Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Z MP na P?
28.7.2008 | Ftmči | Legislativa | 2.545 zobrazení | 25 odpovědí
Mám jeden takový dotaz. Jak je možné přeřadit mimopstruhový revír na revír pstruhový? Je možné s tím jeko řadový člen ČRS něják pohnout? Já konkrétně mám na mysli úsek řeky Malše mezi výpustí Římovské přehrady a soutokem se Stropnicí. Podle mě je to přímo ukázkové lipanové pásmo s poměrně čistou a chladnou vodou (Římovská nádrž vypouští vodu spodem), ale bohužel díky hustému chatovému porostu a možnosti lovu na žížaly a pod. to s obsádko salmonidů nevypadá zrovna růžově.
Platí zákaz přenášení ryb z revíru do revíru?
21.1.2008 | HaD | Legislativa | 4.719 zobrazení | 25 odpovědí
Umíte to někdo v řádu najít? Nebo je to pouze dogma? Já to nenašel. A pokud to někde je, mají organizace výjimku při nasazování a kde je pak ta výjimka v zákonech specifikována?
RYBARSKY RAD 2008
10.1.2008 | Czudko | Legislativa | 3.642 zobrazení | 25 odpovědí
Krom toho, ze v novem rybarskem radu je zakazano pouzivani pet lahvi a neopracovanych polystyren coby bojku-HURA!!! Mi prece jen neco vrta hlavou. V odstavci, ktery popisuje chovani u vody je veta: „pouzivat plovoucich a jinych předmětů oznacujicich krmna mista se zakazuje“. To jako nesmim pouzivat napr. tycovou bojku nebo jak si to mam vysvetlit???? Potom jeste v odstavci: „Uchovani ulovenych ryb“ se zakazuje „pouzivat spolecnych zarizeni k uchovani ulovenych zivych ryb“. To jako nesmim dat ryby k sobe do vezirku a musim mit kazdou zvlast nebo kazdou nastrazni rybku musim mit solo????? Dekuji za objasneni.
ostrava
9.10.2007 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.499 zobrazení | 25 odpovědí
nevite někdo o revirech ondřejnice nebo lubina 1 dik za odpověd
Úlovky na revíru Odra 5
9.9.2007 | ??? | Domácí revíry | 8.067 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Zajímaly by mně vaše úspěchy letos na tomto revíru. Co jste sami chytili, nebo viděli, o čem jste slyšeli apod. Já si tam pokaždé dobře zachytal, ale jen menší ryby, spousta karasů (ti už se tam objevili v minulých sezónách), spousta malých kaprů kolem 20 cm (jeden rybář mi říkal, že prý utekli z nějakého rybníka), 4 kapry 40 – 50 cm a 2 štiky ± 60 cm. Taky mi bylo řečeno, že MO Studénka nic moc nesadí, to spíš do svého místního revíru (Odra 5A). Chytil někdo třeba ostroretky, parmy, velké cejny?
Koupě nových teleskopů
14.6.2007 | sasoun | Pruty | 3.330 zobrazení | 25 odpovědí
Ahoj, chtěl bych zakoupit levné teleskopy převážně na menší vody.Cílová ryba: kapr, bílá ryba a jiné. Mohli byste poradit jakým směrem se mám ubírat. Díky předem za reakce a odpovědi.
TERČ NA FEEDERRRRR
15.2.2007 | M.BURNES | Feeder | 3.088 zobrazení | 25 odpovědí
Používáte terč a jakej?
Nová sezóna, Nový nápady !!
8.2.2007 | Kouba | Úspěchy | 4.046 zobrazení | 25 odpovědí
Tak co uz máte naplanovaný jak jim date letos naprdel???(taky se uz nemuzete dockat)??
Wobler na štiku
5.2.2007 | sojka | Přívlač | 12.196 zobrazení | 25 odpovědí
Jaké jsou vaše oblíbené a úspěšné modely woblerů na štiku? (značka, typ barva, velikost). Díky za odpovědi
Co vám Ježíšek nadělil ?
28.12.2006 | DEATH | Ryby | 2.864 zobrazení | 25 odpovědí
Předem se omlouvám, kdyby to tu již bylo, protože sem chodím již málokdy, nemám moc volného času, takže to kdyžtak smázni HaDe… A jinak se chlubte :)
jidlo na štědrý večer
25.12.2006 | Zcuter | Vánoce | 5.366 zobrazení | 25 odpovědí
tak by me zajimalo co jste dobreho meli na Vanocni veceri dobreho..a zda redeji uprednostnujete rybu nebo neco jineho…napr: rizek steak..atd..
Lužická Nisa 3
1.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 3.688 zobrazení | 25 odpovědí
Právě jsem se vrátil ze své první návštěvy revíru Lužická Nisa 3, konkrétně úsek mezi Machnínem a Andělskou Horou. Voda špinavá, dost zapáchající, pár ryb jsem zahlídl, ale úlovek žádný. Celkem jsem rozčarován, ale v podstatě jsem něco podobného čekal. Budu rád, sdělíte – li svoje zkušenosti či nějaké tipy, jak a kde si dobře zamuškařit na Lužické Nise
Burčák
3.9.2006 | Robur | chytej.cz | 3.172 zobrazení | 25 odpovědí
Budeme brát na sraz s Prutosem burčák, protože zdroje jsou omezené (zatím burčáku moc není), tak bychom rádi znali předběžné množství a možnosti odběratelů, cena 35 – 40 Kč/l. Tak sem napište, kdo a kolik. Napište všichni, ať nemusíme evidovat, kdo už k tomuto tématu napsal do jiných diskusí. Asi se to poveze ve větších nádobách, tak si pro jistotu vemte petky.
háček na feeder
6.8.2006 | sharkcom | Feeder | 7.411 zobrazení | 25 odpovědí
Doporučte váš oblíbený háček na feeder. Vhodný k chytání na zrnko kukuřice na kapry střední velikosti. Potýkám se totiž s častým padáním ryb, které jsou velice mělce zaseknuty. Dík
Přelouč a okolí
24.6.2006 | RonThompson | Přívlač | 5.165 zobrazení | 25 odpovědí
Zdar, nevíte někdo kam na vláčku v Přelouči a okolí doporučte mi něco nějak se nemůžu prosadit.
vrše, slupy
10.6.2006 | mikiw | Ryby | 12.259 zobrazení | 25 odpovědí
Nevíte někdo jak vypadá vrš, slup nebo něco takovýho? zajímalo by mě jak to vypadá a funguje…v řádu je napsaný že se to nesmí používat ale absolutně netuším jak to vypadá a proč se z toho ryba nedostane ven…dík
Kdo ma povolenku?
25.3.2006 | Lukas | Ostatní nádobíčko | 3.413 zobrazení | 25 odpovědí
Máte nekdo povolenku ja ne,a to
cekam uz mesic.Chodim tam kazdej tejden a nemaji ji.Ja chci na ryby a nemuzu
.TAK KDO UZ MA POVOLENKU A KDO PORAD NE A STVE HO TO?????
ochrana před kormorány
24.2.2006 | Lukas | Ostatní nádobíčko | 3.510 zobrazení | 25 odpovědí
Mam plan z casopisu rybarstvi a tam se popisuje ochrana pred kormorany.je to tak ze se koupi snura ze sisalu ktera se pomoci haku upina na vetve nad rekami to ma odplasit kormorany.Kachnam to nevadi ale kormoranum jo.a odklizeni zase lehke sestrihne se snura vezme a zlikviduje a co tam zbyde to zlikvyduji mravenci a cmelaci. To by se dalo pouzit na reky a potoky v zime a na jare se to zlikvyduje.Ale nezvyknou si KORMORANI na to????
Whiplash vs Fireline
28.12.2005 | Tomix | Ostatní nádobíčko | 4.775 zobrazení | 25 odpovědí
Co říkáte na šňůru Berkley Whiplash a Berkley Fireline? Která je
podle vás lepší? Na www. braunstar. cz to mají v akci. Paradoxní na tom
je, že Whiplash stojí míň a přitom unese víc. Proto se vás ptám na
váš názor. Předem Díky!
Tomix
Největší potočák
23.12.2005 | Budra | Lososovité ryby | 4.092 zobrazení | 25 odpovědí
Stále nemohu chytit kapitálního potočáka. (můj nej je asi 45cm) jakýho máte vy svýho největšího????