Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Tohle musím mít necteno

9.5.2009 | skwor | Ostatní nádobíčko | 6.472 zobrazení | 39 odpovědí

V souvislosti s fórem „Co bych si nikdy nekoupil“ by mě zajímal pravý opak. O které věci, kterou jste v obchodě s rybařinou zahlédli, jste si řekli „Tak tohle prostě musím mít“? I za cenu, že jste na to museli nějaký čas šetřit.

BLACK LIST AUKČNÍ SÍNĚ necteno

12.12.2008 | HaD | chytej.cz | 7.770 zobrazení | 39 odpovědí

Jelikož jsou mezi námi tací, kteří si v aukční síně zakoupí zboží a následně je neodeberou, nevyzvednou, nereagují na výzvy apod., zřizujeme toto fórum, kde budeme zveřejňovat takové kupce.

jak na candata na privlac necteno

24.9.2008 | farnas | Dravci | 8.227 zobrazení | 39 odpovědí

Ahoj nevite jak na candata na vlacku.v jakou hodinu nebo na jakou nastrahu.Nejaky zaruceny zpusob. diky

nový naviják okuma necteno

27.2.2008 | kamos007 | Navijáky | 7.738 zobrazení | 39 odpovědí

je dobrý naviják okuma SVR 30?

Berkley Whiplash Pro necteno

24.11.2007 | rgb23 | Přívlač | 8.246 zobrazení | 39 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s touto šňůrou? Výrobce deklaruje při průměru 0,06mm sílu v uzlu 10,60 Kg. Běžně používám šňůry Konger Kevlon/Dyneema 0,10mm/7Kg, 0,06mm/5,90Kg, 0,04mm/4,20Kg. Poměr 0,06/10,60 je mimořádně atraktivní, rád bych ale znal i názory jiných:-)

Marmyškování necteno

22.8.2007 | Kubajs | Marmyška | 10.315 zobrazení | 39 odpovědí

Moc mě to začalo zajímat!Napište vše co o marmyšce víte!Nevím nic ale chtěl bych to zkusit?Jak se vodí taková marmyška?Kolik stojí?A co se na ní dává?Jak daleko se s ní nahazuje?Porad­te prosím

nuda u vody necteno

26.8.2006 | Zcuter | Ryby | 6.535 zobrazení | 39 odpovědí

jak se vám podařilo zahnat nudu u vody když vám třeba neberou- a ccete u vídy zůstat????máta nějaký tajný recept??-podělme se o ně…

Peří na přívlač necteno

23.4.2006 | kkarlos | Přívlač | 6.985 zobrazení | 39 odpovědí

Tak by mi zajimalo jake mate zkusenosti s valcenim ruznych nastrah delanych z peri… piste o tom cokoliv, pac bych se neco noveho dozvedel, jelikoz o tom nic nevim… ;) jen neco malo o strymrech…

výroba marmyška necteno

18.11.2005 | pablo | Marmyška | 15.001 zobrazení | 39 odpovědí

páni, otázka do pléna, Skúšali ste už sami vyrábať nejaké marmyšky? Uvítal by som najaké nápady s formamy (sadrové mi veľmi nevyhovujú). Hlavne ma zaujmajú typy so stredovou dierkou. Skúšali ste aj povrchovú úpravu pokovovaním (meď, zlatá)? Dopredu vám ďakujem za príspevky

help me! Tloust a tresne necteno

5.7.2005 | Ciffik | Bílá ryba | 6.850 zobrazení | 39 odpovědí

kdyz jsem asi 20 vyrazil na ryby samozrejme vlackou na mou oblibenou reku nestacil jsem se divit byl tam kamarad a chytal prave na tresne ktere byly jeste nezrale skoro az zelene pomalu. a nachytal jich. rekl jsem si kdyz mu to tak jde tak ja jsi chytnu taky jednoho. pockal jsem si az do vcerejska kdy tresne byly krasne cervene a sladke a nahazoval jsem jak blby do sve reky a nic. chytal jsem bez splavku asi od 9–13 hod. nekrmil jsem predem. co jsem udelal spatne. prosim kamaradi poradte jsem naprosto zoufalej vzhledem k tou ze tech tloustu tam je nejmin 100000… a ja nemuzu na tresne vytahnout ani jednoho. please pomzte

revíry v blízkém okolí Českých Budějovic necteno

4.6.2005 | rybar11 | Domácí revíry | 7.145 zobrazení | 39 odpovědí

Jedu studovat do Budějovic. Mohli byjste mi doporučit nějaké dobré revíry z vlastní zkušenosti? Svazové nebo levné soukromé, tak do vzdálenosti 30 km z Budějovic.

Můžete doporučit mimopstruhové i pstruhové, jsem obojetník.

Je tam dobrá chytačka? V životě jsem nechytil pořádného kapra, parmu ani štiku. Tajně doufám, že se mi to tam povede.

Výroba masných červů necteno

11.4.2005 | | Ryby | 20.294 zobrazení | 39 odpovědí

Zdravim. Chtěl bych se dovědět něco o pěstování červů. Teď, když se s nima může vnadit by byl nákup dost drahej. Co vím tak taková malá krabička asi 2dcl stojí asi 20Kč a to tam je polovina pilin, na chytání to stačilo, ale na vnadění bych se nedoplatil. Zajímalo by mě jestli má někdo opravdu vyzkoušenej způsob jak na to , nějakou funkční pěstírnu, kde by se dal udělat aspoň 1l najednou. Já se o to pokoušel už loni ale výsledek nic moc. Mohl bych použít malé cejny, kteří jsou na rybníku kam chodim opravdu silně přemnoženi a jsou zakrnělí 15–20 cm a za chvíli se jich nachytá halda. Asi budu někým obviněn že používat ryby na takové věci je neetické, ale to nějak vydržim.

K70 aneb kdo a kolik nad 70 necteno

17.3.2005 | Prichy | Úspěchy | 7.557 zobrazení | 39 odpovědí

Zajmalo by me, kdo chytlil a kolik kapru nad 70cm (a nedejboze snedl)? !!!! Ovsem pozor, pocitaji se jen ti ze svazovych vod, za normalnich podminek ( ne na trdlisti, ne po povodnich apod.) a navic musi byt chyceni jinou metodou nez kaprarenim. Tzn. bez "tydenniho vnadeni , bez boilies apod. Takze napr. na feeder, plavacku, na polozenou s kolinkem, zizalou apod. (No, snad mi rozumite)

Co si dáte k Vánocům pod stromeček??? necteno

29.11.2004 | Tomash | Ryby | 6.250 zobrazení | 39 odpovědí

No jo. Už se nám to zase blíží, jak říká vždycky moje babička před Vánocema. Zajímá mě, co si kdo dáte k Vánocům „pod stromeček“. Já si zatím pořídil plavačkový podběrák. Délka rukojeti 3,25 m. Už se móóóc těším, až s ním budu podebírat na jaře jelčáky… Ještě si určitě rozšířím zásoby woblerů, když tak vidím ty Kácely… A co vy???

Tricka a cepice Chytej necteno

16.5.2004 | Chose | chytej.cz | 7.260 zobrazení | 39 odpovědí

No vite ja si myslim ze ta zelena barva je vhodna k vode,o tom neni rec. Ale me napriklad by se vic libila barva modra. Tricko i cepice. A jak by se to libilo vam?Jinak v modre barve bych to poridil oboje.

Slangové názvy necteno

11.3.2004 | pupak | Ryby | 24.309 zobrazení | 39 odpovědí

ALL: Pánové pojďme zde popisovat a vysvětlovat slangové i nevšední názvy jak rybolovných technik tak nářadí a všeho co je spojeno s rybařinou. (např. „bagr, hitler…“)

Navijáky s okousanou cívkou necteno

2.12.2012 | Kazan | Navijáky | 4.779 zobrazení | 38 odpovědí

Navijáky s okousanou cívkouPoměrně zajímavé řešení cívky navijáku s prohlubněmi na hraně cívky má omezit tření a zvýšit odhoz. Koupili by jste si tento navi, viděli jste ho někdy?

Feeder prut vyšší třídy necteno

12.6.2012 | JKemr | Pruty | 16.149 zobrazení | 38 odpovědí

Zdravím všechny rybářské kolegy. Sháním feederový prut HEAVY řekněme 20–100g, délka 3,6–3,9m ideálně s prodlužovacím dílem tak aby byly možné obě délky prutu za cenu okolo 4000Kč. Osobně chytám s prutem Middy 3G carbon Live X-flex heavy feeder, který všechna tato kritéria splňuje, ovšem již není k dostání. Na českých e-shopech je již vyprodaný a když jsem napsal přímo výrobci do Anglie, přišla mi odpověď, že se již tento tip nevyrábí. Osobně je to zatím nejlepší feeder, co jsem měl v ruce, ale jistě se za tento peníz dají sehnat i stejně kvalitní kousky od jiných renomovaných značek. prosím o rady a zkušenosti. Předem moc díky za odpovědi

zápis do povolenky necteno

4.5.2012 | efifwe | Legislativa | 20.243 zobrazení | 38 odpovědí | upravit

dobrý den chtěl bych se zeptat jak byste do povolenky MRS-pstruhové vody zapsali třeba 6 tloušťů. jestli se píše jenom jednou název ryby a kusy jestli se píšou dohromady a kila? chci si udělat povolenky a potřeboval bych to vědět

Půjčovna rybářských potřeb? necteno

17.4.2012 | HaD | Ostatní nádobíčko | 23.113 zobrazení | 38 odpovědí

Zajímalo by mne, zda využíváte, či by jste rádi využívali, služeb rybářských půjčoven. Co by jste si rádi vypůjčili? Lodě, echoloty, kajaky, zavážecí lodičky, nebo spíše bivaky, lehátko… Anebo třeba prut s navijákem?