Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

rybářská dovolená necteno

28.1.2006 | rett.rett | Ryby | 17.261 zobrazení | 36 odpovědí

chtěl jsem poprosit o radu!!poradil by mi někdo z vás dobrý tip na dovolenou po českých krajích, třeba s pronájmem chatky pro rodinu s malým dítětem s rybářským vyžitím v rybolovu dravcu v termínu v pulce září???byl bych rád pokud by jste mi poradili! všem předem děkuji rett zn. PŘÍVLAČ

Candát-dá se chytit ve dne? necteno

14.11.2005 | Hosty | chytej.cz | 7.799 zobrazení | 36 odpovědí

dá se chytit ve dne?

okouni nad 40cm necteno

14.11.2005 | skwor | Dravci | 5.824 zobrazení | 36 odpovědí

V poslední době se tu objevilo dost trofejních okounů. Docela by mě zajímalo, kdo máte kolik a jak velkých okounů nad 40cm. Já zatim 0.

vláčka s Fire Line necteno

26.9.2005 | MichalB | Přívlač | 5.312 zobrazení | 36 odpovědí

ahoj letos jsem toho s vláčákem moc nenachytal, ale v sobotu jsem zasel na Vltavu a docela slusne mi brali okouni na Kopyto.. Poridil jsem si FL 0,12. Co se tyka kontroly nastrahy a detekce zaberu, tak je to super, ale spousta ryb mi zrejme diky neprutaznosti snury spadla.. Brzdu jsem mel serizenou na prokluz.. Je to asi rukama.. Pouzivete FL na lehkou vlacku, nebo davate prednost klasickemu vlasci? Dik M.

Naviják na vláčku necteno

22.8.2005 | SAM | Navijáky | 8.834 zobrazení | 36 odpovědí

co doporučujete za naviják na vláčku. budu chytat na menší řece(Úslava) šel by od Shimana Nexave 2000F ????

diiiiiik

Woblery na štiky necteno

2.8.2005 | Lukas | Dravci | 9.911 zobrazení | 36 odpovědí

Jake woblery puužíváte na štiky?

NEJ NEJ RYBA necteno

14.6.2005 | Wobler | Přívlač | 6.722 zobrazení | 36 odpovědí

NAPISTE MI JAKOU MATE NEJ RYBU NA PRIVLAC

tolstolobik necteno

6.6.2005 | gadasnik | Ostatní ryby | 12.523 zobrazení | 36 odpovědí

Zdravím všechny vespolek,existuje způsob,mimo podsekávání apod,jak chytat tolstolobika nebo jde stoprocentně pouze o náhodnou rybu?

Rybářský lístek necteno

23.12.2004 | Bažus | Legislativa | 7.909 zobrazení | 36 odpovědí

Víte o tom,že MÚ vyměňují staré rybářské lístky za nové s platností na deset let?To asi víte,ale do konce roku je mění zadarmo. Nevěřil jsem tomu,ale už ho mám. Vznikla prý legislativní dira,nebyl stanoven poplatek pro rok 2004 za tento typ ryb. lístku. Krásné vánoce Vám všem.

Rotačky Vaškovky necteno

10.11.2004 | Padis | Přívlač | 13.053 zobrazení | 36 odpovědí

Máte s nimy zkušenosti slyšel jsem o nich chválu a tak se ptám na zkušenosti s nimy.

Makrely + štiky = lovecká vášeň necteno

18.5.2004 | anonym | Dravci | 13.003 zobrazení | 36 odpovědí

Zkusili jste někdy na štiky makrely? Toto je asi nejlepší způsob chytání štik. Pach, který makrela vzpouští láká HLAVNĚ štiky natolik, že při každém rybolovu budete úspěšní.

Preference druhu kličky navijáku necteno

26.1.2016 | Dany73 | Přívlač | 4.323 zobrazení | 35 odpovědí

Asi to všichni dobře známe. Jakmile nesedí klička v prstech, tak většinou tento naviják u každého prohraje. A tak jak vláčkaři – upřednostňujete kličku s vaklem, trojhranem či kulatou? A máte radši tu měkkou s pěnovkou či tvrdší? Nebo vybíráte druh kličky výhradně dle druhu vláčky?

Hodinky s tlakoměrem a teploměrem necteno

15.10.2012 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 8.388 zobrazení | 35 odpovědí

Zdravím vás, prosím o radu ohledně náramkových hodinek, které dokáží měřit atmosferiský tlak a teplotu. Na internetu se mi nedaří nic najít. Předem díky za tipy.

Prsacky, Brodaky necteno

1.10.2011 | jarysek | Přívlač | 27.563 zobrazení | 35 odpovědí

Nevedel by nekdo nakou firmu kde primo delaj prsacky nebo brodaky? nakej kontakt primo na firmu nebo tak? diky moc Potreboval bych udelat brodaky na me :(

Jaké výbava na sumčí přívlač ? necteno

27.6.2011 | michal94 | Dravci | 33.817 zobrazení | 35 odpovědí

Chtěl bych poradit s výběrem prutu na sumčí přívlač. Naviják vlastním Shimano EXAGE 4000FA bude vyhovující?

Váš názor na soukromé revíry necteno

26.1.2011 | slanny | Vaše názory | 7.088 zobrazení | 35 odpovědí

Jaký je váš názor být členem v samostatně hospodařících místních organizacích v rámci ČRS nebo na svazových vodách? Poraďte, jaký je dle vašeho názoru lepší výběr. Soukromá voda nebo svazovka.

pomoc výběru wobleru na podzimní chytání. necteno

24.10.2010 | Herry | Přívlač | 7.673 zobrazení | 35 odpovědí

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem wobleru a barvou wobleru(možno od firmy SALMO)na podzimní chytání candátů.Znám jeden revír, kde se vyskytuje velké množství krásných krasavců a letos bych jim chtěl provětrat šupiny, ale nejsem ještě zkušený v přívlači.Abych vše upřesnil používám prut Beast Master 270cm s gramaží 5–20g.Spíš bych to viděl, že žádné experimentování a vyzkoušet přírodní barvy rybiček.Děkuji všem za odpověď.

PROČ RYBY SKÁČOU NAD HLADINU necteno

19.6.2010 | MILHAUSKACHNA | Vaše názory | 14.719 zobrazení | 35 odpovědí

ZAJÍMALO BY MNĚ PROČ RYBY SKÁČOU NAD HLADINU NIKDE SEM TO NEZJISTIL TAK BYCH RÁD ZNAL VÁŠ NÁZOR

Chytej zahájená 2010 necteno

14.6.2010 | Robur | chytej.cz | 4.702 zobrazení | 35 odpovědí

Navrhuji v den zahájené na sebe vzít viditelně nějakou kosmetiku zn. Chytej, např. kšiltovku, přívěšek či co to ten Had dodává. Bude fajn pak na rybách potkat spřízněnou duši a hned vědět Vo koho go. Co vy na to?

Jihočeské povolenky vyčleněny z celosvazu necteno

12.11.2009 | Raf | Legislativa | 9.272 zobrazení | 35 odpovědí

Na mimořádné konferenci JčÚS bylo rozhodnuto, že pro rok 2010 nebudou do celosvazového rybolovu poskytnuty jihočeské pstruhovky. Více zde: http://www.crscb.cz/main.php?… Jihočeský územní svaz sice tvrdí, že: „Cílem našich snah není rozbít ČRS nebo zabránit jeho členům v přístupu na naše revíry, naopak, rádi všechny rybáře dodržující pravidla rybolovu na našich revírech uvidíme. Celosvazový rybolov je určitě věcí prospěšnou pro celou řadu rybářů.“ Co to ale znamená pro vás? Co si o tom myslíte? Prospěje to zarybněnosti jihočeských vod? Je to krok k výrazné reformě svazu, nebo je to začátek jeho rozpadu?