Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Samozatavovací lanko
30.4.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 5.633 zobrazení | 31 odpovědí
na Braunstainovi jsem našel , znáte towww.braunstar.cz co na to říkáte?
Pruty Dragon
9.3.2006 | spin | Pruty | 7.715 zobrazení | 31 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat,jestli má někdo zkušenost s pruty Dragon Magnum X-treme Carp,nebo Legend Carp.
Twistery, woblery, poperry, riperry, třpytky
5.1.2006 | Poperr | Přívlač | 7.013 zobrazení | 31 odpovědí
Na co jsteletos ulovili vaši největší rybu a nejmenší rybu. Co byl letos váš triumf a jaká barva
nej přívlačová výbava
17.12.2005 | skwor | Ostatní nádobíčko | 6.046 zobrazení | 31 odpovědí
Touto anketou možná navazuji na starší anketu o přívlači, mě by ale zajímal váš konkrétní nej typ prutu a navijáku na:
- UL přívlač
- jemnější až střední přívlač
- těžkou přívlač
Ošetření muškařské šnůry
5.12.2005 | Dědek | Muškaření | 7.813 zobrazení | 31 odpovědí
Je tady nějak mrtvo. Co trochu popíchnout pány muškaře? Ošetřujete na zimu nějak muškařskou šňůru nebo na ní prdíte a necháváte jí na kolečku?Vždyt má už skoro každá doživotní záruku… A co s ostatním cajkem? Přiznejte se, kdo naposled namazal kolečko a pořádně vyčistil očka na klacíku. Tak šup
Winklepicker
3.12.2005 | Yuri | Feeder | 10.151 zobrazení | 31 odpovědí
Zdravim vsecky feedrare, prosim o radu jaky si koupit winklepicker nebo feeder light pod stromecek. Budu chytat na malych stojacich a mensich rekach. Cena by se mela pohybovat do 1500 kc. Jestli mate i odkazy na internetove obchody s temito proutky poslete mi je pls. diky vsem za odpovedi YURI
Chytani na marmysky. Vse co o tom vite a chcete se podelit
20.11.2005 | R3F13X | Marmyška | 30.020 zobrazení | 31 odpovědí
Pocinaje od zpusobu, velikosti, doplnovani marmysek gumami, hnojaky, atd az po vyrobu. napiste…
Masaři x pouštěči
26.10.2005 | Prutos | Ryby | 6.271 zobrazení | 31 odpovědí
Zajimalo by mě jaký vztah máte k rybám jako k živým tvorům a hlaně jak jste k němu dospěli?
Zapisujete nastrazni rybicky?
3.8.2005 | Stavba | Legislativa | 8.499 zobrazení | 31 odpovědí
Jak je vazite? A co v pripade ze by ste je nemal zapsany a kontrolovala by vas RS ??
jak měříte délku ryb?
21.7.2005 | saky | Ryby | 5.859 zobrazení | 31 odpovědí
Docela by mě zajímalo, jak měříte délku ryb, jestli tak, že dáte metr na rybu a změříte ji od konce ocasní ploutve po hlavu (a tim přičtete několik cm díky oblouku, jak vám metr leží na baculatý rybě), nebo tak, že položíte metr na rovnou zem a ne něj teprve dáte rybu a tak zjistíte její pravou délku??
Osobně ryby neměřim, protože je, až na výjimky, pouštim, ale nedávno sem na tohle téma diskutoval s kamarádem, tak by mě zajímal Váš názor…
Muškaření v ryb. časopisech
7.7.2005 | Tomucha | Muškaření | 6.122 zobrazení | 31 odpovědí
Co byste rádi viděli v článcích věnovaných vázání mušek? Co vás zajímá? Techniky, materiály atd. pište
Přívlač na Seči?
28.6.2005 | dzandys | Přívlač | 8.439 zobrazení | 31 odpovědí
Mám skromný dotaz. Chytil jste někdy,někdo,něco na přívlač na Seči (451021-Chrudimka 5)?Co?Kdy?kde?Jak?na co?díky za radu. p. s. Mrskám tu vodu už týden a začínám hledat kam jsem zašil židly,vidličky a teleskopy.(Za týden dva pro… záběry)
poper a bolen
20.6.2005 | SALAM | Domácí revíry | 8.085 zobrazení | 31 odpovědí
Dáří se Vám cíleně lovit boleny? U nás v HK jich vídám fakt hodně a pěknějch, ale zatím sem kromě jednoho náhodnýho dorostence neměl tu čest. Četl sem mimo jiné i jirisovi články a doufám že mi pomohou. Bohužel nikde sem se nedozvěděl jak správně vést popra, možete někdo poradit?
Domácí dílna
7.3.2005 | vocko | Ryby | 8.993 zobrazení | 31 odpovědí
Co všechno si doma vyrábíte(veci ohledne rybariny)?Ja se tak nejak pokousim o vsechno mozny
Rybník KOUTY
23.2.2005 | MichalB | Domácí revíry | 8.255 zobrazení | 31 odpovědí
Chytejaci, znate tento soukr. revir? Chyta se tam na dirkach? Diky M.
Poslední ryba letos
1.1.2005 | jake | Úspěchy | 7.313 zobrazení | 31 odpovědí
Zdravím takhle nad novoročním ránem všechny „chytejáky“ a přeji do nového roku hodně úspěchů rybářských i v soukromém životě a mám dotaz: „Jaká byla Vaše poslední chycená ryba v právě skončené sezóně?“ Já tedy začnu – včera 31. 12. na plavanou tloušť cca 25 (neměřil jsem)
Vánoční soutěž od jirise
21.12.2004 | jiris | Vánoce | 6.616 zobrazení | 31 odpovědí
Kdo první pozná co je na fotografii (nebo spíše co to bylo), tak ode mne obdrží na srazu hodnotnou cenu deseti mušek dle vlastního výběru. Pravidla soutěže:Každý má pouze jeden hlas. Výsledky zveřejním dle mého uvážení po dostatečném množství odpovědí. jiris
foto:
Feedr v kose
14.11.2004 | zedus | Feeder | 6.490 zobrazení | 31 odpovědí
Chytám především vláčením, ale teď jsem si pořídil feedr abych přečkal dlouhou dobu před novým zahájením vláčecí sezóny. Já vím, že tahle sezóna ještě neskončila, ale zajímalo by mě co se teď a později v zimě dá chytit. Jde mi hlavně o parmy, je jich u nás hafo. Takže otázka zní, jdou teď parmy?
Změna majitele Chytej.cz
25.7.2018 | mikuláš | chytej.cz | 14.816 zobrazení | 30 odpovědí
Dobrý den, včera jsme uživatele webu informovali mailem o změně majitele webu chytej.cz. Někdo z vás možná tuto informaci nedostal a tak zakládám toto vlákno pro další dotazy a diskuzi…
Pan Havlíček se rozhodl po patnácti letech provozování webu věnovat naplno svému e-shopu www.Nastrahy.cz, činnosti pro ČRS. O prodeji jsme jednali delší dobu a někteří z vás jeho nabídku možná zaregistrovali.
Co je v plánu… V prvé řadě provozovat web dál (bezplatně), rozvíjet ho o další části, obsah a funkce. Zároveň si zaslouží úpravu designu tak, aby byl přívětivější na mobilech. Změna bude postupná a bude vyžadovat čas. Budu rád za Vaše názory a tipy, co zlepšit a podobně – do diskuze nebo na mail michal.vavra@ouklej.com.
Ještě chci vyvrátit případné spekulace – já ani společnost nejsme napojeni na veřejně známé, oblíbené nebo neoblíbené rybáře;)
Děkuji za dosavadní a budoucí přízeň, Michal Vávra
Založení soukromého revíru
24.8.2015 | Pr3v1t3k | Domácí revíry | 4.805 zobrazení | 30 odpovědí
Zdar kolegové Petrova cechu. Chci s kamarádem založit soukromý revír. Rád bych Vás požádal o zkušenosti a úskalí, máte-li s takovou věcí zkušenosti :-) legislativně je mi to jasné, nicméně osobní zkušenost je neocenitelná :-) díky moc!