Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
porybnej
24.11.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 2.769 zobrazení | 24 odpovědí
je mi 12 let a nemám povolenku.kdybych šel třeba na jizeru na černo ale vše bych pouštěl a chytal podle pravidel co by mi porybnej udělal pokutu?nebo bi mi sebral nějaké vibavení?
jak s boilie
7.10.2012 | jan.saf | Kaprařina | 3.544 zobrazení | 24 odpovědí
zdravím, chtěl bych příští sezonu vyskoušet lov s boilies, mohly poradit kolik krmit, jakou velikost atd. všem moc děkuji
Shimano NEXAVE feeder ?
18.9.2012 | coca | Feeder | 8.626 zobrazení | 24 odpovědí
Zdarec lidičky,
prosím o Váš názor na prut feeder Shimano NEXAVE medium vs. Catana medium ? JAKÝ JE ROZDÍL ? ?
Děkuju !
Vnadící směsi
19.4.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 32.073 zobrazení | 24 odpovědí
Můj názor na vnadící směsy.. Testoval jsem komerční směsi různých značek Lorpio, Milo, atd atd… můj závěr u menších ryb cejnů, plotic může mít směs vliv na počet záběrů u velkých účinek už je slabší… Stejně dobře jak s Lorpiem, Milem si zachytám s obyč. šrotem kterej doladím posilovačem, aromatem.. A cena desetinásobně nižší jak u komerce. Váš názor?
ukradená rybařina
10.2.2012 | vvalentinek | Ostatní nádobíčko | 23.793 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím všechny rybáře…v srpnu 13–19.jsem byl s partou na dovolený a lepší návrat domů nemohl být když jsem šel do sklepa a zjistil jsem že nemám rybářskou výbavu a zámek uraženej :( :( jednalo se o navijáky Okuma,Kkarp exellence vx8000,futrál tříkomorovej s nástrahama,2krát dělička lineaeffe ultra carp 3603 3,5lbs,milfa spin 3m,kufřík s nářadím(světle modrej)a mnoho dalšího…prosím někoho kdo to někde viděl u rybníka!okolí Kroměříže nebo Želetavy…mám pár tipů z vesnice ale nevím jak začít hledat.. :( někdo šel vyloženě po mojí výbavě protože sousedův vezírek co měl pověšenej na chodbě před mým sklepem tam zůstal vyset…a moje byla pryč… :(
Lis na rohlíkové boilie
23.11.2011 | Volouch | Tipy & triky | 15.549 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, koupil jsem si lis na rohlíkové boilie a nechce ven, hrozně se lepí. Nemáte někdo nějaký zlepšovák..? Třeba potravinářskou folii..? :-)
Olše
1.11.2011 | zalesak05 | Domácí revíry | 41.067 zobrazení | 24 odpovědí
Zakládám tady fórum o jedné naší slezské řece – Olši (nebo jak jí říkáme – Olze). Byl bych rád, kdybyste tady psali o zkušenostech s touto naší řekou a podobně. Na Olši si taky budu po novém roce dělat povolenku, takže bych se o ní rád něco víc dozvěděl. Děkuji
Tak co na tento článek říkate?
8.8.2011 | janead | Vaše názory | 2.790 zobrazení | 24 odpovědí
Ja jsem u toho pěkně zuřil. Prej vyhodit ryby aby se lidi mohli koupat.
http://www.vysocina-news.cz/…-v-rybnicich- na-vysocine-neda-koupat/email/
Dlouhodobé zakrmování
30.7.2011 | pextr | Feeder | 11.945 zobrazení | 24 odpovědí
Chtěl bych si dlouhodobě zakrmit na řece. Nevím jestli by stačil týden nebo ne… Ale mám pár dotazů
- musí se zakrmovat v přesný čas (např. každý den ve 13:30) nebo třeba ± 2 hodiny?
- chtěl bych zakrmovat kukuřicí, stačí přesnost 3 na 3 metry kousek od břehu? (budu házet rukou)
- až půjdu chytat mám používat krmítko? chci chytat na feeder
P.S. jde o lužnici, kde to vůbec neteče…
Výběr multíku
16.5.2011 | Bulb | Přívlač | 3.005 zobrazení | 24 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat, jakými parametry by měl disponovat multiplikátor na jerkování, co se týče kapacity cívky (upřednostňoval bych vlasec), brzdné síly, popřípadě konkrétně jaké máte zkušenosti s nejrůznějšími výrobci.
Děkuji
Mouční červi
23.3.2011 | Jirkasss | Položená | 10.502 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat jestli někdo používá jako nástrahu moučné červi a jak se vám osvědčili. Chystám se na ryby a náhodou se mi červíci dostali do rukou tak bych je chtěl trošku vyzkoušet. Díky předem za reakce Petru ZDAR !
O kaprech
17.3.2011 | okounek93 | Bílá ryba | 4.308 zobrazení | 24 odpovědí
dobrý den chtěl bych se zeptat jak na kapry na jaře.jestli už jste někdo byl tak se semnou podělte o rady děkuji.
přívlač na Severu
31.10.2010 | chevy | Rybaření v zahraničí | 3.775 zobrazení | 24 odpovědí
Petrův zdar, potřeboval bych poradit. Příští rok v létě se chystáme do Rumunských hor na dravce ale potíž je v tom že místo neznáme..nemáme žádný zaručený typ. Ocenil bych proto jakékoliv info o místě a revírech..nejlépe z vlastní zkušenosti. Předem děkuji
P.S. popripade poradte jinou lokalitu dobrou na sportovni lov dravcu. Diky
nejúspěšnější návnada na toušeň
26.8.2010 | morny | Vaše názory | 5.874 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
čau, zajímal by mě váš názor na nej návnady (osvědčené) na toušeň. Jaký typ koulý či pelet?
Jak rozpojit vlaceci prut???
26.8.2010 | Alkoj | Pruty | 3.462 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravim, mam takovou prekerku, nejak jsem asi moc pri skladani prutu na privlac (dva dily) zatlacil, a uz to za boha nemuzu rozebret. Mate nejaky figl jak to rozpojit? Mam nutkani to chytit za oka a zksuit otocit, ale to bych tak akorat ty oka urval…co s tim?
Prut na feedr
1.6.2010 | malej.uzasnak | Feeder | 7.035 zobrazení | 24 odpovědí
Kamarád chtel abych se optal jaká délka prutu na feedr je nejidealnější já si myslím že je to podle druhu ryby kterou na to chce citit ale rači se zeptám. Rozhoduje se mezi Joy Feeder 300,Joy Feeder 330 a Joy Feeder 360.
pomoc při výběru prutu
30.4.2010 | radekbaumruk | Pruty | 2.656 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj prosím o radu který z těchto prutu vybrat popřipadě i jiný.Uvítám všechny vaše zkušenosti a názory díky. http://www.tropicliberec.cz/porovnani/?…
jaký naviják pro mě
4.1.2010 | sten14 | Navijáky | 11.747 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
Poradte mi prosím jaký naviják si pořídit.Mám strop kolem 1500kč za jeden.Chci to na řeku na třímetrový prut a chytat na živou nástrahu.Převážně ryby candát štika.Uvítal bych nějaké typy a rady začínám s touto technikou děkuji za odpovědi
Položená - načasování záseku
12.7.2009 | Deadgun | Položená | 5.766 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, mám vážný problém s včasným a hlavně se správným načasováním záseku při lovu na těžko s policajtem. Občas jde policajt pomalu nahoru, dolu, občas jen povyskočí a někdy mi vyloženě bouchne do prutu. Chci se zeptat, ve který moment zaseknout. Někdo tvrdí, že se má zaseknout ve chvíli, kdy policajt vyjede až k prutu a jiný zase, že seknout se má už při povyskočení a skákání čihátka. Dnes jsem takhle přišel o 3 ryby, protože jsem buďto zasekl moc brzy nebo pozdě a vytáhl z vody jen prázdný háček. Dovedl by mi někdo, prosím, poradit?
Dovolená s prutama 2009
25.12.2008 | honza.1 | Ubytování | 15.124 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj kam mám letos vyrazit na dovolenou ? díky za vaše info nejlepe Jižní Čechy