Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Nemírová ryba-zraněná ??
21.7.2009 | Bass Master | Vaše názory | 2.956 zobrazení | 29 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co s rybou, která polkla nástrahu hlouběji než měla ..nebo při vytažení byla jinak zraněná ???…a ke všemu nemá míru!! ?
Háček s kuličkou
9.10.2008 | breca | Ostatní nádobíčko | 3.815 zobrazení | 29 odpovědí
Obrátil se na mě kolega, zda by někdo z Vás nevěděl, kde by se daly sehnat tyto háčky. Údajně je asi před pěti či sedmi lety sháněl jeho známý někde v Brně (bez záruky).
Barvení červů
6.9.2008 | Michal/ | Bílá ryba | 5.351 zobrazení | 29 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli si někdo barvíte doma červy. Pokud ano tak napište prosím jak a čím :)
spadávání ryb
25.5.2008 | rhany | Feeder | 4.260 zobrazení | 29 odpovědí
Mám velký problém.Spadávají mi větší ryby,buď je to hned po výpadu ryby,nebo při zdolávání u břebu.Používám háčky Owner s očkem 50922 vel.10,12. na průběžné montáži.Vše se začlo dít při posledních čtyřech návštěvách u vody.Poraďte co s tím,nebo jestli jste měli podobnou zkušenost,popřípadě jaké háčky používáte vy(značku,velikost,tip).Zapomněl jsem dodat,háček mám na každou chytačku nový.
Tepeskop na kapry
20.1.2008 | radimlp6 | Pruty | 8.559 zobrazení | 29 odpovědí
Chci si zakoupit teleskop na kapry a potřebuji poradit jakou značku.Chtěl bych 3,6m 2,75lb a cenu tak do 3000kč.Předem děkuji za info
Burčák
29.7.2007 | Robur | chytej.cz | 2.958 zobrazení | 29 odpovědí
tož sraz se blíží a právě jsem dotelefenoval se svým dodavatelem burčáků atd. a ptal se, zda zas budu chtít. Tož pokud by byl zájem, tak se zde vyjádřete, a to za následujících pravidel. Přijedu v pátek a chci se toho v pátek zbavit, ne jak minule, kdy v tom byl i částečně mojí vinou guláš a některé láhve tam stály až do neděle a já nevěděl, kdo si vzal, kdo ne atd.. Takže pište, kdo má zájem, uveďte počet litrů. Zdůrazňuji, pro sobotní příchozí nic uschovávat nebudu, páč to kvasí, pracuje a kvalita moku časem klesá.
Rybářská stráž zrušená?!!?!!
17.6.2007 | Tumi | Legislativa | 4.135 zobrazení | 29 odpovědí
Dneska jsem byl chytat ryby a přišli tam 4 lidi co měli dva pruty a na nich velký planda¨vky pruty si furt přehazovali že už ani nebylo poznat kdo vlastně má povolenku nebo nemá jestli ji vůbec někdo měl a v tom jeden chytl okouna mohl mít tak 35 cm říkal jsem si co s ním udělá a tak jsem s echvíli koukal vzal ho a hodil na zem koukal jsem na to jako blbej a oni v klidu dál chytali pak chytl štiku ta měla tak 40 pže jsem včera chytl štiku která měla 52 a měl jsem to ještě v oku a on ji taky hodil na zem k tomu okounovi co už tam ležel asi 30 minut pak ještě asi 15 minut chytali a nakonec to zabalili a šli dom jeden z nich vzal štiku i okouna do jedný ryku což svědčí o tom že nebyli nijak velcí a šel.když ryby vytáhli vůbec nic nezapisovali natož je zabíjet, a tak s eptám jestli vůbec chodí rybářská stráž a kontroluje já odobně jsem ji už dva roky nepotkal.....
Chlazení nápojů u vody
11.6.2007 | | Tipy & triky | 5.475 zobrazení | 29 odpovědí | upravit
Jak rešíte chlazení nápojů u vody.
Kotvící bojka
1.6.2007 | Honza2 | Sumcařina | 4.639 zobrazení | 29 odpovědí
Nazdar kolegové. Co používáte jako kotvící bojku pro trhačku na jezero? Děláte si je nebo někde kupujete?
Rybářský sen
17.5.2007 | schwara | chytej.cz | 3.982 zobrazení | 29 odpovědí
Každý má svůj rybářský sen. Někdo chytit velkou rybu nebo si zachytat na nějakém světovém revíru. Jaký sen máš ty?
Rapala Jointed
30.4.2007 | jelen | Přívlač | 4.096 zobrazení | 29 odpovědí
v loni jsem zakoupil wobler rapala jointed j11 ft,na krabičce je uvedeno,že má pracovat v hloubce 1,2–2,4m,při pomalem navijeni mi pracuje jen pár cm pod hladinou a do hloubky ho dostanu jen zbesilou rychlosti,nevíte někdo náhodou jak tu potvoru upravit aby se do hloubky dostal i při pomalém navijení dík všem co poradí
Nový Feederový prut
24.4.2007 | Kubajs | Pruty | 3.731 zobrazení | 29 odpovědí
Chystám koupi nového feederového proutku Chytám většinou na stojatích vodách ale 2–5na řece ročně zachytám.Chtěl bych fedeer light nebo picker Chytám jen s krmítky a s olovy do 20g cca.25m od břehu nevím jestli se na toto chytánjí hodí víc picker nebo feeder light poradtě nějaký kousek do 2000kč
Kde muškařit ?
4.4.2007 | FABi | Muškaření | 3.882 zobrazení | 29 odpovědí
Prosím o radu, kam na zahájení nejenom na zahájení, mám pstruhovou povolenku východočeského svazu. Ryby nejím. Forma chytání muškaření. Začínám. Dík.
kde stahnout filmy o rybach
19.12.2006 | hany.milan | Ryby | 5.312 zobrazení | 29 odpovědí
vite kde se daji stahnout nejake rybarske filmecky at se o svatcich nenudime?
Reklamujete vláčecí nástrahy
12.12.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 3.923 zobrazení | 29 odpovědí
tak přibývá hodnocení různých vláčecích nástrah a je pravda, že některé nechodí, /platí to hlavně pro rotny a woblery/, tak se ptám, zda jste už vraceli výrobek?
Stavěné pruty SAGE
11.12.2006 | Rosi | Muškaření | 6.127 zobrazení | 29 odpovědí
Zdravím Všechny! Chci si pořídit nový prut SAGE TCR a chci Vás poprosit o foto svých stavěných miláčků, případně kontakt na stavitele. Za každou fotku předem děkuji!
Baterka na ryby
17.11.2006 | Sander | Ryby | 5.432 zobrazení | 29 odpovědí
Má baterka už dosloužila, musím si udělat předčasného Jéžiška. Poraďte nějakou baterku, která chvíli vydrží? Nejlépe malou, kovovou, na AA baterie, bez LED diod – klasické malé žárovičky :-) (ne čelovku) Rád bych se vešel do pětikila. Díky moc.
Plavačkový prut
17.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 6.378 zobrazení | 29 odpovědí
Před několika dny jsem přidal téma na bolognesový prut(prý na nic)Zebco Cool 5,0 7–25g 379kč. Tak jsem se rozhodl že koupím něco kvalitnějšího poradte prosím dobrý prut na plavanou kolem 5,0m a hlavně do 1000kč
Feederový prut
17.8.2006 | Kubajs | Feeder | 3.905 zobrazení | 29 odpovědí
Čau jak se vám líbí tendle protutek chci ho na pobavení na cejny a na nějakýho toho kapříka Je to Byron 3,60cm 25–70g Medium Cena:990kč Vyplatí se mi to když chci s feederem začít
Vysoušeče na mušky
3.7.2006 | Shrek | Muškaření | 6.877 zobrazení | 29 odpovědí
Vážení přátelé, na trhu je spousta různých sprejů,vysoušečů a podobných ptákovinek.Zajímal by mě váš názor na tuto věc,případně jaké přípravky používáte vy.Občas bych rád něco takového použil na mouchu,místo sušení. Děkuji za rady a příspěvky.