Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Ploučnice a přívlač necteno

13.1.2007 | Radio | Přívlač | 14.046 zobrazení | 37 odpovědí

Jsem začátečník a rád bych zkusil přívlač na Ploučnici. Může mi někdo poradit, na který úsek vyrazit?

Prut a naviják na hodně jemnou přívlač necteno

9.11.2006 | | Přívlač | 5.540 zobrazení | 37 odpovědí

Prosím o radu. S postupným ochlazováním se přestávám věnovat sedavým a lehavým způsobům rybolovu a chodím vláčet. Největší úspěchy mám na malé gumové nástrahy, ale nemám na to vercajk, mám prut na střední přívlač 10–40g a naviják 50 , no a to není moc citlivé. Rád bych si pořídil něco hodně jemného na gumičky 2cm, malé woblerky a tak. Nic moc drahého, prut a naviják tak do 3000Kč, věnuji se tomuto chytání jenom okrajově na podzim. Chodím chytat hlavně na řeku Berounka a také na potok Rakovnický. Budu rád za každou radu, prut- délka a gramáž, naviják velikost.

Smajlíci na chytej.cz necteno

12.3.2006 | BoBo-Falknow | chytej.cz | 6.481 zobrazení | 37 odpovědí

Přišel čas opět pošťouchnout HaDa a po úspěšné likvidaci baneru přijít s něčím dalším. A proto se ptám:

Chybí vám smajlíci? Chtěli by jste je zpět? A proč?

Otrava Labe necteno

15.1.2006 | Cudla | Ryby | 7.324 zobrazení | 37 odpovědí

Vyděli jste ten otřes na Labi,lituji místní,věděli vlastně jakej mněli poklad pod hladinou?Je to smůla že kolik je tam ryb se dozvíme až když dojde k nejhoršímu. Kyanid jsem zažil kdysi dávno na Ohři vŽatci a byl to hnus

BRNO 2006 necteno

5.1.2006 | obor | Výstavy | 7.759 zobrazení | 37 odpovědí

Kto z Vás sa chystá tento rok navštíviť výstavu v Brne ktorá sa koná v dňoch 22.-26.3.? Ktorý deň Vám najviac vyhovuje a na čo sa najviac tešíte?

montaz na silne zarostlou vodu necteno

8.9.2005 | Lukas | Kaprařina | 6.185 zobrazení | 37 odpovědí

Poradte mi jakou mam udelat montaz na kapra v silne zarostle vode je to takovy rybnicek ale ty kapri jsou jen ve stulikach a mne se to tam zamota a je hotovo. Pak to taham ven no hruza. ale dostal jsem napad dat tam prubezne 15 g olovo a na hacek plovouci chleba samozrejmne na tezko. poradte mi. diky za kazdy napad.

mušky na kapry necteno

29.7.2005 | Dream | Muškaření | 9.847 zobrazení | 37 odpovědí

Potřeboval bych poradit s čím a jak na kapry tady s mušákem…

Elekromotor necteno

10.3.2005 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 9.604 zobrazení | 37 odpovědí

Mám Bassíka, což je laminátová pramička 2,80m dlouhá. CVo bych tak na ní mohl dát za elektromotor? Dobrá cena, výkon. Poraďte. Díky všem.

Nepřehodnocujete aktuální situaci?? necteno

26.1.2005 | DEATH | Ryby | 4.711 zobrazení | 37 odpovědí

Mám dotaz,jestli náhodou nepřehodnocujete počet úlovků,které si ponecháte....... Já osobně jsem pouštěl 98% úlovků,protože sem si chtěl zarybařit a občas sem si teda něco vzal,ale věc se má tak,že po tom,co stojí papíry,začínám přemýšlet,že bohužel ač nerad,ale budu asi muset zvýšit počet ponechaných ryb. Protože,abych si pro nic za nic kupoval papíry(kupuje je otec,ale to je jedno)a 98% vracel zpátky vodě,tak to asi ne. Ještě nevím,ale časem se rozhodnu. A CO VY??Jak jste na tom?Měníte svá stanoviska?

Recepty necteno

21.12.2004 | HaD | Recepty | 10.516 zobrazení | 37 odpovědí

Do této rubriky prosím pište pouze recepty. Cokoliv jiného bude nekompromisně smazáno. Případné diskuse o receptu, dotazy atd. řešte v Chatu, případně si na to založte ve fóru téma. Odkaz na tuto rubriku naleznete i v hlavní nabídce nahoře.

Malé, těžké plandavky necteno

25.1.2016 | JKemr | Dravci | 5.253 zobrazení | 36 odpovědí

Ahoj, poraďte, kde sehnat plandavky kolem 3cm, max.4cm, těžké 7–8gr. Možná špatně hledám, ale nikde je nemůžu sehnam a v krabičce mi v této velikosti zbývá poslední. Nevím, kde jsem je kdysi sehnal, ale nutně je potřebuji. Díky moc za typy a rady.

Smáčkovací prut- Pezon a Michel Pandora Seduction Chubb 210 1,5- necteno

14.9.2014 | Lucky19 | Pruty | 7.693 zobrazení | 36 odpovědí

Zdar Prosím majitele tohoto prutů jestli by mi nemohl dát vědět jak se mu tento prut jeví. Přemýšlím o jeho koupi. Jeslí někdo ví o lepším proutku v této cenové kategorii ať dá též vědět. Děkuji
ZDAR

hledám kamarádku na rybolov. necteno

4.8.2013 | Monty74 | Ostatní nádobíčko | 7.651 zobrazení | 36 odpovědí

Hledám kamarádku na společný rybolov nejlépe z Mladé Boleslavi a okolí, chodím rád minimálně na noc chytat a občas mi chybí dámská společnost tak kdyby se tu našla nějaká milovnice rybaření a ráda by i na noc s cizím chlapem ( budoucím kamarádem) :-) jsem Monty74

Má někdo zkušenosti s navjákem: Daiwa Crossfire 2000A. necteno

25.1.2013 | votruba | Navijáky | 5.881 zobrazení | 36 odpovědí

Prosím všechny kteří znají nebo mají tento naviják aby se přidají do diskuze. Předem díky za vaše rady.

Trucovna necteno

9.1.2013 | vlčák | Tipy & triky | 6.676 zobrazení | 36 odpovědí

Chci se zeptat.Máte nějakou svojí trucovnu,dílničku nebo jak se říká svůj kabinet kde se zašijete třeba před manželkou nebo špatným počasím.Skrátka místo kde třeba vážete mušky nebo návazce,kde máte svůj vercajk na ryby nebo svěrák na kterém vytváříte možné i nemožné?Je to takové odpočinkové téma.Foto pro inspiraci vítáno.Díky.Pe­trův zdar.

Woblery necteno

31.5.2011 | Honcek | Dravci | 6.909 zobrazení | 36 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit s volbou woblerů, jelikož do teď jsem dával přednost chytání na třpytky a gumy..........pro začátek jsem si koupil dva woblery: Rapala long casting 08 SFC se záběrem do 0,9m a Storm Thunder Crank TC06 014, děkuji předem za všechny rady a tipy přeji Petrův zdar

Bílá ryba na orlíku... necteno

24.4.2011 | papiksk12 | Neúspěchy | 8.607 zobrazení | 36 odpovědí

dřív sme na orlasu tahali mraky malých kaorů, cejnů apod. a poslední dobou je to tam špatný

Korek místo balzy? necteno

1.1.2011 | fishman123 | Tipy & triky | 10.442 zobrazení | 36 odpovědí

Nazdar rybáři, používáte někdo korek místo balzy na výrobu splávků? Fotky uvítám :-)

Jak je to přesně s Okouny v moravskoslezském kraji necteno

10.10.2010 | WalterSilver | Dravci | 5.874 zobrazení | 36 odpovědí

Zajímá mě přesně to jak to je letos a dále s okouny říčními na revírech v moravskoslezském kraji..jak je to s jejich hájením s ostatními dravci…plánuje se míra pro okouna říčního? No a proč vlastně došlo k této situaci..dejme tomu že jich je úbytek, ale jaká je příčina nebo alespoň smyšlenka úbytku…je to snad rabováním našich vod? nebo jsme konečně pochopili, že okouna už nelze brát jako plevel a on takto zabojoval o své postavení? :-)…tak pište ˇať se zase něco dozvím..hm?

Pruty a navijaky SEMA necteno

15.7.2010 | Slup1 | Přívlač | 7.515 zobrazení | 36 odpovědí

Zdravim chtel bych se vas zeptat rad bych si koupil nejaky privlacovy prut s navijakem od firmi SEMA opravdu nejakou spicku a proto bych potreboval poradit jaky prut a jaky navijak od teto firmy predem dekuji.