Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Přednáška Chytání dravců na mušku. necteno

25.7.2007 | brčal | Muškaření | 6.831 zobrazení | 34 odpovědí

Je možnost jednodenní akce přednáška -Vázání a chytání dravců na mušku.Akce by se konala na Severní Moravě.Přednášet budou jedni z nejlepších odborníků na chytání dravců v ČR i ve světě.

To nejlepsi z roku 2006 necteno

25.12.2006 | lenka | Sumcařina | 15.573 zobrazení | 34 odpovědí

Souhrn toho nejlepsiho z Sumcariny v roce 2006

Rybolov v okolí Plzně necteno

17.10.2006 | jaryna | Domácí revíry | 5.900 zobrazení | 34 odpovědí

Zdravim všechny(NEJEN) Plzeňáky, kteří onemocněli rybařinou,a zajímalo by mě, které lokality v okolí Plzně navštěvují a co kdy a kde chytili,díky

Okysi, kdyz nechteji gumu tak rybku? necteno

8.10.2006 | Prichy | Přívlač | 4.210 zobrazení | 34 odpovědí

Takze moc to neslo, zkousel jsem kde co, nekolik malo zaberu na smacka od Basse (takova hneda barva s modrym leskem), nasadil jsem chvili woblera a podsekl malou ploticku. Zkusim, rekl jsem si a dal ji na jigovou hlavu. Zaber byl okamzite! Jake mate zkusenosti ziva kontra umela nastraha? (proc to ten okounek vzal s duverou? je samozrejme nucen pouzivat norm. smysly, muze to byt v pachove stope? …to, ze rybycka vypada jinak…tzn detaily moc neberu, take ve vedeni nebyl rozdil, vedl to jeden a ten samy clovek)

Spravný twister necteno

17.9.2006 | Kubajs | Přívlač | 5.503 zobrazení | 34 odpovědí

Jak by měl vypadat spravný twister protože když jsem byl chytat na ohří potkal jsem chlapa řikal že jsou to kšunty co mám dal mi 2 své a začal jsem tahat newím proč jak poznat dobrý twister

Univerzalni prut na privlac necteno

16.9.2006 | wenclos | Přívlač | 6.630 zobrazení | 34 odpovědí

Poradte prosim jaky prut je idealni pro zacatecnika. Da se sehnat takovy obycejny privlacak s navijakem uz kolem 1500 Kc? Jaky by ste doporucili. Diky

Nymfování na malých tocích - uvíznutí necteno

31.8.2006 | xycht | Muškaření | 6.074 zobrazení | 34 odpovědí

Zdravim všechny, mam takovej (možná blbej) dotaz týkající se nymfování na menších tocích. Chtěl bych se zeptat jak vyprošťujete nymfy když s nima chytáte u dna a uvíznete. Na těhle menších vodách je přitom potřeba bejt dost opatrnej a moc nedělat hluk z pochopitelných důvodů. Chytám prakticky jen proti vodě a když uvíznu, tak často trhám, protože se bojím, že bych ryby vyplašil…jak to řešíte vy? Díky

Da se sehnat dobrý feedrový prut do 800kč??? necteno

29.8.2006 | Kouba | Pruty | 8.355 zobrazení | 34 odpovědí

Jeden kamarad mi řekl ze se da sehna dobry feedrovy prut za 600kč rad bych vedel jestli je to mozne a jetsli jo tak kde ??? chtel bych nejakej poridit sem ochotnej do toho dat i trosku vic:)))))))

Systém nepoškozující nástražní rybičku necteno

6.1.2006 | profa | Ryby | 9.393 zobrazení | 34 odpovědí

Jak nastražit rybičku při lovu dravců na splávek tak, abych ji nepoškodil, případně„za odměnu“ mohl pustit? Bez napíchnutí za jakoukoliv část těla rybičky.

BRODÍCÍ holíny PRSAČKY necteno

4.1.2006 | svaca | Muškaření | 14.120 zobrazení | 34 odpovědí

zdravim skuste kazdej napsat vase zkusenosti z holinama slysim ze neopren nevydrzi pvc je celkove na prd dejchace nejlepsi ale ta cena( dik!

Coby jste změnili na CHYTEJ. CZ necteno

1.1.2006 | Poperr | chytej.cz | 5.197 zobrazení | 34 odpovědí

Kdyby jste mohli co by jste změnili na chytej. cz

tloušti nad 50 necteno

16.11.2005 | skwor | Bílá ryba | 7.513 zobrazení | 34 odpovědí

Už jsem podobný téma dával, ale teď by mě zajímalo, kolik máte tloušťů nad půl metru?Mě se povedly letos ryby 51 a 53cm.

SUMEC - vylovovací kleště necteno

29.9.2005 | xycht | Domácí revíry | 8.643 zobrazení | 34 odpovědí

Nevíte někdo kde je možný sehnat vylovovací kleště, který měli Pavel Tomi a Rudolf Hrušínský v pořadu „Jak na ryby…“ ? Moc se mi tahle věc líbí a chci si to pořídit. Děkuju taky tvůrcům pořadu „Jak na ryby…“ za to, že to uveřejnili, je to šikovná věc Díky všem za tipy

Sraz chytej. cz na Křetínce necteno

21.9.2005 | Tomucha | chytej.cz | 8.486 zobrazení | 34 odpovědí

je tu podzim tak mě napadlo udělat si menší sraz na Křetínce (JM kraj 30km od Brna směr Svitavy) ted tam pojedu tak by se mohlo něco domluvit. Co takle konec října?Přidal by se někdo. rybačka, něco by se navázalo, popil by se svařáček.

C&R na pstruhovkach necteno

6.5.2005 | pupak | Lososovité ryby | 6.610 zobrazení | 34 odpovědí

Myslite si, ze ma smysl styl C&R pri privalci s trojhakem a protihroty? Pochopim to u jednohacku a treba i se zamacklym protihrotem, ale u trojhaku s protihroty mi to hlava nejak nebere!!! Z vlastnich zkusenosti vim, ze mnoho ryb, zejmena tech malych, to nerozdejcha (pri odhackovani z trojhacku s protihroty, ktere nebyva u male mrskajici se rybky jednoduche, se rybam polamou casto zebra, poskodi se tlakem ruky vnitrni organy, dojde k sejmuti vetsiho mnozstvi slizu atd.) Neni to jen alibismus dotycnych lidi honosit se titulem cestneho rybare a pritom za nim potopa?

Úlovky kaprů ze samovýtěru? necteno

1.2.2005 | mirmen | Kaprařina | 7.757 zobrazení | 34 odpovědí

Zajímalo by mne, zda chytáte kapříky ve velikostech 5–25 cm. Na některé techniky (plavaná, feeder) a nástrahy (těsta, pečivo, kroupa, červ, žížalka …) to přece nemůže být problém !!! Už několik let jsem kapříka v uvedené velikosti nechytil ( chytám na pomalých, nížinných řekách, na ramenech a čas od času i na písnících). Proto mi připadá, že k samovýtěru dochází jen sporadicky.

Nadhodnocené trofejní úlovky!!! necteno

6.10.2004 | Tomash | Ryby | 6.174 zobrazení | 34 odpovědí

Nezdá se vám, že v posledních letech – tedy od doby, kdy se o rybářské trofejní úlovky začali mnohem více zajímat sponzoři, začíná být pomalu každá větší rybka tou trofejní??? Myslím, že spousta rybářů by si měla sáhnout do svědomí a zamyslet se, jestli to má zapotřebí, aby svůj úlovek zvětšoval! Přece se každý slušnější rybář musí , když např. koncem roku časopisy Rybářství a Kajman(ten spíš až v létě) vyhodnocují ty největší ZASLANÉ úlovky v ČR a dotyčný rybář se svým „nafoklým úlovkem“ získá odměnu v podobě odznaku , nebo nášivky!

Bublinaření necteno

12.9.2004 | rarach | Muškaření | 7.061 zobrazení | 34 odpovědí

Vím, že zdejší osazenstvo moc nečte články, ale tento stojí za to!!! Tolik zrůdností najednou už tu dlouho nebylo, naposledy od sumíka a jeho vyznání k línům. Vše jsem napsal do komentáře ke článku – takže může začít vřava.[ Upraveno rarach dne 2004–09–12 v 22:29 ]

rybaření a cigarety necteno

13.3.2004 | rarach | Ryby | 7.876 zobrazení | 34 odpovědí

Normálně jsem nekuřák, když pominu pár cigaret za rok po prohraném zápase ve fotbale nebo když mne rozhodčí vysype tak hulím jenom na rybách. Máte někdo taky takovou úchylku, že jak přijdete k vodě musíte hulit?

Zkusili jste plandavky? necteno

10.3.2004 | pupak | Přívlač | 11.907 zobrazení | 34 odpovědí

Druhým rokem je pro mě v přívlači nástrahou č.1 plandavka, jestli je to tím, že na ně skoro nikdo nechytá a ryby je nemaj okoukaný nebo něčím jiným nevím, ale já v podstatě mimo pár štik na woblera mám vše nachytáno jen na ně. Vláčíte s nima nebo jsou u vás uložený hluboko v batohu a zapoměli jste už na tuto klasiku?