Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

lov lososu v norsku,švédsku necteno

15.1.2012 | makes | Lososovité ryby | 31.214 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Dobrý den. Mám dotaz ohledně rybolovu lososu. Máte nějaké zkušenosti se Švédskem nebo Norskem? Začátkem léta bych se tam rád vydal s kamarády. Za každou informaci budu vděčný. Diky.

Přívlač na Liberecku necteno

30.9.2011 | sasoun | Přívlač | 36.035 zobrazení | 25 odpovědí

Toto fórum by se mělo primárně věnovat přívlači na Liberecku. Diskuze o revírech, úlovcích, technikách, zážitcích atd.

guma vs. plech necteno

28.7.2011 | fishman123 | Dravci | 3.539 zobrazení | 25 odpovědí

Jakému typu vláčecích nástrah dáváte přednost, měkkým gumovým nástrahám (twistery , kopyta smáčky..),nebo tvrdým plechovým ( rotačky , plandavky..)? těším se na odpovědi :)

Pro všechny milovníky pstruhů a muškaření necteno

19.4.2011 | Hanys H. | Muškaření | 13.404 zobrazení | 25 odpovědí

Omlouvám se, pokud to tady na foru už je, jestli ne, koukněte a žasněte:)

http://veevr.com/videos/QmW03CMn

Splávek na jaře necteno

4.4.2011 | candatek | Bílá ryba | 4.241 zobrazení | 25 odpovědí

Splávek na jaře přemýšlel jsem o tom že bych šel skusit na stojatou vodu se splávkem ulovit nějakého jarního kapříka nemate už tento rok se splávkem zkušenosti na co by asi zabraly ryby??.. dděkuji

Model 2011 necteno

11.1.2011 | Walley | Navijáky | 2.739 zobrazení | 25 odpovědí

Nemáte prosím zkušenosti s tímto navijákem,vím že je nový ale kdyby někdo věděl prosím řekněte.Naviják Shimano Catana 3000 SFB NEW 2011http://ww­w.tropicliberec­.cz/user/shop/de­tail/10391(1)­.jpg

Vylovovací kleště necteno

20.10.2010 | jersey | Ostatní nádobíčko | 6.383 zobrazení | 25 odpovědí

Poradíte mi někdo slušný vylovovací kleště? Kolega si pořídil Rapaly a neskutečně na ně nadává, prý se jich asi brzo zbaví, jelikož ty ryby s nimi poškozuje.Případně pokud mi někdo písne, že kleště jako takové jsou stejně všechny dobrý tak akorát na to,rybě roztrhnout tlamu,vezmu to taky a klidně od koupě upustím…Nehodlám s nimi tahat žádný velryby.Většinou štiky,candáty,bo­leny apd.

skládání troj děliček necteno

4.10.2010 | eliot | Pruty | 18.567 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Možná pro někoho blbý dotaz, ale poprve jsem si koupil trojděličky a po navití silonu na naviják jsem zjistil, že při složení prutů na jednotlivé díly je to první očko od navijáku níž než cívka navijáku a tudíž při složení silon nejde přes rolničku odklopu, ale jse směrem dolů. Hodlám samozřejmě nechávat udice navázané a skladovat je tak jak odejdu od vody jen je složím.Můžete mi někdo napsat jak toto řešíte. Zda třeba ten prostřední díl skladujete obráceně nebo jak? Dík za radu mám troj děličky opravdu poprve a rád se nechám poučit.

Okoun necteno

29.9.2010 | Lipno men | Dravci | 4.859 zobrazení | 25 odpovědí

Vše o pruhatých barbarech sem :) Všechny vaše poznatky o lovu okounech-nejvhodnější doba lovu,nej nástrahy na okouna,nejlepší lokality na okouny atd.

Jaká je podle vás nejlepší značka vláčecích prutů? necteno

17.8.2010 | Herink | Pruty | 6.371 zobrazení | 25 odpovědí

Poradte ostatním jaká je vaše spolehlivá značka vláčecího prutu jak se chová při zdolávání je tvrdší měkší oproti jiné značce ve stejné gramáži.

Rapala Jonted cdj (sinking) necteno

6.2.2010 | M.S. | Přívlač | 4.980 zobrazení | 25 odpovědí

Nemáte nekdo na prodej rapaly Jointed cdj?Koupim, nabídnu dobrou cenu.Velikost 7 a 9 cm.

Pustili by jste trofejního candáta? Znáte někoho kdo ano? necteno

18.8.2009 | petrcech | Vaše názory | 3.141 zobrazení | 25 odpovědí

Zajímalo by mě, který z chytejáků by pustil trofejního candáta. Myslím že lidí až tak moc nebude. Jesli bych ho pustil já? Netuším, kdyby krvácel tak ne. Kdyby byl jako řepa tak bych ho po vyfocení možná pustil. Hlavně kdyby měl šanci na přežití. Párkrát se mi stalo, že po vylovení je candát takový jakoby nemocný. Díky za všechny vaše odpovědi.

Ryby v Odře necteno

27.7.2009 | Vitil | chytej.cz | 8.961 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Ahoj,nevíte někdo jake ryby jsou v řece ODŘE,Moravice nebo tak? díky

dfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvdfgk­sdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvv­vvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdf­gsdfbdfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvv­vvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdf­gsdfbvvvvvvvvvvvvvvvvvvv­vvvvgjsdfgsdfb

Řeka Sázava a okolí... necteno

29.6.2009 | -zruseno | Domácí revíry | 12.764 zobrazení | 25 odpovědí

Řeka SázavaFórum věnované řece Sázavě. Sem můžete dávat všechny informace o vysazování ryb, stavu vody, ubytování, památkách, restauracích v okolí jednotlivých revírů, a hlavně své úlovky z této krásné řeky.

Motor Johnson 2,5HP necteno

13.6.2009 | čendis | Ostatní nádobíčko | 42.657 zobrazení | 25 odpovědí

Zdravím. Jaké máte zkušenosti s tímto motorem ( výkon, spotřeba, kvalita )? Je vhodný na gum. člun Mariner a lamin. pramici cca 90 kg? Myslím, že je vhodnější, něž tahat elektromotor a 25 kg baterii. Co na to říkáte? Děkuji za odpovědi.

echolot necteno

10.6.2009 | konik | Úspěchy | 7.316 zobrazení | 25 odpovědí

Ma nekdo zkusenosti s echolotem humminbird rf35? Rad bych se neco o nem dovědel dik

pravidelne krmeni necteno

7.5.2009 | recek | Kaprařina | 3.210 zobrazení | 25 odpovědí

Dobry den zajimali by me vase skusenosti s pravidelnym krmenim.Krmil bych na potoku ktery je siroky okolo 10m nekde o trochu vyc vym ze kapri na toku sou par sem jich uz chytil.Krmil bych varenou psenicí a pridaval bich do ni i trochu kukurice.Jak dloho a pravidelne je treba krmit nez by se na ni ryby naucili?A jak velkym mnozstvym bych mel krmit.

Potápění necteno

4.2.2009 | Robur | Domácí revíry | 3.263 zobrazení | 25 odpovědí

Pánové, určitě jste už vedli nějakou debatu o tom, jak to vypadá pod vodou. S tím, že to pak došlo k tomu, že někdo někomu říkal, že jeho známý potapěč atp. viděl sumce jak hovado atd. Zde bych dal prostor ke zveřejnění a potvrzení těchto mýtů formou podvodních fotografii. Kdo má strach nemusí psát odkud foto má. Ale prostě věty: U hráze leží sumci jak polena mně nedávají spát.

RYBÁŘSKÝ DOTAZNÍK necteno

3.2.2009 | vagi | chytej.cz | 3.470 zobrazení | 25 odpovědí

V novém rybářství a na www.rybsvaz.cz je k dispozici rybářský dotazník pro zpracování socioekonomické studie sportovního rybolovu v ČR.Je tam 30 otázek od nej způsobu lovu, počtu ulovených, odnesených, zkonzumovaných ryb, přes roční investice do ryb. vybavení až po četnost kontroly RS atd. Budete ho vyplňovat a co si o tom myslíte? Za sebe vyplním a budu doufat, že to bude k něčemu dobré.

Kevlarové lanko necteno

22.10.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 9.437 zobrazení | 25 odpovědí

Zdravím všechny. V sobotu mi při zdolávání štiky(50–60cm) prasklo kevlarové lanko.(nosnost do 5kg) Co myslíte, že bylo příčinou? Nekvalitní materiál nebo je možné, že to štika přepilovala. Podotýkám, že ten návazec měním před každým lovem.