Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Poškození oček prutu necteno

18.12.2010 | osprey | Pruty | 17.321 zobrazení | 23 odpovědí

Vážení kolegové, zajímalo by mě, jakým způsobem se vám podařilo zničit nebo poškodit očka rybářských prutů – důležitý je nejen typ poškození (prodřená či vylomená vložka, zdeformovaný rám apod.) a způsob, jak se to stalo, ale i typ očka – jednopatkové, dovoupatkové, hadové (mušáky) a typ vložky (SiC, Alconite, oxid hliníku, kovové výplně typu ocel SS304 atd.).

Co rybář to názor na uvázání necteno

25.10.2010 | Fileťák | Sumcařina | 4.687 zobrazení | 23 odpovědí

Dobrý den rybáři.Pokud chytáte sumce a jezdíte na Pád a Rio Ebro,jistě znáte situaci,když Vám v noci nebo brzy ráno přijde trofejní sumec.V noci žádné pořádné fotky neuděláte,tak jak ho udržet do rána? Často se člověk setkává s uvázáním,sa­mozřejmně ne na stahovačku. Jak to řešíte Vy? Děkuji Vám za názor.

Jesenny lov na poppery necteno

19.10.2010 | LuboO | Přívlač | 2.562 zobrazení | 23 odpovědí

Zaujimalo by ma, nakolko je uspesny lov na poppery v oktobri, novembri (X, XI) a ci sa da uspesnostou porovnat s letom. Pripadne odchylky sposobu lovu oproti letu. Vdaka.

nymfa Berkley necteno

29.4.2010 | kingkubik | Přívlač | 5.510 zobrazení | 23 odpovědí

Dobry den.chtel by jsem si na pstruhy koupit nymfy berkley nikdy jsem s nimi nechytal a bohuzel ani zadnou recenzi jsem se nedocet.mam to vyhradne na potocaky z male ricky cca 2.5 meru je sirka.lovi se teda hlavne na tunkach max hlouhka 1m a naprosto cira voda.zajimaly by me uspesne barvy a hlavne zpusoub vedeni te nymfy coz je asi nejdulezitejsi­.dekuji moc

Výstava Petrův zdar 12-14.3.2010 Letňany necteno

1.2.2010 | Kazan | Vaše názory | 3.981 zobrazení | 23 odpovědí

Kdo z vás se zůčastní této výstavy (výstava byla každoročně v Holešovicích). Má skutečně tato výstava co nabídnout, i když bude nyní ve větších prostorách, po Forfishingu 2010.

Unikátní zaběry dravců z vašich výprav necteno

13.1.2010 | Vydra11111 | Přívlač | 6.823 zobrazení | 23 odpovědí

bude se diskutovat o tom jak komu kdy a kde zabrala napr. stika candat atd..........­.............­.............­.............­.............­.............­.....

rada s novým feederovým? prutem necteno

3.9.2009 | Troopik | Pruty | 3.569 zobrazení | 23 odpovědí

čau. chtěl bych poradit s výběrem prutu . co se týče prutu chtěl bych chytat s krmítkem tak nějakej s větší zátěží (aspoň 100g) s možností dlouhýho hodu. moc konkrétní představu nemám spíš bych chtěl poradit na co si dát při koupi pozor(co je opravdu na prd, doporučit nějakou značku a tak podobně…) cena by se měla pohybovat kolem tisícovky.

uhoř necteno

11.8.2009 | candatek | Dravci | 3.317 zobrazení | 23 odpovědí

nemate nekdo prosim skusenosti z uhořema na rybnicich kdyz tak se ozvete a kyby nekdovedel na co je chytat kromne žizal uvitam vše dekuju

Prut na woblery necteno

6.6.2009 | -zruseno | Pruty | 4.454 zobrazení | 23 odpovědí

Potřeboval bych nějaký univerzální prut na woblery. Jaký by jste mi doporučili, díky za typy.

Prut Abu Garcia Diamond Crest Spin, Pezon&Michel Redoutable Bass necteno

31.5.2009 | -zruseno | Pruty | 4.844 zobrazení | 23 odpovědí

Nemáte někdo zkušenosti s prutem Abu Garcia Diamond Crest Spin 210/5–15gr, nebo s Pezon&Michel Redoutable Bass 210 2–10gr? Díky.

Časopis Rybář necteno

3.12.2008 | obor | Ryby | 4.353 zobrazení | 23 odpovědí

Ako by ste hodnotili nový časopis na trhu Rybář? Počet strán k cene celkom zaujimavý, čo hovoríte na obsahovú a odbornú stránku časopisu ?

Nástrahy na tlouště necteno

28.7.2008 | okoun27 | Ostatní ryby | 4.571 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych udělat takový žebříček v úspěšnosti nástrah na tlouště

Preprava člna na streche auta necteno

15.4.2008 | siluri | Ostatní nádobíčko | 9.721 zobrazení | 23 odpovědí

Chcem sa opytat,ci ma niekto skusenosti s takymto,pripadne podobnym sposobom prepravy clna na streche auta.. Zaujima ma hlavne vykladanie,skla­danie a upevnenie.

Lednový rybář necteno

4.1.2008 | Piranha | Úspěchy | 3.952 zobrazení | 23 odpovědí

Prosím Vás lidi hoďte sem pár fotek a textů jak jste na tom s lednovým lovem, teda jestli je někdo takovej otužilec.Zajímalo by mne kolik lidí chodí hned po novém roce k vodě a jaký maj výsledky

prut necteno

23.12.2007 | | Muškaření | 4.170 zobrazení | 23 odpovědí

chtěl bych se zeptat jestli se dá muškařský neviják se šnůrou dát na vláčkařský prut shimano 10–30g.sem začátečník a peníze nekradu :-D

Parma -červ vs. rousnice necteno

20.12.2007 | monaster | Ostatní ryby | 4.494 zobrazení | 23 odpovědí

tak pánové. onehdá jsem s Tomashem diskutoval o početnosti záběrů parem na červy a rousnice. já říkal že jsem měl parmy vždy na rousnice a Tomash že převážně na chomáč červů. co se sovědčilo Vám?

DOBRY A LEVNI CAPROVY PRUT necteno

12.12.2007 | morho2 | Pruty | 3.820 zobrazení | 23 odpovědí

Nazdar chlapi!!!potreboval by som tip na nijaky kaprovy prut…mam 14 takze nechcem vela vrazat…max 1500kc/ks-viem,je to malo ale kupujem aj feeder takze to nieje jednoduche utiahnut to z vreckoveho :)) hlavne aby to chytalo..co sa tyka parametrov-chcem aby ten prut bol schopny nahodit 30g krmitko+krmenie na vzdialenost cca 50–60 metrov…diki moc vsetkym

Těrlická přehrada - letošní nasaďáci necteno

30.11.2007 | mobydyk | Domácí revíry | 3.742 zobrazení | 23 odpovědí

Ahoj chlapi, jak se Vám letošní rok dařilo na tomto revíru? A nasazení kapři, odchytali jste? Já jsem byl v listopadu třikrát u vody a odchytal jsem pokaždé, kapři kolem padesáti i pár candátu.

Jak chytat kapry vúdolní nádrži - Seč-451 021 - Chrudimka 5 necteno

25.6.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 8.641 zobrazení | 23 odpovědí

Prosím , mohl by mě poradit jak nebo co použít na chytání kaprů na údolní nádrži – Seč-451 021 – Chrudimka 5.

Děkuji moc
v Srpnu tam mám plánovanou dovolenou a tak se těším........

Mušovská jezera necteno

5.6.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 7.400 zobrazení | 23 odpovědí

Revíry pod Pálavou