Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vanocni prekvapeni? necteno

24.12.2005 | Ciffik | Vánoce | 4.955 zobrazení | 26 odpovědí

tak co panove. nasli jste pod stromeckem to pravy uhlikovy?. koupili vam vase drahe polovicky vas vysneny proutek,navijak?. ja jeste nevim jdu ke stromku asi za hodinu . jinak stastne a vesele…

Extrémně drahé rybářské vybavení necteno

17.10.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.605 zobrazení | 26 odpovědí

S jakou extrémně drahou věcí jste setkali v obchodě, popř. na netu????

Co vy na to ?????? necteno

11.10.2005 | Padis | Sumcařina | 2.951 zobrazení | 26 odpovědí

DRUKARDOVA POZNÁMKA. Na rozdíl od jiných sportovců mohou být tlustí,mohou pít kouřit a užívat steroidy. Dokonce mohou být i starší a chodit o holi. BIGGEROVA ÚMĚRKA Velikost ryby,kterou rybář chytí ovšem vůbec nezáleží na jeho sport. výkonu. Je to čistě věc náhody.

Nejčastější vlasec na štiku... necteno

12.9.2005 | Hosty | Dravci | 8.916 zobrazení | 26 odpovědí

Jaký používáte nejčastější VLASEC na štiku .. nemyslím značku, ale průměr mm ?

Podsekávání ryb necteno

28.5.2005 | HaD | Legislativa | 5.049 zobrazení | 26 odpovědí

Tak jsem se nedávno dozvěděl o několika podseklých sumcích okolo 170cm a asi před 5 minutami o dvoumetrové zmařené rybě. Jsem tak strašně nasra. j a zároveň mě drtí ta bezmoc. máte někdo nápad, jak to řešit?

Veletrh Brno 2005 necteno

25.2.2005 | BigMike | chytej.cz | 3.842 zobrazení | 26 odpovědí

Nejedete někdo na veletr do Brna z jižních Čech? Nejlépe o víkendu v sobotu? Třeba byste mě někdo nabral. Díky

Podběrák na přívlač necteno

17.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.229 zobrazení | 26 odpovědí

Chci si pořídit nějaký pevný podběrák, do kterýho by se vlezla štika 60–70 cm bez problému, ale musí být skladný. Můžete mi doporučit nějaý, s kterým máte dobrý zkušenosti?

Fenwick UL - máte ho někdo? necteno

12.11.2004 | playboy007 | Pruty | 3.474 zobrazení | 26 odpovědí

pokoukávám po ňákým krátkým ultralajtu. zatím vede Fenwick BNH. znáte? máte? chytáte?

JAK A KAM NA DRAVCE? necteno

1.11.2004 | vagon | Dravci | 11.370 zobrazení | 26 odpovědí

Ahoj kluci,

kdyz ctu Vase diskuse je mi k placi. Mym snem je candat a ne a ne ho porad lapit. To same plati o nejake vetsi stice, ale alespon jdou ty mensi.

Netrapte mne a poradte

diky [ Upraveno vagon dne 2004–11–01 v 10:40 ]

Pouštět okouny zpět do vody,ano či ne? necteno

9.7.2004 | | Dravci | 4.423 zobrazení | 26 odpovědí | upravit

Počítám se mezi sportovní rybáře a 99% ryb se snažím pouštět, ale u okounů mám trochu problém se svědomím a kroutím jim krkem. Je to silný dravec,který ničí populaci ušlechtilých ryb a tam kde je okoun, není třeba pstruh. Chci,aby Jste mi jako profíci objasnily,zda-li okouna pustit či ho zamordovat,jakožto plevelnou rybu. Myslím,že puštěním okouna zpět do vody si děláme medvědí službu. Pokud se mýlím,tak mne prosím přiveďte na správnou cestu a můj názor opravte.

Přívlač na malých vodách necteno

21.4.2004 | novis | Lososovité ryby | 4.882 zobrazení | 26 odpovědí

Když jsem zahajoval na pstruhovce,tak jsem nepotkal rybáře,který by neměl v košíku alespoň 2 pstruhy. Tyto ryby měly témeř vždy méně než 28 cm. Co vy na to? [ Upraveno novis dne 2004–04–21 v 13:22 ]

co s bobrem? necteno

9.3.2014 | prajza | Vaše názory | 4.438 zobrazení | 25 odpovědí

co s bobrem?včera jsem došel na revír, který navštěvuji asi 12 let a potkal jsem bobra… podle všeho pozorování byl jediný.Podle mého úsudku je mladý ale nemůžu si být jistý… v okolí asi 35 km by se neměl vyskytovat…minulý týden jsem chytal rybu za rybou(bobr tam nebyl)a včera pár jelců… ten jeden kousek děla ve vodě neskutečnej bordel,takovej hluk co udělá je nenapodobitelnej, pozoroval jsem ho asi 2 hodiny a nedivím se že, jsem skoro nic nechytil, tak nechci, aby jich tam bylo víc… tomu ale asi nezabráníme…

prut na smacky necteno

9.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.270 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj schanim nejakej prut na smacky a pokud mozno aby se dal pouzit i na nejake woblery trpytky atd.Chtel bych s nim chytat Stiky candaty okouny na na prehradach rybnicich i na mirne tekoucich rekach.Popripade poradte i navijak.Jsem zacatecnik diky za kazdou radu.

Lov na cit necteno

2.2.2014 | nůž26 | Položená | 3.472 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj, chci se zeptat kolikátku vlasec by jste mě doporučili pro lov na cit. Děkuji předem

Leden All Inclusive necteno

19.1.2014 | FInnnp | Domácí revíry | 2.459 zobrazení | 25 odpovědí

Tak mě to dnes nedalo a vyrazil jsem na ryby.Ač je 19.leden.Na rybníkách se normálně chytá.Komáři létaj.Ptáčci si pozpěvují.Násaďáci berou jak létě.V noci jsem byl chytat i rousnice.Jak se vám to líbí?

Jak na líné kapry na podzim a v zimě? necteno

4.11.2013 | Monty74 | Kaprařina | 4.379 zobrazení | 25 odpovědí

Zdar, zajímal by mě Váš názor jak vyzrát na líné kapry na podzim a v zimě. To, že se více vyskytují kapři spíše u břehu a ještě k tomu u břehu který je proti větru kde je teplejší voda už jsem se dočetl, ale co nástrahy? Jaké nástrahy spíše doporučujete? Červy či boilis? Jaké boilis spíše lákají? Ovocné, masové?

Sumec v požární nádrži. necteno

2.9.2013 | Filo | Sumcařina | 5.444 zobrazení | 25 odpovědí

U nás na požární nádrži se objevil po povodních metr a půl sumec ,kterého se nám podařilo zapřáhnout na přívlač ,ale utrh to a od tý doby se nám ho nepodařilo chytnout ani s pomocí vábničky neznáte ňákou nej nástrahu jak ho chytnout? Upozorňuji ,že nádrž vypustit nejde. A chci ho živýho.

Zamotaný vlasec do navijáku necteno

5.8.2013 | Václav S. | Navijáky | 4.967 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Dobrý den včera jsem byl na rybách a začal jse mi tak divně vymotávat vlasec až jsem ho chtěl znova namotat tak jse mě tak zamotal že se dostal až nějak do vnítř navíjáku a je tam takovej zaseklej a nevím jak ho dostat ven . nejsem moc zkušený rybář proto se obracím zpět jak ho prosím nějak dostanu ven?

Naviják Tubertini Vertigo necteno

9.3.2013 | Zemak | chytej.cz | 6.106 zobrazení | 25 odpovědí

Naviják Tubertini VertigoZdravím, má někdo zkušenost s tímto navijákem? Mám možnost koupit za slušný peníz tak Prosím o radu…

Utržení háčku při záběru necteno

6.10.2012 | Chmur | Položená | 4.655 zobrazení | 25 odpovědí

Mám začátečnický dotaz. Často se mi stává, že mi ryba utrhne háček při počátečním záběru. Může to být způsobené příliš utaženou brzdou? Jak ji mít ideálně „vyladěnou“?