Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Feedrové pruty AWA-SHIMA necteno

6.2.2009 | bimboman | Feeder | 10.967 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s feedrovými pruty od AWA-SHIMA? Konkrétně mě zajímá Aexeon Master feeder 3,60m MH a  Exel Feeder A.R.D. 3,60m MH, ale beru názory na jakýkoliv feeder této značky, nejlepší by bylo srovnání např. s pruty od shimana, semi apod.

Od kdy chytáte necteno

12.1.2009 | Pumpik | Feeder | 5.853 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj chtěl bych védet od kdy chcytáte na feeder ja to minulej rok zkoušel konccem ledna až do února a nic tak sem se na to vykašlal a pak šel až v dubnu.Chytáte někdo dřív?A berou vám ryby?Na co chytáte atd… děkuji za každou odpověd

Shimano Twin Power FC necteno

8.1.2009 | lofasák | Navijáky | 6.028 zobrazení | 31 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem na přívlač? Díky

RAPALA PRO FISHING necteno

8.10.2008 | lacika3000 | Ryby | 7.656 zobrazení | 31 odpovědí

hraje to niekto z vaás???a áno tak aka cast je podla vas naj..a ake naj ulovky uz mate…dik

Jezte ryby necteno

17.9.2008 | Raf | Recepty | 8.960 zobrazení | 31 odpovědí

Možná jste někteří již registrovali kampaň mající podporovat konzumaci sladkovodních ryb „Ryba domácí“. Byl pro ni zřízen web www.rybadomaci.cz, bannery jí běží i na tom nejsilnějíšm, co na českém internetu je – idnesu… Všechno se tváří spíše jako podpora produkčního rybářsví až na podstránku „Jak se stát rybářem“ – www.rybadomaci.cz

Co si o kampani myslíte? Myslíte si, že může nějak výrazněji zamávat s zarybněností našich vod, se kterou přiznejme si, nevládne úplná spokojenost?

Rybářský lístek necteno

5.1.2008 | Rico | Legislativa | 18.853 zobrazení | 31 odpovědí

Jdeli stávající rybář žádat o prodloužení RYBÁŘSKÉHO LÍSTKU a starý má již propadlý, jak dlouho může být propadlý aby měl nárok na prodloužení a nemusel dělat znova zkoušky?

Díky

revíry na Litoměřicku necteno

2.1.2008 | farnas | Domácí revíry | 6.355 zobrazení | 31 odpovědí

Prosím poradte mi jaké jsou dobré revíry na Litoměřicku je mi 13 let a z rybařením začínám.předem děkuji za odpovědi.

+ a - rybářských servrů necteno

12.11.2007 | bubu | chytej.cz | 5.614 zobrazení | 31 odpovědí

jaké jsou podle Vás

1. klady
  2. zápory

servrů s rybářskou tématikou?

Prosím nevíte při náhozu jak má být daleko olovo? necteno

24.8.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 7.147 zobrazení | 31 odpovědí

Prosím můžete mě poradít, jak má být daleko olovo od špičky prutu pro daleký hod 80gr. Je lepsí 30cm nebo 60cm prostor pro nához. Jde mi o to nahodit daleko.Děkuji

Woblery Nils Master necteno

2.3.2007 | sojka | Přívlač | 8.625 zobrazení | 31 odpovědí

Vážení kolegové, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s woblery Nils Master, třeba ve srovnání s Rapalou. Zajímá mne hlavně lov štiky. Dále bych se chtěl zeptat (i když vím, že co revír, to jinak), jaké se Vám na štiku nejvíc osvědčily (velikost, barva, F či DR). Díky

Povolenka - poradte necteno

8.1.2007 | Raven | Ryby | 12.529 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj lidi potreboval bych pomoct s vyplnenim povolenky . jak tam maš číslo, název to chapu, to další taky jen co kdyz jsem chytil např. na revíru 471 027 : 2 kapry tak napišu 2×471 027 a do každýho vypisu bokem toho jednoho kapra takze tam budu mit ten jeden revir 2× .A nebo napsat 471 027 ks : 2 a kg : secist vahy tech dvou ryb ? A pak je počet dochazek : tam dam kolikrat jsem byl na tom a tom reviru ? a pak celkem ??? Chapu to dobre? rybarim 1. rokem a nemam kdo by mi s tim pomohl. poradte jak .diky moc

Omezení lovné délky kapra na MP necteno

4.10.2006 | Sum Sum | Ryby | 5.646 zobrazení | 31 odpovědí

Zajímal by mě názor na toto omezení a jaká maximální délka pro ponechání by se měla stanovit? A jestli s tím někdo z vás souhlasí.

Norsko necteno

25.9.2006 | svaca | Ryby | 5.606 zobrazení | 31 odpovědí

Norsko je pro vetsinu rybaru nepopsatelnej zazitek pro nekoho masarina, sen nebo i jen krasna priroda!jakej je vas nazor na tuhle fascinujici zemi a vubec na sever

Vláčecí nástrahy necteno

15.8.2006 | Davish | Přívlač | 5.784 zobrazení | 31 odpovědí

Potřeboval bych poradit s nějakým e-shopem, ve kterým bych si mohl objednat twistery, rippery, woblery atd., od značek jako je rapala, relax, storm, ale nevadí když budou i jiný, hlavně aby byly za dobrou cenu, tak předem díky.

Mušk. naviják a voda necteno

25.7.2006 | Robur | Navijáky | 5.743 zobrazení | 31 odpovědí

jsem samouk a muškařím jen na mimopstuhovce pro spestření a zatím jsem neměl důvod naviják namáčet. Včera mě ale oklnosti donutili prut opřít tak, že naviják šel pod vodu. Z konstrukce navijáku je patrné, že by to měl snést, ale zajímá mě,jaká je praxe, případně čeho se vyvarovat.

Evidence nástražních rybek necteno

9.7.2006 | Pepa1 | Legislativa | 14.781 zobrazení | 31 odpovědí

Zajímalo by mě jak je to se zapisováním nástražních ryb do přehledu o úlovcích. Je jasné že pokud chci nastražit kapra na sumce že ho zapíšu. Nevím však jestli musím psát i 5cm hrouzky atd. Nechci mít průšvih a zároveň nevím jak bych to u těchto malých rybek měl praktikovat. Díky za odpověď

Prsacky...? necteno

26.6.2006 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 4.556 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtel bych si poridit prsacky, a to od braunstaru a jmenuji se: ''Rybářské brodící boty „prsačky“ PVC'' a popis jejich je: ''Velmi kvalitní prsačky ze silnějšího materiálu za SUPER CENU !!!''. Stoji neco malo pres 1000kc a ptam se hlavne proto, jesi se hned neroztrhnou, jesi nebuou blbe site bo co a jesi to ma cenu, kdyz mi je skoro 15, mam kolem 179cm a cca 65kg…? Cislo bot mam kolem 43, myslite ze ma cenu je kupovat nebo pockat nez trosku jeste 'povyrostu''? Co si o tom myslite? Vsem dekuji za rady…

Tloušti necteno

9.6.2006 | Sander | Úspěchy | 6.231 zobrazení | 31 odpovědí

Kolegové, mohu se zeptat, jakého nej tlouště jste ulovili, případně jakou metodou? Děkuji

znacka SHAKESPEARE necteno

22.5.2006 | Zcuter | Feeder | 9.919 zobrazení | 31 odpovědí

mate s touto znackou nejake skusenosti(pokud mozno co se tyce feedru…)

Úhoři necteno

10.5.2006 | hagrif | Ostatní ryby | 7.783 zobrazení | 31 odpovědí

Docela by mě zajímalo jestli už jste někdo byli zkusit hady a popřípadě jaké jste měli úspěchy. Děkuji všem za odpověď