Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Tak co zahájení?
18.6.2006 | s.h.o.o.t.e.r | Úspěchy | 3.928 zobrazení | 29 odpovědí
Jak jste dopadli na zahájení?
přívlačák
3.6.2006 | frenki | Ryby | 3.761 zobrazení | 29 odpovědí
potřeboval bych poradit nějaký přívlačák pro sřední přívlač na štiky a candáty cena do 4000kč max. díky za rady.
Encyklopedie na chytej.cz
14.3.2006 | Fedderista | chytej.cz | 3.241 zobrazení | 29 odpovědí
Líbí se Vám nová rubrika Encyklopedie? Mě osobně ano, ale zatím mi tam chybí spousta věcí. U nástrah se jaksi zapomnělo, že i wobler, twister a třpytka jsou nástrahy. Přitom náš trh je zavalen nespočtem druhů, v každém krámu jiném. Bylo by dobré proto dobré tohle (a nejen to, to mě jen tak uhodilo do očí na první pohled). Dnes v době internetového prodeje již přece není problém sehnat téměř cokoli (když to zrovna nemají na našem krámu), jen to chce vědět co hledat.
"ochrana proti komarom"
26.2.2006 | koloseum | Ryby | 4.822 zobrazení | 29 odpovědí
Ahoj! Co pouzivate ako ochranu proti komarom? Ja Szuku alebo Difusil no zacnem pouzivat aj ochrannu sietku na tvar lebo aj napriek kremom a sprejom je to velmi neprijemne a nechcel by som ist od vody len kvoli komarom :-( Tak jestli poznate nieco lepsie , cakam na nazory…Diky moc …
Hledám skušeného rybáře abi mi poradil
16.1.2006 | Tom1 | Kaprařina | 4.334 zobrazení | 29 odpovědí
[LIST]
preklápač
13.12.2005 | bizkit | Přívlač | 3.500 zobrazení | 29 odpovědí
hojky! zaujímalo by ma ako si preklápate späť preklápač po nahodení. ja osobne to robím ručne a nie za pomoci klučky, aj preto že klučkou to vždy ide ťažšie. som toho názoru, že ak sa to robí kučkou može sa dačo ulomiť v systéme. čo vy na to?
Chytej. cz na Ebru?
1.11.2005 | HaD | chytej.cz | 4.681 zobrazení | 29 odpovědí
Protože vím, že by mělo asi více lidí zájem podívat se a rybařit ve Španělsku na Ebru (lov sumců, candátů, kaprů a black bassů), mohla by se uspořádat příští rok v létě výprava. Byl bych schopen zajistit vše od povolenek, přes ubytování, lodě atd. Cena na týden (pouze náklady) by neměla přesáhnout 12.000,– Kč (doprava, ubytování v kempu ve stanu, loď (jedna pro 4 osoby), licence, povolenka). Jídlo, benzín do lodí, případná útrata apod. není v ceně. S výběrem místa, s lovem atd bych samozřejmě dle možností pomohl. Zajímalo by mě předběžně, kolik lidí by mělo zájem.
Jake pouzivate woblery?
30.5.2005 | willIam | Přívlač | 4.262 zobrazení | 29 odpovědí
Jaka znacka wobleru je podle Vas nejlepsi?
Zápis docházky na mimopstruhovou vodu
24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 4.688 zobrazení | 29 odpovědí
Plníte tuto povinnost? Má to prospět k zarybnění, ale můžeme tomu věřit? V některých oblastech už se to prý osvědčilo. Máte tu zkušenost?
Naviják na přívlač
24.4.2005 | Padis | Navijáky | 4.968 zobrazení | 29 odpovědí
Co používáte,a jak hodnotíte bojovou brzdu.
co delat na rybach
23.4.2005 | kkarlos | Ryby | 3.312 zobrazení | 29 odpovědí
co mam vlastne delat nez kdy ryba zabere a ja ji zdolavam
Sumec a pelety
10.3.2005 | gabo | Sumcařina | 7.232 zobrazení | 29 odpovědí
Zdravím a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s cíleným chytáním sumců na pelety a jaké.
Wobler na sumce
26.12.2004 | BigMike | Přívlač | 8.894 zobrazení | 29 odpovědí
Jak by měl vypadat, být velký a pracovat ideální wobler na sumce?
Jaký naviják???
16.12.2004 | Rico | Přívlač | 4.240 zobrazení | 29 odpovědí
Můžete mi někdo poradit podle čeho se mam orientovat , když si chci koupit navijám na vláčák?
Znáte wobler Rapala Skitter Walk?
4.3.2004 | HaD | Přívlač | 8.326 zobrazení | 29 odpovědí
Máte někdo praktické zkušenosti s tímto woblerem? Rapala Skitter Walk (je na fotce)Skitter Pop a Skitter Prop (viz. obrázky níže) mám celkem vyzkoušený, ale zajímalo by mě jak se tenhle wobler chová (když nemá ani vrtulku ani „pukátko“), jak se vodí a jak na něj reagují ryby. Díky za odpovědi.
Doba hájení v přívlači
3.3.2004 | pupak | Přívlač | 9.314 zobrazení | 29 odpovědí
Byli by jste za zrušení všeobecného hájení a spíše pro zavedení druhového hájení v přívlači a tím povolení přívlače celoročně?
Kurzy sumcařiny
1.6.2014 | MB | Sumcařina | 3.616 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj všichni! Jestli se ptám na něco zde již řešeného, tak se omlouvám, ale nenarazil jsem na žádné podobné téma. Zajímalo by mě, jestli víte o nějakých kurzech sumcařiny u nás v ČR (chytat se může u v zahraničí, jde mi o české lektory)? Pokud ano, máte s tím někdo zkušenosti? Osobně bych chtěl se sumcařinou začít, ale po zkušenostech s muškařením a několika lety naprosto mizerného chytání jsem se poučil a chci najít nejdřív někoho, kdo to umí a ukáže mi alespoň základy :-)
Moc díky za rady ;-)
UK eshop
24.2.2013 | MatesKGB | Obchod | 8.599 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj rybáři,
nemáte někdo zkušenosti s objednáváním zboží z Anglie a nevíte o nějakém dobrém eshopu, který zasílá zboží i do Čr? Rád bych si objednal nějaké věci a ceny jsou tam příznívé. Našel jsem třeba tenhle, ale nemá jednu z věcí co sháním a to deštník s bočnicí :-( www.tackleuk.co.uk Díky
Pstruhová sezóna 2013
16.2.2013 | kamos007 | Lososovité ryby | 4.343 zobrazení | 28 odpovědí
Zdravím,
jelikož patřím k těm nedočkavcům, tak jsem již začal zbrojit na novou sezónu, a zaujalo mě plno novinek jako nové vzory třpytek, velký sortiment nymf, smáčků,… A to i s docela netradičními barvami,… Jaké jsou podle vás ty top nástrahy a barvy, nevím jak jinde, ale mě ač chodím pořád na stejné vody tak každý rok mi to bere lépe na něco jiného.
jak chytit sumce
25.11.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Sumcařina | 6.475 zobrazení | 28 odpovědí
poradtě mi prosim někdo na jakém ůseku bych mohl chytit sumce v tomto ročnim období na jizeře v mladé boleslavy?