Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybolov u dětí necteno

14.4.2014 | lihosek | Legislativa | 7.181 zobrazení | 33 odpovědí | upravit

Zdravím všechny ve spolek, mám dotaz ohledně rybolovu dětí jak to přesně je? Nikde na net to nemůžu najít. Jsem členem a děti (8,10) se mnou chodí na ryby a chcou chytat taky. Můžou či nemůžou chytat? Oni na jednu udici a já na druhou? Díky

Vybavení a doré rady pro přepravu pramice na střeše auta. necteno

26.12.2012 | rompeprop | Ostatní nádobíčko | 13.700 zobrazení | 33 odpovědí

Zdravím a předem děkuji za rady připadně ilu.foto ohledně vybavení k převozu lodě na střeše auta.Chci si zakoupit pramici BASS a rád bych měl spolehlivý cajk ohledně přepravy tím myslím příčníky na střešní nosič popruhy apod…Tyhle věci se dají sehnat za rúzné ceny tak bych rád něco odskoušenéh.Budu vděčný za každou dobrou radu a domácí vychytávku pro nakládání pramic na auto.délka lodě je 280cm šířka 118cm váha 40kg.

příprava na první lovení necteno

5.7.2012 | artík | Kaprařina | 6.396 zobrazení | 33 odpovědí

Ahoj všem , tak si chystám pruty ( chytat budu na Boilies ) . Mám namotanej vlasec a nyní potřebuju několik rad . Jak skládáte pruty do brašny ? Necháváte návazce ,nebo je děláte až u vody ? Další co bych rád věděl je jakej uzel používáte při navázaní obratlíku ?Jeden prut jsem si připravil s návazcem ,ale hrozně špatně se mi skládá .Další co mi vadí je to , že se mi naviják sám otáčí a tím se mi odmotává vlasec . Děkuju za každou radu .

Vlastný rybníček necteno

5.6.2012 | lunimus | Domácí revíry | 14.030 zobrazení | 33 odpovědí

Priatelia … mam na vas len cisto teoreticku otazku, k rieseniu ktorej sa zrejme tak skoro nedostanem, takze to berte prosim tak, ze je to len pre zaujimavost :)

Ak by som si chcel zalozit vlastny rybnicek, aka je jeho minimalna velkost sirka x dlzka x hlbka tak, aby mohol byt rybnicek samostatne zivotaschopny, bez nutnosti pravidelneho krmenia atd. Kedze sa jedna o teoreticku rovinu, tak by som chcel jeden ako pstruhovu vodu a druhy s nasadou kapra a stuky. Druha cast otazky je ake je idealne zlozenie osadky, aby sa to bolo schopne dalej udrzovat samo. Skratka, aby si cely rybnicek dokazal nastavit svoj vlastny biorytmus.

woblery Osprey necteno

3.10.2011 | ART | Přívlač | 50.647 zobrazení | 33 odpovědí

Má někdo zkušenosti s Osprey woblery? Našel jsem na jedné internetové aukci docela zajímavé woby za zajímavé ceny. Rapalky mě omrzely, tak hledám jiné alternativy

Vyber delky Winklepickeru necteno

2.2.2011 | Herry | Feeder | 14.616 zobrazení | 33 odpovědí

Zdravím uz dlouho premyslim o koupi winklepickeru a letos si ho musím pořidit, ale jak koukam, jsou delky od 210 cm az do 330 cm a nevím kerej by byl pro me vhodnej.Hodlam chytat na malej rekach a rybnicich.cetl jsem hodne clanku o winklepickerovch proutcich, ale abych pravdu rek, uz si je moc nepamatuju :) diky vsem za odpovedi. PS:kurna at uz je teplo!!!!!

Poraďte necteno

11.1.2011 | Walley | Pruty | 25.316 zobrazení | 33 odpovědí

Ahoj,prosím chtěl bych pomoct s výběrem prutu na přívlač.V úvahu připadá Shimano Forcemaster Spinning 240 M(10–30g),Shimano Catana CX Spinning 270 M(10–30g)a nebo Shimano Vengeance Spinning 270 M(10–30g)bude to můj první vláčak takže budu rád za jakoukoliv radu.Můžete navrhovat i jiné pruty.Děkuji

Mník na vláčku necteno

29.11.2010 | Malinko | Dravci | 5.377 zobrazení | 33 odpovědí

Přeji příjemný zasněžený den. Protože se mi tu nepodařilo najít téma motající se okolo mníka a vláčení, zakládám tuto. Máte někdo zkušenost s uvláčenými mníky. Jaké nastrahy (gumy, plandy). Případně dipování (ano, ne, jak). Způsob vedení (pomalu a u dna).

Jaké třpytky necteno

23.9.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 6.908 zobrazení | 33 odpovědí

Na štiku s jakou třpytkou těžší nebo lehčí tmavou nebo stříbrnou jednolistovou nebo dvoulistovou no tak jakou poradíte ??

chytání na přívlač necteno

3.11.2008 | Jak.novi | Přívlač | 6.555 zobrazení | 33 odpovědí

Na jednom nejmenovaném serveru jsem od jedné osoby dozvěděl že mladší 18 let by nesměli chytat přívlačí a na živou rybku. Jaký je váš názor

Nové druhy ryb necteno

23.10.2008 | Robur | Ostatní ryby | 6.845 zobrazení | 33 odpovědí

tak si tak nějak bilancuji co se začíná objevovat za nové druhy, myslel jsem kdo ví na co nepřijdu a zase moc jich není. Co považujete za nové druhy, které se opět začínají chytat?

Nástrahy: slimáci necteno

22.7.2008 | Radim11 | Ryby | 10.254 zobrazení | 33 odpovědí

petrův zdar;-) chci se tak optat jaké máte zkušenousti s chytáním na slimáky?? A jestli nějaké máte tak co na ně vlastně chytáte a jakou rybolovnou technikou?? Díky za všechny odpovědi;-) zdarec a přeji hodně pěkných úlovnků…

Fotka úhoře aduháka necteno

17.7.2008 | Robur | Dravci | 6.661 zobrazení | 33 odpovědí

Píšu článek o úhořích a obludném duhákovi, může prosím pposlat nějaké pěkné fotky, elektronicky na robert.valek//vol­ny.cz. Fotky zveřejním, pokud chcete zmínit autorství, tak to napište. Díky

Pravidla Chytej.cz necteno

2.3.2008 | Klon | chytej.cz | 4.982 zobrazení | 33 odpovědí

Pánové,jak všichni pomalu zjišťujeme,re­gistruje se sem čím dál víc lidí kteří se neumějí chovat a nadávají nebo jinak urážejí členy na Chytej.cz.Narušují tím klid a pohodu členům,kteří doopravdy mají zájem na rozvoji a kvalitě těchto stránek… Navrhuji udělat pravidla,které si bude muset každý nový člen při registraci přečíst nebo ho to nepustí dále…Jakmile poruší některé s pravidel dostane podmínku a poruší je dále dostane blok popřípadě i blok IP.Mohl by to hlídat nějaký prográmek na vulgaritu a taky ostatní členové si to taky ohlídáme…Do pravidel by se mohl zahrnout i zbytečné zakládání témat apod.. Opravdu by toto bylo zapotřebí,protože mě fakt některý lidi svým chováním přivádějí ke vzteku a né jenom mě… Podávám to jako návrh.Vyjádřete se pro jeho legalizaci a pak podáme podmět HaDovi nebo jego pomocníkům…Děkuji.

Naviják na vláčku necteno

5.10.2007 | kmasek | Navijáky | 7.927 zobrazení | 33 odpovědí

Chlapi chtěl bych si koupit naviják na vláčku a hodlám do toho investovat max 5 tisíc tak jestli mate nekdo nejaky dobrý tip tak sem s nim!!!

Ryby v roce 2007 necteno

2.1.2007 | koy | Ryby | 5.349 zobrazení | 33 odpovědí

Jen se chci zeptat na jakou rybu nebo jaky „styl“ rybareni se hodlate pristi rok zamerit?

Rapalky necteno

29.11.2006 | Kubajs | Ryby | 6.537 zobrazení | 33 odpovědí

Kde na internetu se dají zakoupit woblery rapala děkuju

Noční feeder. necteno

4.9.2006 | topaga | Feeder | 11.039 zobrazení | 33 odpovědí

Jaký máte fígl na noční feeder? Lepíte chemická světla izolajdou na špice nebo špice nasvěcujete a hlídáte stín apod.? Děkuji za tipy.

Poradte mi s gumkami necteno

30.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 5.061 zobrazení | 33 odpovědí

Aku mate techniku pri love s gumami konkretne s twisterami(rozne finty a grify).Skušam ,skušam a nič.Stale sa mi viac darý na wobler.

padají mi okouni z TWISTERŮ! necteno

18.6.2006 | Lukas | Kaprařina | 5.028 zobrazení | 33 odpovědí

chytal jsem okouny v proudu a mel jsem na hacku 5 okounu a jednoho candata ale vsichni spadli!Takova skoda musim se polepsit ale jak?jde to nejak udelat aby nepadaly tak casto? dekuji za kazdou radu.