. Začínám mít totiž pocit, že v obchodech málokdy opravdu poradí…

ořezávátka necteno

13.8.2006 | upbraider | Přívlač | 5.528 zobrazení | 44 odpovědí

S prohlížením fotek zjišťuju, že čím dál tím více rybářů si nástrahy,zejména wobblery sami vyrábí.Patříte i vy mezi ořezávátka nebo raděj nakupujete?? Já se přiznám, že si úlovek na samodomo wobyho cením dvojnásob možná i víc a satisfakce z ryby přechytračené na vlastní nástrahu mi vlívá do žil novou chuť pižlat tu balsu dál. Co vy?? Taky jste bigmajk nebo raděj koupíte rapalu za dvě kila?

Takže se muže chytat celoročně necteno

9.4.2006 | kukurice | Domácí revíry | 6.201 zobrazení | 44 odpovědí

všude?

CO JSOU UŠLECHTILÉ RYBY? necteno

31.3.2006 | mikiw | Legislativa | 19.902 zobrazení | 44 odpovědí

zAJÍMALO BY MĚ KTERÉ RYBY JSOU UŠLECHTILÉ,KDE JE DEFINICE POJMU A ZDA JE PSTRUH,OKOUN,ÚHOŘ UŠLECHTILÁ RYBA? MOC DÍK

Naviják SPRO necteno

14.2.2006 | spin | Navijáky | 10.632 zobrazení | 44 odpovědí

Čaute,najde se tady někdo,kdo má zkušenost(ať už dobrou,nebo špatnou)s navijákem SPRO Red Arc.Zajímá mě jen tento typ.

Co Nejvíce chlastáte na rybách? (ALKO) necteno

17.10.2005 | Hosty | Ryby | 5.884 zobrazení | 44 odpovědí

Já prostě nejvíc Jim Beam. pak sou záběry že na to ani nevidim .. hehe

Na jake ryby se specializujete necteno

15.6.2005 | Wobler | Dravci | 6.577 zobrazení | 44 odpovědí

Na jake ryby se specializujete

Veletrh rybaření 2013 necteno

7.3.2013 | HaD | chytej.cz | 5.602 zobrazení | 43 odpovědí

Tak kdo jste byli, jak se Vám líbilo, co byste doporučili a co jste pořídili? Za mě zatím fajn…

Výroba plandavek necteno

27.6.2012 | JKemr | Přívlač | 10.875 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, určitě je mezi Vámi spousta kutilů, proto využívám diskuzi a prosím o rady a typy při domácí výrobě plandavek. Jde mi o to, jaký použít materiál, jakl vytvarovat a správně prohnout plech atd. Předem díky za všechny příspěvky

Vybava na feeder (predevsim vlasce) necteno

24.11.2011 | albi 82 | Feeder | 16.759 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj,porizuju si na pristi sezonu feeder a nejake to vybaveni,zatim nemam s touto technikou zadne zkusenosti.Prut jsem si vybral sema feeder z-force 3,6m a premyslim o navijaku shimano catana,tak budu rad za vase komentare k teto sestave a vase zkusenosti. Zajima me hlavne ale jaky zvolit vlasec jak kmenovy tak navazce. Predem dekuji za vase rady a komentare.

STOP focení ryb? necteno

12.6.2011 | talE | Vaše názory | 26.089 zobrazení | 43 odpovědí

Nedávám tuto věc za vinu chytej, nebo konkurenci, ale jde o to, že každý při focení ryby nemyslí na rybu, ale aby to vypadalo pěkně na netu. Co takhle zastavit nechutné focení ryb v trávě, na písku, stěrku a bůh ví kde ještě?

Poraďte prosím dobré woblery na okouny do 5cm necteno

21.5.2011 | Walley | Ostatní nádobíčko | 7.969 zobrazení | 43 odpovědí

Chci si ještě před začátkem pár kousků dokoupit docela se mi líbí: http://www.rsp-fishing.cz/…bak-4cm-fl-4 http://www.rsp-fishing.cz/…o-hornet-d-2 http://www.rsp-fishing.cz/…almo-tiny-bt

Feederové montáže na zimu necteno

10.2.2011 | osprey | Feeder | 15.890 zobrazení | 43 odpovědí

Zdravím kolegy, kteří mají rádi barevné špičky prutů. Pokud máte chuť podiskutovat o svách zkušenostech, zajímalo by mě, jaké typy montáží (materiály, délky návazců, velikosti háčků apod. v zimě používáte.

Tradice necteno

8.11.2010 | andy5695 | Vaše názory | 6.084 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o nějakejch stránkách, kde se dočtu něco o tradicích? Myslivci mají různé ( lovu zdar,připíjení levou rukou, atd.. ) ale v rybaření nemůžu nic najít a myslim si, že by to zajímalo určitě víc lidí. Díky

Trhání, trhání necteno

16.10.2010 | chj.rybar | Přívlač | 6.200 zobrazení | 43 odpovědí

Dnes jsem nechal ve vodě nástrahy asi za 600Kč. Zajímalo by mne, jak jste na tom Vy?

Pruty ala Shakespeare necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | Pruty | 24.454 zobrazení | 43 odpovědí

Chtěl bych tu založit fórum hlavně na pruty ale i na ostatní nádobíčko. Značku Shakespeare mám asi nejradši, mají levné ale zároveň kvalitní zboží. Pište sem všechny úspěchy i neúspěchy a co si o této značce myslíte. Díky za bohaté opovědi =) .

Mohu nebo nemohu necteno

18.6.2010 | deniiis | Tipy & triky | 7.056 zobrazení | 43 odpovědí

včera jsme se s kamárádem hádali jestli když já mám ryb.lístek tak jestli můj kamarád muže chytat se mnou na jeden když bysme oba chytali na jeden prut já myslim že je to kravina a vy?

Srovnání rybího masa necteno

23.4.2010 | Robur | Recepty | 9.991 zobrazení | 43 odpovědí

V rybářství 2/2010 jsem četl článek ve smyslu, že česká ryba, hlavně kapr je mnohem lepší než dovážená ryba. Dále autor rozvíjí myšlenku ve srovnání s losos. rybami, že jejich maso je uměle vyhoněné /rybí brojleři/oproti kaprovi. Motem článku je: Lidičky jezte české ryby. Co vy na to?