Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Feeder necteno

4.1.2008 | Rico | Feeder | 9.279 zobrazení | 32 odpovědí

Vaše oblíbené proutky na Feeder… (malinkaty průzkum co se používá :))

montáž na štiku s rybičkou necteno

9.5.2007 | pike-007 | Dravci | 32.562 zobrazení | 32 odpovědí

jakou používáte montáž na rybičku když chytáte štiky,na plavanou (s kačenou). díky za odpověd.

Nerezová přenosná udírna necteno

20.2.2007 | Kulik | Ostatní nádobíčko | 32.263 zobrazení | 32 odpovědí

Mám v úmyslu koupit od firmy IMPULS z Křižanova, nerez udírnu izolovanou k celoročnímu používání, ale nemám s takovouto udírnou žadné zkušenosti a ani neznám nikoho kdo by mi řekl nějaké vlastní poznatky. A tak se obracím s prosbou na Ty, co takovou udírnu vlastní, aby se se mnou a své zkušenosti podělili. Nevím zda takovouto udírnu koupit nebo budovat zděnou nebo dubovou a obezděnou. Takže ještě jednou prosím o Vaše zkušenosti a rady. Díky Kulik.

Jaký sonar a od koho? necteno

15.11.2006 | kopi | Ostatní nádobíčko | 9.499 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj všichni, moc vás prosim o radu jakej sonar si mam koupit k vánocům. Chtěl bych investovat tak 10–15000kč. Hodně se mi líbí od humminbirdu řada matrix. Co si myslíte o sonaru matrix 47 3D sice stojí asi 20 tisíc, ale možná by se to vyplatilo. Nemáte někdo zkušenosti s objednáváním z této stránky www.fishfinder-store.com. Chytam hlavně kapry a sumce. Se sumcema teprve začínam a kupuju výbavu.

Muškařina....pro úplnýho začátečníka necteno

22.9.2006 | Ciffik | Muškaření | 6.507 zobrazení | 32 odpovědí

zdravim vsechny, chtel bych se pristi rok zacit venovat teto prekrasne rybarske discipline jen nevim jak zacit…(precetl jsem vsechny clanky na netu dostupne)…presto bych chtel znat vas nazor…chytal bych predevsim na strednich rekach…cca 10–20m sirokych…(voda MP) …jakou sestavu byste mi doporucili?…(chtel bych se vejit cca do 5000 max 7000Kc)…uvazoval jsem no spis se mi zalibil proutek od shima…Technium Diaflash Fly 2,90m aftma 6/7 a k nemu navijacek od teze firmy…Shimano Ultegra co vy an to?…da se s tim chytat?:-)

Amortizér při muškaření necteno

5.8.2006 | mdx | Muškaření | 10.581 zobrazení | 32 odpovědí

Včera jsem byl na rybách na Vltavě a při debatě s jedním starším muškařem jsem se zmínil že mi to utrhl pstruh kolem 40 cm,protože jsem tam měl 16tku vlasec.NA to on odpověděl že minulej tejden chytil potočáka 55cm na 14tku a že požívá mezi šnůru a návazec asi 20cm amortizérový gumy.Má s tím někdo zkušenosti?Jakej průměr gumy,tuhost a uzly?

rybolov mládeže necteno

10.7.2006 | konva | Ryby | 7.901 zobrazení | 32 odpovědí

Měl bych dotaz ohledně rybářského řádu . Jak jsem zjistil po přečtení tak se zde již nenachází odstavec popisující pravidla lovu mládeže což mě přivádí k otázce zda mé děti mohou již lovit na 2 udice či ne nebo zda mohou chytat na rybku.Dříve to v řádech bývalo však dnes to tam již není.

Potápíte se pro uváznuté nástrahy a riskujete tak svůj život? necteno

21.6.2006 | HaD | Ryby | 4.794 zobrazení | 32 odpovědí

Nevím, jestli jste slyšeli o tom, co se stalo 19.6.2006. Prý o tom psali i v Blesku. Dnes mi volal TR a vyprávěl o tragédii, která se stala na Dyji právě 19.6.2006. Rybář, kterého jsem znal a byl kamarádem několika mých kamarádů při lovu přívlačí uvázl woblerem v řece a rozhodl se jej vyprostit tak, že se pro něj potápěl. Bohužel se mu to stalo osudné, zamotal se do utrhaných šňůr a vlasců a utopil se. Bylo mu 25 let, byl ženatý a měl dvě děti. Znám více rybářů, kteří se pro nástrahy běžně potápí. Já to nikdy nepraktikoval – mám z toho takovou lehkou fobii. Co vy? Potápíte se pro nástrahy i do hloubky a riskujete tak svůj život?

maximalni pocet ponechanych ryb necteno

5.4.2006 | saky | Legislativa | 21.476 zobrazení | 32 odpovědí

Zajimalo by me, jestli se na to divam spravne, ale v RŘ je uvedeno, že si za jeden den můžu v MIMOPSTRUHOVYM reviru nechat 2ks ušlechtilejch ryb a 3 lososovity, nicmene tam neni napsano, ze po prisvojeni, bud druhy uslechtily, nebo treti lososovity musim ukoncit lov, znamena to teda, ze muzu chytat vesele dal, treba plotice? (99% ryb poustim, jen by me to zajimalo)

V pstruhovym reviru je zase vyslovne napsano, ze zaroven s ponechanim si treti uslechtily ryby konci denni lov, ale kolik si muzu nechat kusu skodny (stika, candat, bolen…)? Znamena to, ze pokud nepresahnu 7kg a budu mit jen 2 lososovity ryby, muzu chytat mit v baglu treba 10 stik, 5 bolenu a zaroven dal chytat???

1)vykladam si to spravne?

1. jestli ano, nemyslite, ze je to velka dira v RŘ????

Obal korkové rukojeti necteno

7.3.2006 | KačaX | Pruty | 5.808 zobrazení | 32 odpovědí

Mám sundat z korkové rukojeti na prutu plastový obal nebo ne? Sundáváte ho vy?

Boli to ryby? necteno

5.3.2006 | svaca | Ryby | 4.665 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím určitě se nekdo z nás setkal s tím, že se ho někdo zeptal ''A to to ty rybicky neboli chudinky''Zajímalo by me co jim na to odpovídáte!?

pracovní příspěvek pro MO necteno

3.2.2006 | Frk | Domácí revíry | 5.252 zobrazení | 32 odpovědí

Zajímalo by mne, jestli a jak zde přítomní plní pracovní povinnost. Jestli zaplatí, nebo odpracují limitní počet hodin nebo pomáhají nad rámec. Prostě jak jsme na tom.....?

Prográmek na sčítání úlovků necteno

21.12.2005 | saky | Ryby | 4.685 zobrazení | 32 odpovědí

máte nějakej prográmek ve kterým si sčítáte úlovky??? Jestli jo, co to umí?

Silon na Přivláč necteno

2.12.2005 | Pytel | Přívlač | 9.106 zobrazení | 32 odpovědí

Prosím poradte nějaky dobrej silon na přivláč průměr vše ????

CeP má dnes NAROZENINY! necteno

20.4.2005 | DEATH | Ryby | 13.029 zobrazení | 32 odpovědí

Tak by se slušilo popřát… Já ti přeju vše nej,hodně štěstí,zdraví,peněz a hlavně perfektních úlovků. Pokud jsem něco vynechal,snad mě ostatní doplní..

Oznámení úspěchu. necteno

12.4.2005 | rybar11 | Úspěchy | 6.277 zobrazení | 32 odpovědí

Nerad se chlubím. Přijali mě na Jihočeskou univerzitu obor rybářství. Musím to nějak oslavit!!!!!!!!!­!!!!!!! Co Vy na to???????

Lov sumcu na řece Dyji necteno

24.12.2004 | Radim | Sumcařina | 14.262 zobrazení | 32 odpovědí

Vaše zkušenosti s lovem sumcu na řece Dyji

Jak na okouny necteno

16.9.2004 | Prizrak | Dravci | 10.221 zobrazení | 32 odpovědí

Nemáte nějaký „recept“ na větší okouny ( od 25cm nahoru ) na menším rybníce, ve kterém jsou kvanta okouních trpaslíků a voda je lehce zelená. Prosím pomozte jak dostat nějakýho bobra.

Candátí háčky necteno

3.1.2015 | Dany73 | Dravci | 13.044 zobrazení | 31 odpovědí

Pojďme při zimní pauze zkusit zrekapitulovat, které jednoháčky na candáty se nám při položené/plavané pro co nejrychlejší zásek osvědčují nejvíce. Moje zkušenosti jsou takové, že nezáleží vůbec na tloušťce háčku, ani tolik na délce lopatky, jako na šířce ramínka. Z úzkých (typ úhořových) háčků mi candoši často padají, naopak např. háčky typu Mustad vel. 1/0,2/0,3/0 se osvědčily. Všimnul jsem si, že ty starší Mustady s lopatkou jsou ostřejší, ty zesílené s očkem jsou dost tupé. Ani „kapráky“ nevadí, opět za předpokladu, že mají široký oblouček. Jaké jsou vaše zkušenosti?

Prut na pláž necteno

25.12.2013 | tomas54 | Rybaření v zahraničí | 13.229 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj chci se zeptat jaký prut by ste doporučili na chytání malých čudel v Chorvatsku z pláže? Já si vyhlídl tento http://www.tropicliberec.cz/…vijak-zdarma– ale nevím. Prosím poraďte. Děkuji