Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Největší ryba
16.12.2005 | MMArtanuss | Přívlač | 3.010 zobrazení | 25 odpovědí
Jaká byla vaše největší chycená ryba????
Tak pište.
navijáky Tica
8.12.2005 | Ciffik | Navijáky | 10.350 zobrazení | 25 odpovědí
jake mate zkusenosti s navijaky Tica. at uz jakekoli serie. chtel bych k matchce neco novyho kvalitniho. Uvazoval jsem o tica SD nebo GC. co vy na to?. diky za vsechny odpovedi Ciffik
vývoj a osobný rast v rybárstve
24.11.2005 | pablo | Ryby | 2.473 zobrazení | 25 odpovědí
Aký je váš osobný vývoj a kam momentálne v rybárstve smerujete? Uvediem príklad: Ja som cca 15 rokoch chytal klasicky kapre a pstruhy. Za posledných 5 rokov som prešiel vývojom od kaprariny, cez muškárenie a ťažké strímrovanie na súčasný feeder a prívlač. Vyrábal som si boilies, neskôr viazal muchy, potom strúhal woblery. Teraz ma však skôr zaújmajú gumy a marmyšky (z rýb ostrieže a zubáče). Ako ste na tom ostatný?
Kamarád na ryb. z Ostravy?a okolí
21.4.2005 | Ciffik | Ryby | 3.356 zobrazení | 25 odpovědí
jsem z Ostravy a na ryby chodim casto sam. chtel bych aspon parkrat si s nekym z chytejaku zachytat. pokecat, zachytat. vazne by se tu nikdo takovy kdo by si zasel na ryby nenasel? (jo a pokud vam nevadi,ze je mi 16. podminky si urcete ja se rad prizpusobim. nemusi byt nutne z Ostravy . klidne se projedeu po okolí…)
rad chytam na plavacku. ale bobkarina mi taky neni cizi
Vláčecí nástraha na pstruhy
10.3.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 6.902 zobrazení | 25 odpovědí
Čau,jakou vláčecí nástrahu nejvíce používáte při lovu pstruhů přívlačí?Byl bych rád,kdyby jste napsali výrobce a výrobek. Kdyby byl i odkaz,byl bych rád. Děkuji,denyg
Máte zkušenosti s třpytkami "cyankali" ?
1.3.2005 | Tomash | Přívlač | 7.993 zobrazení | 25 odpovědí
Zajímalo by mě, jestli máte zkušenosti, nebo úlovky na vláčecí nástrahu „cyankali“. Popsal bych ji jako kombinovanou rotační třpytku. Slyšel jsem, že se na ni loví hlavně okouni a štiky, ale nevím. Sám jsem na ni nikdy nelovil, tak by mě zajímalo, jestli tuto třpytku znáte, jaká barvy doporučujete, jaká technika vedení se vám osvědčila apod. Předem díky za odpověďi. 2 obrázky cyankál jsem vložil do fotogalerie na chytej…
Dočasné téma-Chytejácký klan v CoD
13.2.2005 | DEATH | Ryby | 2.987 zobrazení | 25 odpovědí
Tohle se pak smázne. Promiň HaDe… Jedná se o to,že se snažíme poskládat partu lidí(tzv. klan),kteří hrají CoD(Call of Duty) Pro ty co neznají CoD-Je to sqělá 3D akce,simulace z prostředí 2. světové války. A my chceme udělat tým(klan) Chytejáků… Co vy na to?Kdo je pro ať se tady projeví… Podmínkou je minimální rychlost spojení 128/64 kb/s. Zatím v téhle bandě natšenců je Zedus a Kelt. Luban už uvažuje…
4 sladkovodní druhy ryb nad 100kg v jednom jezeře
9.2.2005 | z | Ryby | 4.213 zobrazení | 25 odpovědí
V časopise Slovenský rybár 2/05 jsem se dočetl, že Jakub Vágner zná jezero, kde se vyskytují 4 druhy ryb přesahující hmotnost 100kg. Marně jsme si s kolegou lámali hlavu, o jaké druhy se jedná a v jakém jezeře by se to měly vyskytovat. Neví to náhodou někdo z vás?
Co si myslíte o výrobcích řady Cormoran??
11.12.2004 | DEATH | Ryby | 4.664 zobrazení | 25 odpovědí
Chci jen slyšet vaše názory,můj osobní názor je,že Cormoran je značka,kde je hodně muziky za málo peněz. Jak jste s ním spokojení vy??
Konec sezóny
15.11.2004 | Dědek | Ryby | 3.185 zobrazení | 25 odpovědí
Co budete dělat, až nám skončí vláčkařská sezóna?
Těším se ...
23.10.2004 | Milky | Ryby | 3.125 zobrazení | 25 odpovědí
Je to spíše takové volné téma – na co se ještě může těšit rybář na konci října. Myslím, že těch tužeb může být děsná spousta a mohou být i inspirací pro ostatní. Nechám se rád inspirovat i přeqapit .
Pstruzi i v kalné vodě
18.5.2004 | anonym | Lososovité ryby | 6.918 zobrazení | 25 odpovědí
Já tvrdím, že pstruzi, ale i jiné lososovité ryby se dají lovit v zakalené vodě. Byl jsem svědkem, když jsem doprovodil kamaráda na muškařské výpravě u jezu, kde nebyla voda zrovna čistá, tahal krásné 30–40cm pstruhy a na závěr i většího lipana. Pstruhaři, zadejte se!
Vhodný dárek pro rybáře
19.10.2015 | Žena Rybáře | Vánoce | 13.760 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
Ahoj rybáři,
po zběžném shlédnutí eshopů s potřebami pro rybáře za účelem vyhledání dárku pro mého manžela jsem se rozhodla raději navštívit rybářské fórum a nechat si poradit od zkušených lidí. Muž je z důvodu nedostatku času pouze občasným rybářem ( max 10 x do roka)a chytá pouze naprosto průměrné ryby. Základní vybavení má, ráda bych mu však udělala radost a něco málo dokoupila. Vybrala jsem rybářskou tašku a chci ji něčím vyplnit (žádné speciality, ale univerzální kousky). Co mám tedy nakoupit? Nějaké háčky, obaly, návnady …? Předem velmi děkuji za odpověd.
Karavany
26.8.2015 | Prigl | Ubytování | 13.221 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, uvažuju o tom, začít jezdit k rybníku s karavanem. Pořídil jsem si k autu kouli. Chtěl bych si to ale nejdříve vyzkoušet, než si pořizovat hned karavan vlastní. Jaké máte zkušenosti s půjčovnami karavanů? Jsem z Brna. Díky za info!
Naviják na sumce a zavážení
5.9.2014 | rybarjirka | Sumcařina | 4.033 zobrazení | 24 odpovědí
Chtěl bych si koupit navijám nebo multík na sumce do 3000,– Kč na lov v našich revírech. Rozhoduji se mezi navijákem Tica Cybernetic GG 100 a nějakým multíkem. Naviják mi připadá lepší na nahazování, ale nevím, jestli s ním jde zavážet, aby se nemotala šňúra (přes brzdu)? co by jste mi doporučili a řešíte nějak zavážení nebo zaplavávání s navijákem?
Přídavný trojháček
26.6.2013 | flussy | Přívlač | 3.290 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím, mohl by mě prosím někdo poradit kam,jak a jakým způsobem se připevní přídavný trojháček pod velkou gumovou nástrahu na jigové hlavě? Nikde jsem to tu nenašel a to jsem prolezl skoro celou encyklopedii uzlů. Ještě jsem ho nikdy nepřidával ale po zkušenostech z uplynulého víkendu není jiného východiska. Na menší velikosti gum mi ryba nereagovala a ty velke překusovala vejpůl, ale háček nidy netrefila.Díky za odpovědi.
Gyotaku
5.5.2013 | Palivec | chytej.cz | 3.038 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
Asi to neznáte –
stará japonská tradiční technika: gyotaku- rybář natře ulovenou rybu
barvou a otiskne na papír, hedvábí a pod. Pro vzpomínku…
Kopírovací frézka na dřevo
21.2.2013 | JKemr | Tipy & triky | 14.517 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravim vsechny kutily a domaci vyrobce. Chtel bych si nechat vyrobit kopirovaci frezku na drevo na vyrobu wobleru, splavku atd. Nemate nekdo radu jak na to, nejlepe nejaky technicky vykres nebo planek? Predem diky.
krátký UL do 2500kč
9.2.2013 | Walley | Pruty | 5.892 zobrazení | 24 odpovědí
zdarec, shanim kratky UL nebo L max do 2,10m..na reku.
Pstruzi,tlousti,okouni obcas bolen tot cilove ryby. Nastrahy:rotacky do
vel.1
woblery do 5cm
male gumy..predevsim mikronymhy na marsmysce
http://www.fishhunter.cz/…t-Spin-6-12g vim neni to uplne UL..ale pry neni zas tak tvrdy..(bral bych velikost 1,80m)
http://www.rsp-fishing.cz/…1-98m-2-8g-2
navijak:kupoval sem si na to spro passion (7000) velikost 710..
jiny lepsi prut v teto cenove kategorii?poradte a hodte sem i fotky ze zdolavani a podobne dík:)
Oblíbená značka háčků
17.1.2013 | vlčák | Ostatní nádobíčko | 3.474 zobrazení | 24 odpovědí
Vaše oblíbené háčky a jak často je v sestavě měníte(opotřebení)?Používáte na háčky brousek?