Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Reklama v televizi
27.2.2010 | Hony | Vaše názory | 5.245 zobrazení | 36 odpovědí
Jak se vám líbí „odborně“ udělaná reklama pivních rybářů? Nevytažené teleskopy, pivo ve vezírku a duchaplné hlášky.
Chování píchlé štiky
19.10.2009 | -tom- | Vaše názory | 6.833 zobrazení | 36 odpovědí
Čaute :-)
Štika je ryba stanovištní, myslíte si, že když je píchlá (po krátkém boji vyháklá), tak z toho místa mizí nadobro, či alespoň na delší dobu, nebo zůstává? A za jak dlouho je šance jí znovu vyprovokovat k záběru?
V jedný knížce jsem četl, že s tím štika nemá problém, jelikož bolest v této části těla (tlamě) příliš (vůbec) necítí, takže jí může odradit jen souboj, ale to že záleží na konkrétním jedinci, některá je ochotna zabrat za 5 minut znovu, jiná si dá třeba týden pauzu.
Máte s tím nějaké zkušenosti?
Dík :-)
jak napíchnout žížalu?
28.3.2009 | cercer | Tipy & triky | 21.477 zobrazení | 36 odpovědí
Koukám,že Robur má plnou hlavu s nákupem auta a tak to vemu chvíli za něj a položím vám otázku:Z kterého konce napichujete žížalu??
Rybarske krouzky
17.11.2008 | škubánekX | Ryby | 5.616 zobrazení | 36 odpovědí
Jsem vedouci rybarskeho krouzku a zacinam mit nedostatek casu
Proutek na feeder..
15.10.2008 | EDYS | Feeder | 6.138 zobrazení | 36 odpovědí
Chtel bych par rad jaky proutek an reku kolem 30–40 metru..mista lovu pod splavem, klidnejsi casti atd..ryba:kapr,parma,cejn ale i vsechno ostatni..a cena tak kolem 1500
mam par vybranych co na ne rikate?
Lidská bezohlednost
20.6.2008 | Milano | Ryby | 7.023 zobrazení | 36 odpovědí
Stalo se vám už někdy, že si pohodově sedíte na rybách a vedle vás nebo naproti vám si sedne rybář, který i přes vaši zdvořilou žádost suše nahazuje do místa kde chytáte vy? Jestli jo tak jak jste s takovou bezohledností a drzostí naložili?
CO KDYŽ KAPŘI BOILIES NA URČITÉ VODĚ NEZNAJÍ
10.6.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 6.984 zobrazení | 36 odpovědí
Myslíte že jde chytat kapry na boilies i když se na tom rybníku nikdy na tuto nástrahu nikdy nechytalo?
Chytání 24 hodin v letním období???
17.4.2008 | Shrek23 | Legislativa | 5.495 zobrazení | 36 odpovědí
Kdo by to nebral ,když mnozí znás dělaj na směny a chtěj si odpočinout od práce u vody.
VYSAZOVÁNÍ ÚHOŘÍHO MONTÉ
11.3.2008 | HaD | Legislativa | 5.458 zobrazení | 36 odpovědí
Na co by jste se odborníků a zástupců svazu zeptali, kdyby jste měli možnost být u toho?
winklepicker
29.11.2007 | vetrak | Feeder | 7.590 zobrazení | 36 odpovědí
Jaké máte zkušenosti z winklepickerem?
Jsem ten nejhorší rybář na světě
17.9.2007 | ??? | Neúspěchy | 11.582 zobrazení | 36 odpovědí | upravit
Dnes byl desátý den, kdy jsem byl v řadě na rybách. Chodím každý den po škole, o víkendu pak na celý den. Každý den minimálně čtyři hodiny, takže spousta času. Ale zatím jsem nic nechytil :-(. Dnes jsem byl na rybníku, kde všichni něco tahali, ale já pořád nic – trapas :-(. Chytam na těžko, nahazuju daleko jako ostatni, krmítko se směsí, zhruba 5 – 10 cm pod tím háček s kukuřicí, a pořád nic. První dny jsem neměl ani záběry, dneska mi policajt vyjel tak desetkrát až k prutu nahoru, takže jsem zasekával – zhruba deset záseků dnes a nic. Fakt to nechápu, zasekávám normálně – ale asi moc brzo, nebo pozdě.
Jsem už zoufalej, na druhou stranu mě to nakopává stále dál a dál – každej den jezdím, těším se, baví mě to, ale chybí tomu ta třešnička :-(.
Asi je to ve mně. 5 let jsem nechytal, ale nechápu jak jsem to mohl zapomenout. Není někde návod jak a kdy zaseknout? V jaký moment? Není někde video?
Jsem ten nejhorší rybář na světě, kdybych chytil aspoň nějakou mřenku :-(.
Na co chytáte na těžko vy? Poradíte mi nějakou směs (zkoušel jsem kukly, červy, kukuřici, chleba – jestli moc koukal háček? Nevím), na kterou zaručeně vždy chytáte? Nebo v čem bych mohl dělat chybu. Díky za strpení :-).
Kde a na co chytit bolena?
13.8.2007 | Martin Samek | Dravci | 7.243 zobrazení | 36 odpovědí
Kde v okolí Prahy a nebo v čechách chytit bolena a co tam použít?
Veselé hlášky od vody...
15.4.2007 | CeP | chytej.cz | 7.671 zobrazení | 36 odpovědí
tak jsme dnes byli s brasulakem na Orlasu pod podolakem. sice jsme nijak vyzarneji nezachytali, ale obcas jsme malem padali smichy ze zidli od hlasek ktere se k nam nesly po vode z druhe strany. a nasledne mne inspirovaly k zalozeni tohohle veseleho fora. podelte se s ostatnimi a piste sem vsichny co veseleho odposlechnete u vody. :-)))
Voblery LOVEC
20.3.2007 | miroTT | Ryby | 7.726 zobrazení | 36 odpovědí
Zdar. Co hovorite na tieto voblery (skusenosti, ohlasy)
jakou nástražní rybku na sumce
17.2.2007 | pike-007 | Sumcařina | 7.708 zobrazení | 36 odpovědí
jsem úplný začátečník, a byl bych rád kdyby mi někdo poradil jakou nástražní rybku na sumce
Jesenice.......Ohře
11.2.2007 | Flash25 | Domácí revíry | 5.712 zobrazení | 36 odpovědí
Jesenice,Ohře--- Podělte se s námi.
Lín v poslední době
16.11.2006 | Robur | Ostatní ryby | 8.440 zobrazení | 36 odpovědí
tak nějak se nudím a bilancuji a uvědomil jsem si, že jsem už 3 roky nechytl lína, co vy, jak často se setkáváte s touto rybou?
bodový systém u vody
29.6.2006 | Milky | Legislativa | 4.973 zobrazení | 36 odpovědí
Pořád se mluví o bodovém systému. Myslíte si, že třeba i u vody by měl platit bodový systém???
Woblery Kácel - zkušenosti
21.6.2006 | Fedderista | Přívlač | 10.220 zobrazení | 36 odpovědí
Tak jsem se doslechl o českých woblerech Kácel, nelenil a hned po internetu nějakých 5 kousků na zkoušku objednal. Máte s nima někdo nějaké zkušenosti?
MUSKY na bílou rybu!
27.3.2006 | svaca | Ryby | 8.664 zobrazení | 36 odpovědí
zdravim byl bych rad kdybyste posilali a psali o vasich nejuspesnejsich muskach na MP vodu!