Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
neoprenové broďáky
5.9.2012 | cujo | Vaše názory | 9.196 zobrazení | 28 odpovědí
chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s http://rybar.braunstar.cz/…kou-cormoran
Wobler STORM WE Soft Shad P
23.6.2011 | henny | Ostatní nádobíčko | 24.073 zobrazení | 28 odpovědí
Jaké sním máte zkušenosti? Co jste na něj už ulovili? A Podobně.. Já jsem ho koupil na veletrhu v brně ale vždy když jdu na přívlač, tak ho tam dám ale zatím nic nevim..
Blýskající se navijáky
3.4.2011 | jepice-zruseno | Navijáky | 4.712 zobrazení | 28 odpovědí
Nevadí vám, že se navijáky blýskají? Myslíte si, že to rybám vadí? Přemýšlím nad tím již delší dobu. Udivuje mě, že miniaturní daiwa na lehkou přívlač (např. tato http://www.chytej.cz/…luvias-1003/), která stojí 11 000 a je vybavená kdejakou serepetičkou naprd se blejská jak pouťová cetka.
Na co chytat v březnu?
3.3.2011 | fishman123 | Plavaná | 19.745 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj rybáři, jaké používáte nástrahy na jarní plavanou? Chtěl bych chytit hlavně tloustě. Díky
Norsko
20.12.2010 | Mr. Vydra | Rybaření v zahraničí | 4.422 zobrazení | 28 odpovědí
Kdo si myslí zda je rybaření v Norsku pěkné a záživné tak napište co se vám podařilo nějaké úspěchy a nelepší místa pro lov.
Jak vážete Micro plus od Jaxona??
8.10.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 5.326 zobrazení | 28 odpovědí
Chlapi jak to dělate???ja jsem z toho uplně na prášky, lanko vypadá dobře, ale zaboha to nemůzu uvázat.....předem dík za rady ..
naviják na vláčku
3.10.2010 | pajkinc | Navijáky | 3.338 zobrazení | 28 odpovědí
Prosím o radu, potřebuji naviják na vláčku a zatím mám vybráno mezi Ryobi Zauber a Fujitsi Quartz Grey. Chtěl bych znát Vaš názory nebo Vaše zkušenosti s těmito navijáky. Nebo mi jen zkuste doporučit dle svých zkušeností jiný tak do 3.000Kč. Děkuji za Vaše reakce.
obchod v praze
18.9.2010 | deniiis | Obchod | 6.830 zobrazení | 28 odpovědí
prosím vás neznáte nějaký rybářský obchod co má otevřeno v sobotu a v neděli víc jak do 12:00.někde v praze nebo okolo prahy.děkuji
kam na kapry ve středních čechách??
25.8.2010 | Horacio | Kaprařina | 11.286 zobrazení | 28 odpovědí
Přátelé, poraďte, kam mám vyrazit na aspoň trochu slušný kapry ve středncíh čechách, svazový, mimopstruhový revír??za celé prázdniny jsem nechytl pořádného kapra. Chystám se vyzkoušet Labe a její ramena, ale po tom, co jsem byl na pískovnách u Labe, tak jsem trochu skeptickej. Díky za každý tip. Lovu zdar…
Vesta
26.7.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.594 zobrazení | 28 odpovědí
Zdravíčko…koukám se po nějaký vestě a zalíbila se mi vesta od Dragonu, ale nemam s tim zkušenosti, chci se optat, jakej je rozdíl mezi ( praktickej) mezi verzí short a long (o kolik se to liší) a este mi jde o určení velikosti (měří se to stejne jako u trik a mikin??
smackovani
20.6.2010 | kingkubik | Přívlač | 4.176 zobrazení | 28 odpovědí
prosim o radu pri smackovani.obevil jsem tuhle metodu az letos a je to opravdu super.ale chtel by jsem poradit jak se vyhnout popripade poradit si se sticimi zuby?dneka jsem prisel o stiku cca 80cm mel jsem ji na prutu tak 5sekund nez prekousla 16nactku vlasec?pouzivate nekdo treba lanka nebo podobne?dekuji za odpoved
Bonětický rybník
2.4.2010 | Shimano911 | Domácí revíry | 20.983 zobrazení | 28 odpovědí
Zdravím. Jezdíte někdo chytat na Bonětický rybník v západních čechách? Mezi Stráží a Boněticema. Je to soukromá voda na zvláštní povolenku nebo je to jen RMV. Dík za odpovědi.
ještě pár let a vyhynu...P - - - - ř
7.11.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Ostatní ryby | 3.277 zobrazení | 28 odpovědí
Přátelé,kdy a kde jste se s tak nádhernou a vzácnou rybou setkali? Já v lokalitě Poodří CHKO.Pokud jste tuto rybu chytli někdy na háček,napište jakým způsobem.
SOUTĚŽ - RYBÍ MUTANT - O CENY ZA 1200,- kČ
16.10.2009 | HaD | chytej.cz | 22.698 zobrazení | 28 odpovědí
POZOR SOUTĚŽ – více zde: http://www.chytej.cz/…vaci-soutez/ Vážení přátelé Právě jsem se vrátil z ciziny, kde jsem dlel na rybách. Pobýval jsem v panenské oblasti, kde nebylo živé duše. Ba ani ptáci tam nezpívali. Zato vod tam bylo požehnaně a všechny navíc v noci romanticky fosforeskovaly. Ryb v nich žilo přehršel a jaké… Jednou takhle stanu na břehu jedné průzračné říčky a udiveně sleduji rybí rej u dna. Hned mě svrbí prsty na rybolov. Ouha, nemám žádnou nástrahu! Nutně potřebuji něco napíchnout na háček marmyšky (dal mi ji mužik Ivan Ivanovič Pičurin v Kyjevě – jen za nevelký půllitr vodky). Nástrahy však není. Žádný hmyzák neletí povětřím, žádný neleze po zemi. Když nejsou nad zemí, budou třeba pod ní. I obrátím kus betonového bloku a hle – mám tučnou rousnici. Překvapí mě, že žížala má tři hlavy a každá mě chce kousnout. Tak vy takhle! Do jedné rychle zatnu háček a šup s červem do vody. Než řeknu pop (pravoslavný), je tu záběr! Po záseku začne tanec – kozáček. Po oboustranně vysilujícím boji vytáhnu… neznámou rybu. Toť se ví, chci ji vyfotografovat. Leč z aparátu mi vytečou baterie. Smůla! Nu což, musím rybu namalovat nožem na kůru ztepilé břízky (neb papír jsem již spotřeboval). Jak si umanu, tak se i stane… Abych si se zařazením nového rybího druhu zbytečně nelámal hlavu, nechám to na vás!
PRAVIDLA SOUTĚŽE: Odpovědi na soutěžní i nesoutěžní otázky zasílejte na naši e-mailovou adresu chytej@chytej.cz. Do předmětu E-MAILU uveďte heslo SOUTĚŽ a za odpovědi Vaši přezdívku. Odpovědi na nesoutěžní otázky můžete vkládat i do soutěžního fóra zde: http://www.chytej.cz/…-za-1200-kc/. Soutěžit mohou pouze registrovaní členové serveru CHYTEJ.cz. Nejste-li registrováni, můžete se zaregistrovat zde: http://www.chytej.cz/…/.Registrace trvá několik minut a je zcela ZDARMA!
SOUTĚŽNÍ OBRÁZEK naleznete v tomto fóru hned na začátku.
I. Soutěžní otázky – tzv. důležité (bodované):
- Z kolika ryb se „mutant“ skládá?
- Jaké druhy ryb to jsou?
- Určíte správně jednotlivé poznávací znaky ryb (na každý druh vycházejí dva)?
II. Nesoutěžní otázky – tzv. nedůležité (kraviny):
- Jakou zemi jsem navštívil?
- Ve které oblasti jsem se asi tak pohyboval?
- Je celý příběh fikce nebo skutečnost?
Kdo správně odpoví na otázky a,b,c – postupuje do slosování o:
O sadu cen – dva balíčky nástrah Mister-twister, kalendář rybích specialit z dílny serveru CHYTEJ.cz, o čepici a tričko CHYTEJ.CZ a 150 metrů vláčecí šňůry FIRE LINE CRYSTAL. Celková hodnota cen je cca 1200,– Kč
O CO SE SOUTĚŽÍ V NESOUTĚŽNÍCH OTÁZKÁCH O slávu a čest a titul „autor největší kraviny“ spolu s vytištěným rybím MUTANTEM ve formátu A4 s podpisem Tomáše Rozsypala, autora obrázku a soutěže.
Věřím, že tento „dravý kříženec“ pro vás bude lahůdkou, ale až vám příště naservíruji losososovitého nebo kaprovitého mutanta, tak se z nich po… Přeji hodně štěstí v bádání. ToRo
Domácí krmná směs
9.9.2009 | Piranha | Recepty | 24.688 zobrazení | 28 odpovědí
Dělá si někdo z vás doma krmení na ryby?Myslím tím směs pro feeder a plavanou.Povedlo se mi od kamaráda sehnat par pytlů sladkých výrobků (zmetků) z pekárny a chci to namlít a s pomocí dalších částí si vyrobit základní směs, která bude zhruba to samé, jako Traper. Pokud má někdo nějaký recept, tak sem s ním.Něco už mám vymyslený, ale zajímá mně i jiná varianta. Dík.
Masařky
6.2.2009 | Brslenák | Legislativa | 3.773 zobrazení | 28 odpovědí
Přátelé, poraďte, už několikrát jsem se dohadoval s „kolegy“ rybáři, že pokud si přivlastní např. 3 ks losos. ryb na P povolenku a mají ještě MP povolenku, že už dál masařit nemůžou (i když na jiném revíru) a mají vybráno Oni oponovali tím, že na každou povolenku můžou chytit max. povolené množství ryb, takže si jdou ještě pro 2 kapry apod. Jaký je váš názor, mám pravdu já nebo oni??
Prut na malé rotačky
6.1.2009 | Shiman | Pruty | 3.633 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj poraďte nějaký prut na malé rotačky od 1 do 000 a nějaké mikro gumky.Původně jsem chtěl Konger Equs Tango,ale ten asi jen tak neseženu.Uvžuji tedy nad:
- Team Dragon 245cm 1–7g
- Robinson Diplomat Perch 215cm 1,5–7g
3)Shimano Technium Diaflash 210cm UL. Který z výběru by byl nejlepší a nebo napište nějaké osvědčné typy.Díyk Shiman
vláčecí nástrahy STORM
7.11.2008 | wenaX | Ryby | 4.833 zobrazení | 28 odpovědí
chci zjistit jak sou dobry a hlavně jak je dobrej poper od stormu a prosím i úlovky jestly jsou
pruty Dragon
13.8.2008 | alva | Pruty | 10.487 zobrazení | 28 odpovědí
Jakou máte zkušenost s „chvějivkama“ od Dragonu (a v jaké verzi)? A co Dragon Ghost Buster? Moc dík za odpověď (chci si udělat radost k třicetinám). Ali
Trochu drahá prívlač
16.5.2008 | LuboO | Přívlač | 4.484 zobrazení | 28 odpovědí
Vážení, našiel som zaujímavú nástrahu na prívlač, asi ju aj kúpim, len počkám do výplaty..:)) Možno ukecam aj nejaku zľavu. A tak ma napadlo, aký najdrahší kúsok vlastníte vy a čo ste ochotní urobiť pre to, aby vám neostal vo vode na večné veky? Foto vo fóre.