Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

BUFFALO necteno

11.4.2008 | vagi | Bílá ryba | 29.724 zobrazení | 28 odpovědí

Zajímalo by mě, zda někdo má zkušenosti s touto rybuší? Nikde jsem tu nic nenašel a už několikrát mi kolegové říkali, že jí chytali na soukromákách. Vůbec nevím, co je to zač, jak to vypadá, čím se to žíví atd. Rozšiřte obzory méně znalému kolegovi. Dík.

Duchaplnost aktuálně zakládaných fór. necteno

20.2.2008 | vagi | chytej.cz | 2.798 zobrazení | 28 odpovědí

Vážení přátelé ryb a tohoto portálu, určitě jste také zaregistrovali „kvalitu“ témat zakládaných v poslední době. Nechci tu mentorovat, chápu, že někteří „nováčci“ neví přesně, co a jak (sám jsem si tím na začátku prošel), ale např. „chytej perlíny, oukleje, vranky, slunky… na splávek, brčko… na Bělé, nad jezem, pod jezem…“ atd nebo témata založená kolegou romank1 (v klubu bez jakýchkoli informací)www­.chytej.cz , to fakt nevím. Samozřejmě nechci jen kritizovat. Když si vzpomenu na sebe ve 12 letech, také jsem chtěl mít co nejvíce informací a možná bych to řešil podobně. Proto otevírám toto fórum a pojďme navrhovat, jak to řešit. Já osobně navrhuji např. přidat do DISKUSE další kolonku „otázky a odpovědi“, kam by bylo možné přidávat jednotlivé dotazy, které by byly řazeny přehledně pod sebou a při rozkliknutí by bylo možno přidávat odpovědi nebo je jen číst. Co vy na to?

TVV 2008 necteno

17.1.2008 | toulovec | chytej.cz | 2.688 zobrazení | 28 odpovědí

Pánové omlouvám se, ale letos jsem akci nějak neukočíroval. Prostě se mi mailem a přez skype a ICQ ozvalo tolik lidí, že jsem si je jednoho krásného dne sepsal na papír a zjistil jsem že je plno. Rozhodl jsem se tedy že nic nebudu dopředu nic anoncovat, prostě uzavřu prezenčku a bude. Kdo je přihlášen, toho jsem již kontaktoval, kdo se nevešel do soupisky na bodovaných pozicích má smolíka a je v tom pořadí jak se mi ozval, zařazen na místo náhradníka. Jinak akce se 22. – 24. 2. 2008 koná v Kostelci nad Orlicí v Penzionu U Kapličky. Tedy tak jako tradičně, poslední únorový víkend. www.ukaplicky.cz www.mapy.cz

Internetové obchody necteno

7.1.2008 | Ftmči | Obchod | 4.499 zobrazení | 28 odpovědí

Podle aktuálních výsledků ankety nakupuje 80% rybářů alespoň někdy přes internet. Mě zajímají vaše zkušenosti s reklamacemi po internetu (nemusí jít nutně o rybářské zboží).

montáž na sumce necteno

6.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 13.877 zobrazení | 28 odpovědí

Nemáte někdo skušenost s touto nebo podobnou montáží a co byste na ní změnili. viz. foto

Sumec na úhoře... necteno

9.12.2007 | cercer | Sumcařina | 5.788 zobrazení | 28 odpovědí

Zdarec…taky jste četli…tuším v minulém čísle Rybářství o úlovku na svazovém revíru sumce na úhoře?Zarazilo mě to,že se stím tam ještě chlubí…ale to vysvětlení v tomto čísle..stím,že mu zabral první úhoř,na kterého mu zabral náhodou kapitální sumec..a s důrazem na to,že tomu byli účastni i místní funkcionáři,zřejmě z důvodu větší váhy pravdivosti..nějak se mi to moc nezdá..myslím,že to něčím to smrdí..co vy na to?

Malí kapři necteno

28.10.2007 | Robur | Kaprařina | 3.698 zobrazení | 28 odpovědí

Tak nám vysadili kapry, když pominu termín „vysadilo se“ a každé malé dítě ví, že se to nestalo samo od sebe. Tak tématem otázky je to, jak vtipně odpvědět místním masajům. Fór je totiž v tom, že ryby jsou malé, tak kolem 30 cm, takže při každém vytažení ryby se vede dialog: Na co proboha dávají tak malé ryby, k čemu to je? Atd.

LETOŠNÍ KAPŘI necteno

20.10.2007 | Fish man | Kaprařina | 4.278 zobrazení | 28 odpovědí

Nazdárek jak to vypadalo letos u Vás s kaprama? Nějaký nový osobáček? Popřípadě hoďte i fotku!

Výsledek sezony lovu Po necteno

29.8.2007 | Cottus | Úspěchy | 3.735 zobrazení | 28 odpovědí

Na začátku lovné sezony probleskovaly zprávy o „FENOMÉNU“ P vod aj. Jaké tedy jsou Vaše konkrétní zkušenosti s uplynulou sezonou lovu Po ??? Pominemeli nedostatek vody(sucha), zdá se Vám stav osádky Po přiměřený??

Dalešice(Dallas) necteno

17.7.2007 | Mal | Domácí revíry | 3.368 zobrazení | 28 odpovědí

Nevite někdo jak to bere v techto vedrech na dallasu. Např. pod čiměří, a pod Koněšínem? Dík za info

dovoléná 2007 necteno

4.12.2006 | bubu | Ryby | 3.040 zobrazení | 28 odpovědí

prosím o tip na dovolenou,u ně­jakého soukromáku a s ubytováním v chatě co nejblíže vody. Je sice ještě hodně brzo, ale kvůli rezervaci raději dříve. Všem tipařům moc děkuji.

Co už se vám stalo na rybách? necteno

1.11.2006 | Kubajs | Ryby | 3.119 zobrazení | 28 odpovědí

Co už se vám stalo na rybách například já jsem si zabodl woblera do nohy a vám???

co proti ukousnuti od stiky? necteno

20.9.2006 | wenclos | Přívlač | 3.199 zobrazení | 28 odpovědí

měl jsem na prutu peknou stiku…tak kolem 70 cm a vejch bych rekl ale bohuzel mi to ukousla…tak se ptam…vlaces s lankem nebo bez? a nebo by stacil kousek snury na konec?

Bižuterie FEEDER necteno

9.8.2006 | topaga | Feeder | 4.204 zobrazení | 28 odpovědí

Můžete mně prosím poradit, co mně ještě chybí z krmítek aj. základní feederové bižuterie popř. jiné fígle co by bylo doběré pro začátečníka :-) Háčky používám 6–10 Owner, olova 30–60g z kaprařiny, ale tím to asi končí co by šlo použít. Zatím mám zajištěný jen prut, naviják, dobrou náladu a odhodlání :-)

Karabinky na přívlač necteno

12.6.2006 | navijak | Ostatní nádobíčko | 5.950 zobrazení | 28 odpovědí

Chtěl bych se zeptat,jestli používáte na přívlač karabinky,nebo vážete přímo na vlasec.Mám na mysli ty jemné způsoby přívlače,pokud mám např. 0 rotačku,a dám před ní karabinku s obratlíkem,je jednou tak větší než před tím.Já vážu přímo na vlasec,a myslím že by mi dost času i vlasce ušetřila karabinka,ale přijde mi to s tou karabkou dost nepřirozené.Má to nějaký vliv na ryby?Jestli karabinky,pak jaké velikosti,myslím ty čísla?Dík za odp.

Jezdí čeští rybáři rybařit do zahraničí...??? necteno

27.1.2006 | Rafino | Ryby | 3.543 zobrazení | 28 odpovědí

Tuto otázku jsem položil abych zjistil vztah čekých rybářů k zahraniční rybařině. Zajímá mě to a myslím,že by se na toto téma dala rozvinout kvalitní diskuze…

Wobler "Big Mouth" / veľká huba/ . necteno

22.1.2006 | aspius | Přívlač | 5.786 zobrazení | 28 odpovědí

Keď mal prísť tento hydrodynamický wobler od Nils Mastera v roku 2003 na trh, sprevádzala ho dosť masívna kladná reklama, avšak okrem článku od V. Fikara zo 17.5.2002, ktorý tento wobler testoval a chválil, som sa s inou recenziou na tento wobler netretol. Aké teda máte Vy skúsenosti s týmto woblerom, akým spôsobom a na aké ryby ho pužívate. Taktiež ma zaujíma, či ho možno bežne dostať a v akej cenovej relácii, pretože ja som ho ešte v obchode nevidel.

NEJOBLIBENEJSI A NEJUSPESNEJSI REVIR necteno

29.12.2005 | | Domácí revíry | 3.903 zobrazení | 28 odpovědí | upravit

Cau kluci,sezona je pomalu u konce,tak bychom mohli dat dohromady reviry,kde se nam letos nejvic darilo a take treba ty,kde se nam az tak prilis nedarilo,ale zase tam byl nadherne,tak co Vy na to???

RH - Redhead necteno

21.12.2005 | RASTOK | Přívlač | 3.374 zobrazení | 28 odpovědí

RH – červená hlava a biele telo, aké máte skúsenosti s touto farbou woblerov ?

co si prejete k vanocum balik ponozek nebo rybainu tak co mate vybrano co necteno

25.11.2005 | foxRM | Vánoce | 4.716 zobrazení | 28 odpovědí

co si prejete k vanocum balik ponozek nebo rybainu tak co mate vybrano