Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Candáti jak na ně vláčení nebo rybička. necteno

1.9.2004 | Padis | Dravci | 13.379 zobrazení | 38 odpovědí

Je lepší vláčet nebo chytání na mrtvou rybku.

hledám hru necteno

25.7.2004 | pompo | Ostatní nádobíčko | 5.528 zobrazení | 38 odpovědí

všichni to asi znate je uplně hnusne nebo ste nachcipani(ne­mocní)a vi chcete jit na rybi. uš pekně dlouho hledam nejakou hru jestli mate nejakou hru prosimvas vipalte ji dam za ni 50kč t. mohyla@centrum. cz

Kolik ste toho letos na svazovkách nachytali? necteno

27.12.2015 | cry.wolf | Úspěchy | 5.686 zobrazení | 37 odpovědí | upravit

Kolik ste toho letos na svazovkách nachytali?KOlem vody se pořád povídá že se málo sadí, že ryby neberou, že sou malý a takový plky. Pohlubte se před odevzdáním povolenky kolik ryb se vám podařilo za sezónu nachytat, abychom měli přehled co a jaký ryby se nejčastěji loví. Revíry doporučuju začernit, aby monitoři neměli tipy kam chodit víc masit. Jen ať si musí najít ryby sami.

Mě se zdá že letos byla sezona dobrá, bílé ryby hafo, no a kaprů kdybych chtěl tak sem mohl nachytat víc než dost.

Problémy s ostatními rybáři necteno

21.9.2015 | Pr3v1t3k | Vaše názory | 6.331 zobrazení | 37 odpovědí

Jde o to, že každý občas potkáme nepřizpůsobivého blba a zkazí nám to rybolov…tak šup sem se zážitky..

Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10-30g necteno

27.2.2014 | JKemr | Přívlač | 4.686 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj, sháním prut Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10–30g, ale žádný e-shop, který jsem u nás našel ho nemá skladem. Nevíte o nějakém krámku, kde by ho měli, nebo o zahraničních rybářských e-shopech? Ani kamarád google nic kloudného nenašel. Díky moc za typ.

Táborský vánoční večírek necteno

13.12.2012 | HaD | chytej.cz | 4.988 zobrazení | 37 odpovědí

Měl by někdo chuť? Buď příští týden, nebo hned po svátcích. A nečekejte nic nóbl. Spíš naopak :-) Zn.: jen pro otrlejší :-D

Bezdrátový echolot necteno

6.9.2012 | Rex2 | Ostatní nádobíčko | 15.633 zobrazení | 37 odpovědí

Zdravím všechny příznivce petrova cechu. Nedávno jsem viděl video z produkce Chytej.cz o lovu s bezdrátovým echolotem. Mohli by jste mi poradit nějaký e-shop, kde ho mají ve své nabídce, popřípadě jaký typ a vaše zkušenosti s tímto echolotem? Předem děkuji za odpovědi

Jerkovací kombo necteno

30.8.2011 | Bulb | Přívlač | 24.193 zobrazení | 37 odpovědí

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat co říkáte na toto kombo. Prut: Savage Gear Big Lure & Jerk 210 cm – na 80 g Naviják:Abu Garcia Blue-Max L (levá ruka) S jerkováním bych začínal. Děkuji

háčky s protihrotem vs. bez protihrotu necteno

24.7.2011 | vovo | Vaše názory | 5.498 zobrazení | 37 odpovědí

chci vědět vaše názory a který používáte vy jestli s protihrotem nebo bez ja s protihrotem­.............­...

Orlík- Podolský most necteno

22.2.2011 | RTckar | Domácí revíry | 9.528 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj. Máte někdo nějaký tipy a pozitiva negativa na tuto lokalitu nebo přímo tip na určté místo? Máme kousek nad Podolským mostem chatu a loď, takže máme možnost chytat kolem 5 km od mostu. Děkuji za všechny rady, s kaprařinou začínáme a na těchto místech jsme nikdy nechytali, v tom případě nám každá rada od vás pomůže.

Prut na přívlač pro začátečníka necteno

15.2.2011 | Walley | Pruty | 15.260 zobrazení | 37 odpovědí

Zdar, potřeboval bych poradit s prutem na střední přívlač.Docela se mi zamlouvá Mivardi Avantgarde Spinn 2,40m 5–28g.Jestli máte nějaké typy napište.(nechci jít nad 2000kč!)Takže prosím neraďte pruty v cenové kategorii 5000kč atd. Dík Walley

Sensas alebo Mosella? necteno

24.1.2011 | zulu | Feeder | 7.864 zobrazení | 37 odpovědí

Aké máte skúsenosti s týmito krmivami v používaní na feeder? Ktoré z nich sa vám zdajú byť použiteľnejšie vo väčších množstvách situácii? Používate krmivá iba priamo určené na feeder od týchto výrobcov, alebo si aj miešate druhy určené na plávanu, a komponenty od nich?

Jerkbait - čo na naviják? necteno

28.9.2010 | maro | Přívlač | 5.677 zobrazení | 37 odpovědí

Zdravím, priatelia. Včera som sa stal šťastným majiteľom jerkovej zostavy MegaForce od fi. Daiwa. Keďže som sa s „jerkovaním“ stretol len v teoretickej rovine, prosím o radu skúsených, čo si mám navinúť na cievku multiplikátora. V článkoch viac autorov odporúča pre začiatok monofil … aký priemer vlasca bude optimálny na lov s prútom 1,8m a 40–80g? Prípadne ak šnúru, aký priemer by ste mi odporúčali? Tiež aká hmotnosť nástrah (od do) je na tento prút vhodná? Som úplný začiatočník a potešia ma aké koľvek rady. Ďakujem.

teleskop nebo dělička necteno

2.8.2010 | Tino | Feeder | 18.297 zobrazení | 37 odpovědí

dneska v rybářství v Blatné jsem viděl i feederové teleskopy. Myslíte si, že o tom prutu má cenu uvažovat, nebo je to ještě horší než obyčejná lowendová dělička?

lov na feder necteno

22.2.2010 | recek | Feeder | 23.466 zobrazení | 37 odpovědí

Dobry den zajimalo by me jestli je nejaky rozdil pri lovu na feder jestli pri prubezne montazi pouziji bezne krmitko ne specialni na feder.A jaky je rozdil jestli pouziji normalni vydlicku nebo k tomu urcenou na fider sem zacatecnik tak se nezlopte ze se takto ptam.dekuji.

darovani fishbonu. necteno

18.12.2009 | Losfedos | chytej.cz | 4.344 zobrazení | 37 odpovědí

zajmalo by me pokud by jste byly ochotni darovat sve nazbirane fisbony ,za ktere by se koupily cepice tricka a Dvd o rybach.ze servru chytej.bylo by to dobrovolne,zalezi na kazdem z vas .darovane fishbony by se spocitali a poridily se za ne darecky z chytej,a mohlo by se to darovat nekteremu z detskych domovu,nebo detskym rybarskym krouzkum.pokud by stim souhlasil HaD.Kdyz jsou ty vanoce.

Vranov necteno

6.6.2009 | celda | Domácí revíry | 6.662 zobrazení | 37 odpovědí

Jednoduše: Vaše zkušenosti s lovem dravců a kaprů na Vranovské přehradě..Vaše Úlovky, tipy a triky prosteě vše…

Návesní rybníčky,hasičské nádrže. necteno

9.1.2009 | standas | Domácí revíry | 5.728 zobrazení | 37 odpovědí

Jsouli ve vašem okolí návesní rybníčky a podobné „kaluže“ chodíte na ně chytat? Jaké jsou v nich ryby? V jakém jsou stavu?

odkaz na Feeder videa, filmy necteno

8.1.2009 | bimboman | Feeder | 6.919 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o stránkách, kde bych našel feeder videa?(kromě mrk a chytej:) ) Uvítám i odkazy na rapidshrare apod. Za všechny příspěvky děkuji.

Nahazování s mulitplikátorem necteno

15.7.2007 | permoník | Tipy & triky | 8.016 zobrazení | 37 odpovědí

Hezký den všem, začínám se sumcařinou a nedaří se mi nahazování s multiplikátorem. Chytám na podvodní splávek tak, kde se bohužel zavážet " nesmí ". Nedaří se mi nahodit aniž by se mi v multíku nezamotala šňura. Poradíte někdo jak na to? Díky moc…