Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Největší lipan sezóny
27.12.2005 | rarach | Lososovité ryby | 8.143 zobrazení | 33 odpovědí
Po úspěchu s okounem, se Vás chci zeptat na LIPANA. Jakého jste chytili největšího? Já 41 cm, ale neměl jsem foťák, ale možná, že za dva dny nějakou fotku najdu. Zdokumentovanýho mám 39 cm a ještě jsem ho sežral. To jsem, ale svině!
jake mate skusenosti z pletenkami
26.11.2005 | sumeckapr | Kaprařina | 6.147 zobrazení | 33 odpovědí
jake mate skusenosti z pletenkami ktere jsou knam dovazeny jake pouzivate ty ceske carp braid nebo treba anglii kryston atd..
nová výbava
27.10.2005 | nome | Přívlač | 7.137 zobrazení | 33 odpovědí
Rozhodl jsem se pořídit si novou výbavičku na vláčku, co si o tom myslíte ? dá se sehnat v této cenové relaci něco lepšího ?? Prut :Shimano Technium Diaflash Spinn 270cm 10–30g naviák:SHIMANO SUPER GTFA 2500
oboje je za cca 3000
Slimák
1.7.2005 | kkarlos | Ryby | 11.373 zobrazení | 33 odpovědí
Máte někdo zkušenost s chytánim na slimáka???Jestli ano tak popište jak ho nstražujete jestli plavaná či težko. dííííííík za odpověď
SALMO--najúčinejšie farby
27.4.2005 | RASTOK | Ryby | 4.914 zobrazení | 33 odpovědí
S ktorými farbami máte najlepšie skúsenosti ? U mňa je to : štuka – minnow RR, HP, PH zubáč – sting BL, GS, GMB pstruh – hornet T, DB, PH jalec – hornet D, BT
Jsou výrobky na rybařinu předražené?
23.4.2005 | | Ryby | 5.923 zobrazení | 33 odpovědí
Tento týden jsem dělal takovou předsezónní udržbu. Vyměnoval jsem mazivo a čistil naviják Shimano Big Baitrunner a čistil filtr, svíčku a mazal ložisko u motorové kosy Husqarna. Cena navijáku byla asi 8000 Kč a kosy asi 11000. Naviják je to velmi kvalitní a kosa také. Naviják je vyroben v Malaisii, kosa ve Švédsku. V porovnání složtosti a kvalitě použitých materiálů je kosa oproti navijáku určitě mnohem náročnější a složitější, je namáhána tepelně a má 13000 ot/min a doba provozu je u kosy také delší. Poměr ceny kosa-naviják mi připadá nepřiměřený. Vím že tímto nic nevyřeším, ale připadá mi, že nás výrobci kvalitní rybařiny pěkně odírají.
RS ??
24.3.2005 | Rico | Legislativa | 6.080 zobrazení | 33 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co je třeba aby se rybář mohl stát rybářskou stráží…
Kosa (tož přeci zima)
11.10.2004 | Dědek | chytej.cz | 6.182 zobrazení | 33 odpovědí
Tři dny jsem byl na přehradě v Luhačovicích. Tři dny kosa (zima) jak sviňa. Tekuté zahřívadlo fungovalo jenom chvilku a max. po hodině jsme museli zalézt do chaty a dát námořníka (svařené červené+rum). Jaké máte finty proti zimě – přenosná ohřívadla, neopr. rukavice, vymočení se do beahrů … apod. Poraďte nebo umrzneme
Čeští výrobci
7.6.2004 | Dědek | Ostatní nádobíčko | 8.944 zobrazení | 33 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s našimi výrobci rybářských věcí? Myslím, že je u nás dost šikovných lidí, kreří mohou konkurovat se západem jak kvalitou, tak cenou.
Pravidla stanovená dětem do 10 let
1.10.2016 | rompeprop | Legislativa | 11.270 zobrazení | 32 odpovědí
Jaká jsou momentální pravidla lovu pro děti do 10 let.??
1. Doprovod 2.Na kolik prutů smí chytat 3.Chytání na živou ,nebo mrtvou rybku.
Servisování navijáku ano/ne
8.9.2014 | Dany73 | Navijáky | 7.374 zobrazení | 32 odpovědí
Vláčkařský naviják Shimano Twin Power 3000, pořizovací cenu 4,5 tis., po 2,5 letech citelně zhoršený chod (jakoby zatuhnul). Jaké máte zkušenosti s odborným servisem tohoto běžného opotřebení? Vyplatí se finančně a z hlediska budoucnosti? Díky
Co je to za rybu?
1.7.2014 | JiraiyaChan | Ostatní ryby | 9.078 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Zdravím, Doufám že to sem mohu dát. Kamarád chytl tuto rybu v Norsku a vůbec nevím co to je? Neví někdo?
Zkušenosti na Ohři
28.5.2014 | Bulwei | Přívlač | 7.354 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat jestli někdo zvás ma zkušenosti s přívlačí na Ohři v okolí Žatce-Postoloprty-Louny, letos bych v těchto lokalitach chtěl rybařit. Děkuji za odpovědi
Lov ryb v pstruhových revírech
20.2.2013 | ltrab | Vaše názory | 7.031 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Poraďte,v soupisu pstruhových revírů Severočeského územního svazu v bližších podmínkách výkonu rybářského práva je stanoveno, po ulovení a ponechání si alespoň 1 ks ryby již nesmí být měněn způsob lovu. Platí toto ustanovaní i v případě ulovení ryb, které se do revíru nevrací.
naviják na přívlač do 1500Kč
13.6.2012 | alkehol | Přívlač | 8.337 zobrazení | 32 odpovědí
ahoj všichni chtěl bych poradit jaký si mám vybrat naviják na přívlač do 1500Kč chtěl bych s přední brzdou a kovovou cívkou díky všem za odpovědi
Kachny na rybníce - počet ks/ha??
7.5.2012 | CeP | Legislativa | 8.663 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj. Zajímalo by mně zda je nějak legislativně upraven počet polodivoce chovaných kachen na rybníku. Jde mi zejména o počet kusů na hektar vodní plochy. Díky
Kdy pro Vás začíná sezóna?
7.3.2012 | TarzanCZ | Vaše názory | 29.035 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím, Docela by mě zajímalo, kdy pro Vás začíná rybářská sezóna? Rybaříte od určitého data či určitého měsíce a nebo u Vás rozhoduje o začátku sezóny počasí a venkovní teplota? Nebo rybaříte celoročně od ledna do prosince? :-) Díky za odpovědi.
Nástrahy na feeder
21.1.2012 | PETR-rybar | Feeder | 25.873 zobrazení | 32 odpovědí
Toto fórum je založeno, abychom si tady mohli vyměňovat své skušenosti, popřípadě rady, kteté nástrahy a návnady se vám osvědčily a na který druh ryby a místo lovu.
Začátečník rybaří v Kanadě
6.11.2011 | Bagr | Rybaření v zahraničí | 12.565 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Ahoj, nacházím se v Kanadě Edmonton (alberta) a chtěl bych začít rybařit, nikdy jsem nerybařil a ani pořádně nevím jak se to dělá. Chtěl bych poradit jak a kde začít rybařit, jakou techniku zvolit a jaké jsou zde rybářské zákony. Podmínka ovšem je, že rybářská technika nesmí být drahá. Vše co si koupím tak budu muset zde nechat. Holt hmotností limity při cestě letadlem jsou neúprosný.. děkuji předem všem za rady…
feeder jeden nebo dva?
10.8.2011 | jarysek | Feeder | 15.819 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj,chytam na jeden feederovy prut. Ted uvazuji o druhem. Ale nevim, da se to zvladnout? vetsinou potkavam rybare jen s jednim..