Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
kroucení vlasce
22.4.2006 | sharkcom | Feeder | 8.777 zobrazení | 27 odpovědí
Mám problém s neskutecným kroucením vlasce. Používám nějaký polský vlasec 0,16 mm. Naviják robinson silver. Čím to nejvíce omezit? Dík
Vaše oblíbené sumcové revíry ČR
22.3.2006 | speed2 | Sumcařina | 6.661 zobrazení | 27 odpovědí
Chtěl bych se vás zeptat kam se letos chystáte na sumce v ČR Předem děkuji
Teleskopické pruty
20.3.2006 | Pines | Pruty | 5.631 zobrazení | 27 odpovědí
Ahojky poradíte s nákupem teleskopu na přehradu?
Díky
Počet ložisek
7.3.2006 | KačaX | Navijáky | 8.219 zobrazení | 27 odpovědí
Jaký má vůbec vliv počet ložisek na kvalitu navijáku? (v čem pracuje jinak naviják např. s 5 ložiskama oproti navijáku s jedním ložiskem? Prostě bych chtěl vědět rozdíl.)
univerzalni prut a navijak
20.11.2005 | sobi | Ryby | 4.314 zobrazení | 27 odpovědí
doporucte nejake univerzalni vybaveni na zacatek
Jak berou na Ostravských revírech?
29.9.2005 | neuwirt | Domácí revíry | 3.765 zobrazení | 27 odpovědí
V poslední době to nejde,zajímá mě jaké máte úspěchy na revírech v Ostravě a okoli vy.
Jak na tolstolobiky
31.8.2005 | Hrouzek02 | Ostatní ryby | 6.209 zobrazení | 27 odpovědí
Jak na tolstolobiky, co jim mám nabídnout na háček? V revíru jich je dost, ale neberou.
Pod nohama
19.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.489 zobrazení | 27 odpovědí
Mam takovy dojem ze dravci berou jen u brehu. Pred dvema dny jsem zacal vlacet a chytl sem nekoulik tloustu a okounu ale vzdy jen kousek ode mne. Tak jak je to teda??? Stava se vam to taky???
P revíry a úspěšnost lovu
31.5.2005 | fikus | Úspěchy | 3.973 zobrazení | 27 odpovědí
Jak se vám chytá na P revírech? Máte ve svém okolí dobře zarybněné P vody? Myslím tím jestli chytíte (skoro) pokaždé pěkné ryby, nebo odcházíte (většinou) jako bezrybky? Mám na mysli ryby lososovité.
Toulovec-Má narozky!!
23.2.2005 | DEATH | Ryby | 3.069 zobrazení | 27 odpovědí
Zde se můžete připojit k přání k Toulovcovým zítřejším narozeninám......
Položená- na co chytáte obecně nějčastěji?
9.11.2004 | Frostys | Položená | 6.511 zobrazení | 27 odpovědí
Já chytám jenom na medovky které si naložím do medu týden a půl před lovením, někdy také chytám na kolínka, na co vy ?????
Woblery Kácel ?
8.11.2004 | Gwin | Přívlač | 5.703 zobrazení | 27 odpovědí
Používáte někdo woblery od Kácela ? Pro můj vkus bohatě stačí-jsou relativně levné a skoro se vyrovnaj Rapale.
JAK NA KAPRY?(bez boilí)
26.10.2004 | Ciffik | Kaprařina | 10.620 zobrazení | 27 odpovědí
jsem velký smolař co se kaprů týče. kamarádi a rodiče jsou z toho na nervy jelikož když závodím,vždycky nějakého toho kapříka chytím(bohužel si ho nemohu ponechat) . aspoň na ty vánoce bych jednoho chtěl. prosím prosím nějaké návody ,triky,hlavně nástrahy …(hodlám chytat na položenou) díky…
Sbirolino,bombeta a pod.
8.8.2004 | rybopet | Ostatní nádobíčko | 10.171 zobrazení | 27 odpovědí
Používate tieto moderné novinky na prívlač?
Woblery SPRO
2.8.2004 | NicoXXX | Přívlač | 5.813 zobrazení | 27 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s woblery SPRO? Já na ně nedám dopustit, mám je za nejúčinnější, mají naprosto přesvědčivý chod a preferuji je i nad takovými jako je Rapala. nejraději mám FL modely 8–12 cm, v provedení imitujícím okouny, duháky a oukleje.. byl jsem i hodně úspěšný s makrelou na štiky a sumce.
Cestovní vláčák
7.4.2014 | kerob | Přívlač | 7.295 zobrazení | 26 odpovědí
Hledám cestovní vlačák, 4díl, cca 240 cm v gramáži 5–25g
(10–30…). Leccos jsem už našel, ale třeba jsem něco opomněl a tak se
ptám…
… prosím o odkazy, tipy, vlastní zkusenosti. Dík.
Lov jesetera pod ledem
9.12.2013 | hanis93 | Rybaření na dírkách | 3.980 zobrazení | 26 odpovědí
Začal jsem se zajímat
o ulovení jesetera pod ledem.
Rád bych se dozvěděl informace o zvolených nástrahách, primárně peletách (halibut, korýš, ryba, …), jejich velikost, návazce, krmení do dírky, použité vybavení (vlastně ani nevím jak moc je jeseter bojovný) :-D Velikost ryb vše kolem 70–80cm.
Netuším, kde rybu hledat a dělat díry. Většinou je tam bahýnko ale kus tvrdého se najde taky. Krmí se při březích na mělčinách, drží se úkrytů, hledá hloubku, rovné, tvrdé dno? Případně kdo by mohl přispět s lovem na nějaké gumky, ráčky atd. taky budu rád.
Předem moc díky, ať Vám přes zimu mrzne!
Naviják pro 3,6m / 120-180g
13.10.2013 | 00Inferno00 | Navijáky | 3.432 zobrazení | 26 odpovědí
Zdarec, po cca 8mi leté přestávce chci začít zase rybařit. Hledám vhodný naviják pro prut 3,6m / 120–180g (Polsko). Vzhledem k „nosnosti“ spíše na položenou, občas plavačku na revírech Opava 2C, 2A. jako favorita mám: http://www.tropicliberec.cz/…0-baitrunner
Jak vychladit sud
4.6.2013 | Josk1 | Tipy & triky | 13.349 zobrazení | 26 odpovědí | upravit
Dobrý podvečer, u vody bych si to zpříjemnil točeným. Jo, nabízí se ho hodit do vody. Ale máte nějaké tipy na to, jak vychladit sud u v létě? To Sázava zrovna sedmý schod není. Dobrý tak na předchlazení. Něco co by vystačilo bez elektriky nebo jen do autozapalovače. Sudy kupuju KEGy dvacetilitrové.