Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vláčení na moři ( Norsko ) necteno

29.10.2008 | jackal1 | Přívlač | 11.441 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj všichni,poradíte mi prosím jaký prut (délka,gramáž) na vláčení gumy 7–10cm do Norska? A mám použít spíše šňůru nebo vlasec a jaké průměry, jaký naviják?…Kamarád byl vloni na treskách a odchytal to s prutem, na kterém je napsáno ,,Mořský Feeder" tuším 150g a nemohl si ho vynachválit.Máte někdo zkušenosti s tímto prutem?Předem díky za Váš čas.Zdar

jak vlacet na kopyto zejmena candaty necteno

24.10.2008 | luf | Přívlač | 9.597 zobrazení | 24 odpovědí

jsem zacetecnik muzete prosim poradit jak vlacet twistry,kopyta atd.

Naviják na přívlač necteno

18.7.2008 | moezzz | Navijáky | 4.128 zobrazení | 24 odpovědí

Jsem vlastníkem přívlačového proutku Fenwick Iron Hawk, 270 cm, 3–15g. Už delší dobu se poohlížím po nějakém slušnějším navijáku, ale pořád si neumím vybrat. Má cenová hranice je někde okolo 4000,– Kč. Preferuju značku Shimano, ale není to podmínka. Díky za rady

Sumec na popa necteno

18.7.2008 | fila | Sumcařina | 3.854 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, zkoušel jste někdo sumce na velkého popa?Koupil mi ho kamarád a přemýšlím o jeho využití.Několikrát jsem ho namočil,ale po pár hodech jsem se vrátil zase k plandavce.Nemám v něj důvěru.Dělá na hladině slušný bordel,tak mi napadlo, jestli by nenaštval sumce.Dík za info.

Dovolená 2008 necteno

13.2.2008 | | Domácí revíry | 4.374 zobrazení | 24 odpovědí

Zdravim.Potřeboval bych poradit,chystám se letos do Jižních Čech na dovolenou a nevím kam.Nevíte o nějakým pěkným kempu s chatkami blízko u nějaké řeky?

vláčecí prut necteno

5.1.2008 | cucu2 | Pruty | 5.006 zobrazení | 24 odpovědí

zdravím,chtěl bych se zeptat na recenzi nebo zkušenost s Colmic – Laris 2,1m/10–50g nebo Millenium spin – 2,1m 10–40g a 30–60g,apak BEAST MASTER AX SPINNING – 2,1 M 10–30g???nebo by jste mi doporučili něco vhodnějšího ve stejném cenovém rozmezí na štiky?předem děkuji :-)

poraďte necteno

3.1.2008 | pesla | Kaprařina | 3.012 zobrazení | 24 odpovědí

Zdar chlapi začínám s kaprařinou mám pruty HARRISON-Marksman 12´ 3lb jsou dobrý?A teď nevím jaké navijáky.Poraďte moc díky.

Pletenka na feedr necteno

1.11.2007 | Robur | Feeder | 5.939 zobrazení | 24 odpovědí

Otázka 1/ myslíte, že dát pletenku na feedr je dobrá volba Otázka 2/pokud chytáte na feedr s pletenkou: chci dát na feedr pletenku 12ku fireline, na feedr chytám tak 5 let zatím se silonem – stylem krmítko na konci a nad tím, ted směrem k prutu dva návazce, tuším se tomu říká balaton. Návazce drží na zarážce z izolepy, což asi na pletence nebude fungovat, tak co s tím? Jak to řešíte vy. Díky nebo jestli víte o nějakém odkazu.

Liptovská mara necteno

22.8.2007 | Fish man | Rybaření v zahraničí | 5.784 zobrazení | 24 odpovědí

Nazdárek lidičky! Potřeboval bych informace o teto vedě ubytování neřeším myslím povolenka a věci kolem toho co se může, co je zakázané a na odkazy už jsem se díval!! Dík moc lidičky

Prosba o radu-MULTIPLIKATOR-levnejsi necteno

8.8.2007 | Czudko | Navijáky | 3.950 zobrazení | 24 odpovědí

Vim, ze tema multiplikator se tu resilo mnohokrat. Procetl jsem snad vsechny fora, clanky…pochopil jsem, ze multik, kvalitni za nizkou cenu je temer nesmysl, ale ted se mi nehodi vydat 4500,– za Penn GTI i kdyz no…Proste, bude to muj prvni multiplikator a nechce se mi hned vysolit tolik. Da se sehnat rozumny do treba 2500,– na sumcarinu (bojka)?? Nepotrebuji pocitadlo, asi bych rad radic… co treba neco od Okumy? Jsem s Okumou spojeny ohledne navijaku a koukal jsem, ze ji HaD povazuje za rozumnou i v Mulikach. Nebo jsem nasel CORBOSS 510, CORMORAN…pocitadlo, nepocitadlo, vypada robusne a cena se mi libi. Poradite mi? Nechci drahy taky z toho duvodu, ze Lodku ma jen kamarad a s gumovym clunem za 1000,– co mam ja na zavazeni se na Sumce fakt asi neodvazim i kdyz je na 200kg (ten clun) verim tomu, ze zaprazeny sumec dokaze vyvinout daleko vetsi vahu – nebo se pletu?

Jesenice necteno

12.7.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.204 zobrazení | 24 odpovědí

Chceme jet na Jesenici od Okrouhlé nebude to problém?

Kulové plovátko necteno

12.3.2007 | Honzar | Plavaná | 15.729 zobrazení | 24 odpovědí

Rád bych někoho z Vás poprosil o radu, jakým způsobem navázat a chytat na „kulové plovátko“. Jsem začínající rybář a tahle technika lovu mě docela zaujala. Již jsem ji zkoušel, ale dopadlo to šíleně. Prosím o radu jak na to. Díky Honzar

Chytejáci-Vánoce?? necteno

24.12.2006 | Kubajs | Ryby | 2.708 zobrazení | 24 odpovědí

Jak jste dopadli??

Přívlač-výsledek necteno

19.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.308 zobrazení | 24 odpovědí

Tak co jak jste letos s přívlačí dopadli??

naše drahé polovičky necteno

13.11.2006 | bubu | Ryby | 3.290 zobrazení | 24 odpovědí

jak snášejí Vaše manželky potažmo přítelkyně toho našeho koníčka-rybaření? Zašlo to u někoho až tak daleko „Buď ryby nebo já“

Focení much necteno

13.11.2006 | modrak | Muškaření | 3.172 zobrazení | 24 odpovědí

Pánové, jako fotografické embryo by mě zajímalo, jak a čím fotíte svoje výtvory. Já používám běžný digitální automat s předsádkovou čočkou cca. 8 dioptrií, ale výsledky nejsou nikterak valné, hlavně malá hloubka ostrosti. Jak tedy na to?

baterie k elektromotoru necteno

4.10.2006 | Rendy | Ostatní nádobíčko | 15.516 zobrazení | 24 odpovědí

mohl by mi někdo stručně vysvětlit jaký je rozdíl mezi autobaterií a speciál bateriemi na elektromotor ? Jde autobaterie také použít , nebo se tím ničí motor? Slyšel jsem už oba názory , každý tvrdí něco jiného , předem díky

Polsko a rybářské nákupy necteno

22.9.2006 | PowerBait | Ryby | 12.288 zobrazení | 24 odpovědí

Kámoš mě přesvědčuje k nákupům do Polska a tvrdí,že hodně věcí včetně rybářské bižuterie vyjde podstatně levněji.Já mám stále v paměti(několik let tržnici Klodsko)a ty vystavené žvejka pruty,nekvalitní spalávky atd.

Jak je nyní na Orlíku? necteno

15.8.2006 | Hrouzek003 | Domácí revíry | 3.120 zobrazení | 24 odpovědí

Jak je nyní na Orlíku? Jedu si zachytat.

Chytej sraz necteno

8.8.2006 | Hrouzek | chytej.cz | 2.751 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat, na jaký lov ryb se budete zaměřovat na letošním srazu v Jestřábicích? Já mám problém,co všechno vzít sebou… protože mě baví vše, od mušky,přívlače,pla­vačky,feederu až po kaprařinu. Fousaté dráždit nebudu. Nejspíš to vyhrajou kapráky u vody a já s příposlechem u soudku s chytej-kamarádama:-) I když..:o)