Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Největší ryba do čeřenu necteno

30.8.2009 | okoun27 | chytej.cz | 6.843 zobrazení | 31 odpovědí

Stalo se vám někdy že ste do čeřenu omylem chytli nějakou velkou rybu…jeden známý vytáhl do čeřenu úhoře cca 80cm…napište jakou největší rybu nebo něco zajímavého chytli do čeřenu..já jsem do čeřenu chytil raka…a můžete poslat fotky…Lovu zdar

Feedrové pruty AWA-SHIMA necteno

6.2.2009 | bimboman | Feeder | 11.697 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s feedrovými pruty od AWA-SHIMA? Konkrétně mě zajímá Aexeon Master feeder 3,60m MH a  Exel Feeder A.R.D. 3,60m MH, ale beru názory na jakýkoliv feeder této značky, nejlepší by bylo srovnání např. s pruty od shimana, semi apod.

Od kdy chytáte necteno

12.1.2009 | Pumpik | Feeder | 6.365 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj chtěl bych védet od kdy chcytáte na feeder ja to minulej rok zkoušel konccem ledna až do února a nic tak sem se na to vykašlal a pak šel až v dubnu.Chytáte někdo dřív?A berou vám ryby?Na co chytáte atd… děkuji za každou odpověd

Shimano Twin Power FC necteno

8.1.2009 | lofasák | Navijáky | 6.576 zobrazení | 31 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem na přívlač? Díky

RAPALA PRO FISHING necteno

8.10.2008 | lacika3000 | Ryby | 8.198 zobrazení | 31 odpovědí

hraje to niekto z vaás???a áno tak aka cast je podla vas naj..a ake naj ulovky uz mate…dik

Jezte ryby necteno

17.9.2008 | Raf | Recepty | 9.614 zobrazení | 31 odpovědí

Možná jste někteří již registrovali kampaň mající podporovat konzumaci sladkovodních ryb „Ryba domácí“. Byl pro ni zřízen web www.rybadomaci.cz, bannery jí běží i na tom nejsilnějíšm, co na českém internetu je – idnesu… Všechno se tváří spíše jako podpora produkčního rybářsví až na podstránku „Jak se stát rybářem“ – www.rybadomaci.cz

Co si o kampani myslíte? Myslíte si, že může nějak výrazněji zamávat s zarybněností našich vod, se kterou přiznejme si, nevládne úplná spokojenost?

Rybářský lístek necteno

5.1.2008 | Rico | Legislativa | 19.516 zobrazení | 31 odpovědí

Jdeli stávající rybář žádat o prodloužení RYBÁŘSKÉHO LÍSTKU a starý má již propadlý, jak dlouho může být propadlý aby měl nárok na prodloužení a nemusel dělat znova zkoušky?

Díky

revíry na Litoměřicku necteno

2.1.2008 | farnas | Domácí revíry | 6.900 zobrazení | 31 odpovědí

Prosím poradte mi jaké jsou dobré revíry na Litoměřicku je mi 13 let a z rybařením začínám.předem děkuji za odpovědi.

+ a - rybářských servrů necteno

12.11.2007 | bubu | chytej.cz | 6.102 zobrazení | 31 odpovědí

jaké jsou podle Vás

1. klady
  2. zápory

servrů s rybářskou tématikou?

Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo? necteno

24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.829 zobrazení | 31 odpovědí

Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji

Woblery Nils Master necteno

2.3.2007 | sojka | Přívlač | 9.175 zobrazení | 31 odpovědí

Vážení kolegové, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s woblery Nils Master, třeba ve srovnání s Rapalou. Zajímá mne hlavně lov štiky. Dále bych se chtěl zeptat (i když vím, že co revír, to jinak), jaké se Vám na štiku nejvíc osvědčily (velikost, barva, F či DR). Díky

Povolenka - poradte necteno

8.1.2007 | Raven | Ryby | 13.047 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj lidi potreboval bych pomoct s vyplnenim povolenky . jak tam maš číslo, název to chapu, to další taky jen co kdyz jsem chytil např. na revíru 471 027 : 2 kapry tak napišu 2×471 027 a do každýho vypisu bokem toho jednoho kapra takze tam budu mit ten jeden revir 2× .A nebo napsat 471 027 ks : 2 a kg : secist vahy tech dvou ryb ? A pak je počet dochazek : tam dam kolikrat jsem byl na tom a tom reviru ? a pak celkem ??? Chapu to dobre? rybarim 1. rokem a nemam kdo by mi s tim pomohl. poradte jak .diky moc

Omezení lovné délky kapra na MP necteno

4.10.2006 | Sum Sum | Ryby | 6.171 zobrazení | 31 odpovědí

Zajímal by mě názor na toto omezení a jaká maximální délka pro ponechání by se měla stanovit? A jestli s tím někdo z vás souhlasí.

Norsko necteno

25.9.2006 | svaca | Ryby | 6.056 zobrazení | 31 odpovědí

Norsko je pro vetsinu rybaru nepopsatelnej zazitek pro nekoho masarina, sen nebo i jen krasna priroda!jakej je vas nazor na tuhle fascinujici zemi a vubec na sever

Vláčecí nástrahy necteno

15.8.2006 | Davish | Přívlač | 6.297 zobrazení | 31 odpovědí

Potřeboval bych poradit s nějakým e-shopem, ve kterým bych si mohl objednat twistery, rippery, woblery atd., od značek jako je rapala, relax, storm, ale nevadí když budou i jiný, hlavně aby byly za dobrou cenu, tak předem díky.

Mušk. naviják a voda necteno

25.7.2006 | Robur | Navijáky | 6.245 zobrazení | 31 odpovědí

jsem samouk a muškařím jen na mimopstuhovce pro spestření a zatím jsem neměl důvod naviják namáčet. Včera mě ale oklnosti donutili prut opřít tak, že naviják šel pod vodu. Z konstrukce navijáku je patrné, že by to měl snést, ale zajímá mě,jaká je praxe, případně čeho se vyvarovat.

Evidence nástražních rybek necteno

9.7.2006 | Pepa1 | Legislativa | 15.495 zobrazení | 31 odpovědí

Zajímalo by mě jak je to se zapisováním nástražních ryb do přehledu o úlovcích. Je jasné že pokud chci nastražit kapra na sumce že ho zapíšu. Nevím však jestli musím psát i 5cm hrouzky atd. Nechci mít průšvih a zároveň nevím jak bych to u těchto malých rybek měl praktikovat. Díky za odpověď

Prsacky...? necteno

26.6.2006 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 4.986 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtel bych si poridit prsacky, a to od braunstaru a jmenuji se: ''Rybářské brodící boty „prsačky“ PVC'' a popis jejich je: ''Velmi kvalitní prsačky ze silnějšího materiálu za SUPER CENU !!!''. Stoji neco malo pres 1000kc a ptam se hlavne proto, jesi se hned neroztrhnou, jesi nebuou blbe site bo co a jesi to ma cenu, kdyz mi je skoro 15, mam kolem 179cm a cca 65kg…? Cislo bot mam kolem 43, myslite ze ma cenu je kupovat nebo pockat nez trosku jeste 'povyrostu''? Co si o tom myslite? Vsem dekuji za rady…

Tloušti necteno

9.6.2006 | Sander | Úspěchy | 6.804 zobrazení | 31 odpovědí

Kolegové, mohu se zeptat, jakého nej tlouště jste ulovili, případně jakou metodou? Děkuji

znacka SHAKESPEARE necteno

22.5.2006 | Zcuter | Feeder | 10.448 zobrazení | 31 odpovědí

mate s touto znackou nejake skusenosti(pokud mozno co se tyce feedru…)